Szkoła...

Sprawy na zupełnie inne tematy - nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Kakarotto
Golden Oozaru
Kontakt:

Szkoła...

Post autor: Kakarotto »

No więc kilka dni temu zaczął się rok szkolny... Jak wam sie podoba w nowych szkołach / bądź w dalszych klasach, jakie macie cele w tym roku szkolnym itp...

Ja osobiście wybrałem się do technikum nr8 w moim miescie [Technik elektronik - (Specjalizacja : Systemy i sieci komputerowe)] będzie ciężko z niektórymi przedmiotami ( Technologia Maszyn, Podstawy elektroniki) ale mysle że dam rade, pozatym mam w klasie 30 chlopakow, i jest fajnie wiadomo polowa szaraki, ale my juz zrobilismy porzadek w klasie ;) Pozatym w planach mam popracować nad kilkoma przedmiotami które kończom się w 1 klasie i idom na świadectwo maturalne, oczywiscie musze najpierw przejśc do 2 klasy :)
Kakarotto

tyle wystarczy.
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

A ja znalazłem się w drugiej klasie gimnazjum. Rok zaczął się o prośbie nauczycieli:"Nie róbcie krzywdy młodszym uczniom" :twisted: Ale my jesteśmy w miarę spokojną klasą (niesety tylko my tak myślimy :razz: )
Obrazek
Tommy
SSJ 4+

Post autor: Tommy »

bobercik pisze:A ja znalazłem się w drugiej klasie gimnazjum
jw. Ja też xD Jesteśmy w jednej klasie xD
bobercik pisze:Rok zaczął się o prośbie nauczycieli:"Nie róbcie krzywdy młodszym uczniom"
No, nie tylko. Dzisja pięc razy nauczyciele mylili nas, myślać, że mi jesteśmy pierwsza lub trzecia klasa gim.
bobercik pisze:Ale my jesteśmy w miarę spokojną klasą (niesety tylko my tak myślimy :razz: )
Nie wszyscy, ale my obaj raczej spokojni. Może czasami się śmiejemy z jakiś śmiesznych rzeczy. Ogólnie szkoła może być, ale 8 godzin dziennie jednak męczy. :o
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Wylądowałem w 2 klasie LO nr 10 w Szczecinie. Zamierzam w tym roku mieć średnią wyższą od średniej Rav'a po czym zaśmiać mu się w twarz :D Skład klasy się zmienił. Odeszło dwóch sportowców. W tej chwili zostały same kaleki niedojdy :mrgreen:
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
Kakarotto
Golden Oozaru
Kontakt:

8 lekcji dziennie? ty to masz luz ja dziennie siedze w szkole do 16-17 i nie mam byle jakich przedmiotów na dodatek, technologia maszyn, podstawy elektroniki czy chociazby przyrzady pomiarowe to naprawde nie som latwe lekcje "do wykucia"
Kakarotto

tyle wystarczy.
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

No cóż...
Ja w tym roku trafiłem do nowej szkoły, jestem w 1 Klasie Liceum Ogólno kształcącego, na profilu matematyczno-geograficzno-informatycznym. Na szkołę narzekać nie będę bo jest naprawdę bardzo fajna, ale z klasą gorzej :evil: same muły tam są, zobaczymy jak to będzie do połowy października, jak sie nie z żyjemy, to zmieniam klasę ;)
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Awatar użytkownika
Kakarotto
Golden Oozaru
Kontakt:

Bart - nie przejmuj się w każdej klasie znajdują się przymuły... U mnie np. 2 grupa taka jest (w klasie są 2 grupy po 15 osob) jak zwykle nasza (1 grupa) ekipa klasowa, a grupa 2 - ofiary klasowe...
Kakarotto

tyle wystarczy.
Bliz
SSJ 5

Post autor: Bliz »

Ja jestem w 2kl LO w im. K.K. Baczyńskiego ;/ top w NS:D no i sklad sie zmienil doszedl nowy "kolega" i wogole stypa jest:/ po 15 bd do domu wracal mi sie zdaje... hmmmmm podniesc srednia i jakos zaczac do matury sie przygotowywac a nie ciąć komara na lekcji:PP
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Hmm trafiłem do LO7 w Szczecinie(tam gdzie Bliz:P). Klasa jest całkiem całkiem jak na początek. Spokojne chłopaki, czasem brechty są. Pierwsze wraznie jest dobre zobaczymy jak potem ; P

P.S.Kakarotto, wiesz ja tez kiedys byłem tzw. lalusiem. Ale zmieniłęm się iel da się po sobie jeździć. W 2 gim koleś się burał wstałem dałem mu dwa gongi on zaczął atakować to go odepchnąłem i dałem spokój. Lał się jak 5-latek. A wiedz ze rzadko używam przemocy.
P.S.2 Bliz wież mi nie chcesz mnie znać. Wyglądam beznadziejnie, choć liczy się wnętrze, ale nie każdy tak myśli.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Ortografia panowie, bo was zjedzą w szkole :Q
Strona o serii GTA!

Tommy
SSJ 4+

Post autor: Tommy »

U mnie raczej w szkole z otrografią nie ma problemu, czasami na forach popełnię jakieś literówki, ale jak mozna je poprawić, to poprawiam. Z dyktand miałem częśto 5, czasami 4, a niżej to raczej nie miałem. Pozdrawiam. :razz:
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Tommy pisze:U mnie raczej w szkole z otrografią nie ma problemu, czasami na forach popełnię jakieś literówki, ale jak mozna je poprawić, to poprawiam. Z dyktand miałem częśto 5, czasami 4, a niżej to raczej nie miałem. Pozdrawiam. :razz:
Masz rację choć zdażyła się pała w piątej klasie podstawówki z dyktanda z "ó" xD a tak 5 i 4. A dzisiaj trzy lekcje odwołane i mamy WF, Polski i dwie matmy z ukochaną panią dyrektor
Obrazek
Awatar użytkownika
Kakarotto
Golden Oozaru
Kontakt:

gdy ja widze rażące błedy w moim pościa natychmiast poprawiam ; >
Kakarotto

tyle wystarczy.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

bobercik pisze:A dzisiaj trzy lekcje odwołane i mamy WF, Polski i dwie matmy z ukochaną panią dyrektor
1.Ja prawie nigdy nie chodzilem na WF temu w tym czasie wychodzilem ze szkoly do domu
2."Ukochana" to sarkazm nie? W szkole sredniej poznalem prawdziwa nature tych dyrektorow :evil:
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Kakarotto pisze:kończom się w 1 klasie i idom na
Tego jakoś nie poprawiłeś Kkrt :o
Strona o serii GTA!

ODPOWIEDZ