Ten jego txt brzmial tak GoralskoArti pisze:Tego jakoś nie poprawiłeś KkrtKakarotto pisze:kończom się w 1 klasie i idom na
Szkoła...
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ta tylko kompletny glupek by napisal "rzodkiewka" tak jak ty dales , ja tylko nie daje polskich liter , nie robie taki bledow przy pisowni jak np. "zepa" przez "ż" czy takie tam txtyKakarotto pisze:co nie? aż się wystraszylem, fakt zdarzają się błędy - każdemu w sumie, ale nie zostawiam błędów typu "żotkiefka"BH Daimaouji pisze:Ten jego txt brzmial tak Goralsko
Po blizszlym poznaniu ciebie , nie czuje do ciebie niecheci jak Broli do Kakarotta , zreszta na razie
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
0_0 Dlaczego wam zalezy zeby miec z czerwonym paskiem? Jestescie jakimis kujonami czy co?! Mi wystarczaly 2 i 3 zeby tylko zdac do nastepnej @#$% klasykrova pisze:mam nadzieje, ze w tym roku uda mi sie zdobyc srednia potrzebna na czerwony pasek
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Widać niektórzy są ambitniejsi .......BH Daimaouji pisze:0_0 Dlaczego wam zalezy zeby miec z czerwonym paskiem? Jestescie jakimis kujonami czy co?! Mi wystarczaly 2 i 3 zeby tylko zdac do nastepnej @#$% klasykrova pisze:mam nadzieje, ze w tym roku uda mi sie zdobyc srednia potrzebna na czerwony pasek
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Bartuś, to daje wiele korzyści, np.: Mówi rodzicom, że rośniemy i potrzebujemy kasy, żeby rosnąć prawidłowo XD Do tego niekiedy pasek na świadectwie ma wpływ na punkty, szacunek innych, ogólne Mniemanie o sobie i wogóle...BH Daimaouji pisze:0_0 Dlaczego wam zalezy zeby miec z czerwonym paskiem? Jestescie jakimis kujonami czy co?! Mi wystarczaly 2 i 3 zeby tylko zdac do nastepnej @#$% klasykrova pisze:mam nadzieje, ze w tym roku uda mi sie zdobyc srednia potrzebna na czerwony pasek
Hmmm, tak apropo, Ja jestem w pierwszej klasie Technikum nr 8 w Sosnowcu(klasa 1a). Oczywiście Technik Elektronik
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Raczej watpie , nikt nie lubi kujonowDae pisze:Do tego niekiedy pasek na świadectwie ma wpływ na punkty, szacunek innych
LOLpp3088 pisze:Widać niektórzy są ambitniejsi .......BH Daimaouji pisze:0_0 Dlaczego wam zalezy zeby miec z czerwonym paskiem? Jestescie jakimis kujonami czy co?! Mi wystarczaly 2 i 3 zeby tylko zdac do nastepnej @#$% klasykrova pisze:mam nadzieje, ze w tym roku uda mi sie zdobyc srednia potrzebna na czerwony pasek
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
zalezy mi na czerwonym pasku, bo jestem na tyle zdolny, ze moglbym miec nawet 5,5 w 2 klasie LO gdybym byl kujonem! w zeszlym roku mialem 3,5 i mialem szczescie ze kochana mama schowala swiadectwo przed ojcem bo spalbym w kartonie...
zalezy mi na tym zeby isc na studia, na maturze planuje miec conajmniej 90% z rozszerzonej matematyki, wiec oceny to tylko dodatek do wiedzy...
zalezy mi na tym zeby isc na studia, na maturze planuje miec conajmniej 90% z rozszerzonej matematyki, wiec oceny to tylko dodatek do wiedzy...
Bartuś, Ja bardzo lubie i podziwiam kujonów! Znaczy, częściowo... Jest tak: Kujon to też człowiek, niekiedy nawet bardzo fajny. A to, że lubi się długo uczyć... Podziwiam go! Ja tak nie moge, usypiam przy książkach i wogóle...BH Daimaouji pisze:Raczej watpie , nikt nie lubi kujonowDae pisze:Do tego niekiedy pasek na świadectwie ma wpływ na punkty, szacunek innych
Poza tym kujon to zazwyczaj osoba bez talentów, więc jednocześnie komuś takiemu współczuję... Kujon potrzebuje kilku godzin na zapamiętanie jakiegoś tematu, gdzie komuś z dobrą pamięcią wystarczy pare minut...
Dobra, nie offtopicować
Głupków też się nie lubiBH Daimaouji pisze:Dae napisał/a:
Do tego niekiedy pasek na świadectwie ma wpływ na punkty, szacunek innych
Raczej watpie , nikt nie lubi kujonow
Kris (18-07-2008 22:04)