Szkoła...

Sprawy na zupełnie inne tematy - nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Arti pisze:
Kakarotto pisze:kończom się w 1 klasie i idom na
Tego jakoś nie poprawiłeś Kkrt :o
Ten jego txt brzmial tak Goralsko
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Kakarotto
Golden Oozaru
Kontakt:

Post autor: Kakarotto »

BH Daimaouji pisze: Ten jego txt brzmial tak Goralsko
co nie? aż się wystraszylem, fakt zdarzają się błędy - każdemu w sumie, ale nie zostawiam błędów typu "żotkiefka" ;>
Kakarotto

tyle wystarczy.
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

I koniec pierwszego tygodnia.....jak Wam minął? U mnie było fajnie. Nauczyciele sympatyczni. Tylko nie ma żadnej nowej, ładnej dziewczyny...
Obrazek
Awatar użytkownika
Kakarotto
Golden Oozaru
Kontakt:

Post autor: Kakarotto »

u mnie jak zwykle... smiesznie :D
Kakarotto

tyle wystarczy.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Kakarotto pisze:
BH Daimaouji pisze:Ten jego txt brzmial tak Goralsko
co nie? aż się wystraszylem, fakt zdarzają się błędy - każdemu w sumie, ale nie zostawiam błędów typu "żotkiefka"
Ta tylko kompletny glupek by napisal "rzodkiewka" tak jak ty dales , ja tylko nie daje polskich liter , nie robie taki bledow przy pisowni jak np. "zepa" przez "ż" czy takie tam txty

Po blizszlym poznaniu ciebie , nie czuje do ciebie niecheci jak Broli do Kakarotta , zreszta na razie :twisted:

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Tommy
SSJ 4+

Post autor: Tommy »

bobercik pisze:Tylko nie ma żadnej nowej, ładnej dziewczyny...
Trzeba się zadowolić tymi co są, a wcale nie ma takich złych, jak np. w podstawówce.

Tydzień minął dobrze, nie było kilku lekcji, przemęczenia nie ma, ale myślę, że czas teraz na odpoczynek XD.
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

a ja znalazlem sie w 2 klasie LO w Szczytnie :P

mam nadzieje, ze w tym roku uda mi sie zdobyc srednia potrzebna na czerwony pasek... :D
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

krova pisze:mam nadzieje, ze w tym roku uda mi sie zdobyc srednia potrzebna na czerwony pasek
0_0 Dlaczego wam zalezy zeby miec z czerwonym paskiem? Jestescie jakimis kujonami czy co?! Mi wystarczaly 2 i 3 zeby tylko zdac do nastepnej @#$% klasy

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

BH Daimaouji pisze:
krova pisze:mam nadzieje, ze w tym roku uda mi sie zdobyc srednia potrzebna na czerwony pasek
0_0 Dlaczego wam zalezy zeby miec z czerwonym paskiem? Jestescie jakimis kujonami czy co?! Mi wystarczaly 2 i 3 zeby tylko zdac do nastepnej @#$% klasy
Widać niektórzy są ambitniejsi ....... :roll:
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

zazwyczaj zalezy na czerwonym pasku dlatego ze to sie liczy na swiadactwie i bedzie sie mialo taka swiadomosc a na dodatek liczy sie to do nastepnej szkoły
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

BH Daimaouji pisze:
Bartuś, to daje wiele korzyści, np.: Mówi rodzicom, że rośniemy i potrzebujemy kasy, żeby rosnąć prawidłowo XD Do tego niekiedy pasek na świadectwie ma wpływ na punkty, szacunek innych, ogólne Mniemanie o sobie i wogóle...

Hmmm, tak apropo, Ja jestem w pierwszej klasie Technikum nr 8 w Sosnowcu(klasa 1a). Oczywiście Technik Elektronik :twisted:
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Dae pisze:Do tego niekiedy pasek na świadectwie ma wpływ na punkty, szacunek innych
Raczej watpie , nikt nie lubi kujonow
pp3088 pisze:
BH Daimaouji pisze:
Widać niektórzy są ambitniejsi ....... :roll:
LOL

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

zalezy mi na czerwonym pasku, bo jestem na tyle zdolny, ze moglbym miec nawet 5,5 w 2 klasie LO gdybym byl kujonem! w zeszlym roku mialem 3,5 i mialem szczescie ze kochana mama schowala swiadectwo przed ojcem bo spalbym w kartonie...

zalezy mi na tym zeby isc na studia, na maturze planuje miec conajmniej 90% z rozszerzonej matematyki, wiec oceny to tylko dodatek do wiedzy...
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

BH Daimaouji pisze:
Dae pisze:Do tego niekiedy pasek na świadectwie ma wpływ na punkty, szacunek innych
Bartuś, Ja bardzo lubie i podziwiam kujonów! Znaczy, częściowo... Jest tak: Kujon to też człowiek, niekiedy nawet bardzo fajny. A to, że lubi się długo uczyć... Podziwiam go! Ja tak nie moge, usypiam przy książkach i wogóle...

Poza tym kujon to zazwyczaj osoba bez talentów, więc jednocześnie komuś takiemu współczuję... Kujon potrzebuje kilku godzin na zapamiętanie jakiegoś tematu, gdzie komuś z dobrą pamięcią wystarczy pare minut...

Dobra, nie offtopicować
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

BH Daimaouji pisze:Dae napisał/a:
Do tego niekiedy pasek na świadectwie ma wpływ na punkty, szacunek innych

Głupków też się nie lubi :???: Mylisz pojęcie mądrego z kujonem. Ale czego się po tobie spodziewać :/
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
ODPOWIEDZ