Witam!
Dostałem ostatnio na PW wiadomość od niejakiego SPIDERa. Temat tej wiadomości to: "gupi", a jego treść przedstawia się właśnie tak:
SPIDER pisze:Jesteś gupi
Ja rozumiem, że się wakacje zaczęły, ale to nie powód żeby Wam się we łbach poprzewracało. Niby nie zareagowałem na tą wiadomość, aczkolwiek w większej ilości mogą mnie denerwować. Ponadto autor tej wiadomości nie wykazał się dużą inteligencją. W drugim słowie jest błąd (jak już bluźnisz to rób to porządnie) i ogólnie cała wiadomość nie posiada żadnego argumentu, który potwierdził by tezę mości użyszkodnika. Napisałeś, że jestem głupi. Wporządku. Rozumiem. Ale może napisałbyś przy okazji, dlaczego tak jest wg Ciebie. No coż...są ludzie i parapety, stołki i klozety. Do tych pierwszych z pewnością się nie zaliczasz. Mam nadzieję, że więcej takich msg nie będzie.
Hmmmm, niezły koleś z tego Spidera Ale jak już pisał, że jesteś głupi, to mógł podać powody, wtedy byś przynajmniej coś więcej o tym wiedzieał Albo mógł napisać chociarz tak: "Jesteś głupi, bo... nie jesteś mądry "(oczywiście, ja nie mam takiego zdania)
rudi92 pisze:Ja nie rozumiem jak tak mozna do adima powiedzieć
1.Sam popielniles blad , Admin nie Adim
2.Tak samo mowie o "swoim" ojcu gdyz go nienawidze ze zniszczyl mi zycie , Spider pewnie to samo czul do Artiego , Arti musial cos mu zrobic zlego .
3.Nie jestem pewiem ale chyba Spider to Cyclops z forum Dae , ale to dziwne , Cyklop pisal ze dali mu bana za niby co , a tu w ostrzezeniu i banizacji nie widze zeby mial bana Spider
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
rudi92 pisze:Ja nie rozumiem jak tak mozna do adima powiedzieć
1.Sam popielniles blad , Admin nie Adim
2.Tak samo mowie o "swoim" ojcu gdyz go nienawidze ze zniszczyl mi zycie , Spider pewnie to samo czul do Artiego , Arti musial cos mu zrobic zlego .
3.Nie jestem pewiem ale chyba Spider to Cyclops z forum Dae , ale to dziwne , Cyklop pisal ze dali mu bana za niby co , a tu w ostrzezeniu i banizacji nie widze zeby mial bana Spider
1. Ja zawsze pisze Adim a nie Adimin
2. Bo Spider to nie jest Cyklop (nie moge powiedziec z kąd to wiem)
Arti pisze:Witam!
Dostałem ostatnio na PW wiadomość od niejakiego SPIDERa. Temat tej wiadomości to: "gupi", a jego treść przedstawia się właśnie tak:
Ja rozumiem, że się wakacje zaczęły, ale to nie powód żeby Wam się we łbach poprzewracało. Niby nie zareagowałem na tą wiadomość, aczkolwiek w większej ilości mogą mnie denerwować. Ponadto autor tej wiadomości nie wykazał się dużą inteligencją. W drugim słowie jest błąd (jak już bluźnisz to rób to porządnie) i ogólnie cała wiadomość nie posiada żadnego argumentu, który potwierdził by tezę mości użyszkodnika. Napisałeś, że jestem głupi. Wporządku. Rozumiem. Ale może napisałbyś przy okazji, dlaczego tak jest wg Ciebie. No coż...są ludzie i parapety, stołki i klozety. Do tych pierwszych z pewnością się nie zaliczasz. Mam nadzieję, że więcej takich msg nie będzie.
Tylko ja tego nie napisałem
ktoś wszedł jako ja nie wiem dokładnie kto,ale przyrzekam ci ja tego nie napisałem.
Hej, cóż to za problem włamać się w phpBB, ja na przykład nie umiem, ale na moje forum ktoś się włamał i włączył cenzóre na wszystko, każde słowo zamieniało na "ha ha ha" i w ten sposób wyło, ehem "Roześmiane Forum"
dae pisze:Hej, cóż to za problem włamać się w phpBB, ja na przykład nie umiem, ale na moje forum ktoś się włamał i włączył cenzóre na wszystko, każde słowo zamieniało na "ha ha ha" i w ten sposób wyło, ehem "Roześmiane Forum"
heh akurat nie musial sie wlamac moze ktoz z adminów byl zdrajca...tlyko jeden kolo byl adminem i ten Devil
Arti pisze:Witam!
Tylko ja tego nie napisałem
ktoś wszedł jako ja nie wiem dokładnie kto,ale przyrzekam ci ja tego nie napisałem.
Jeśli myślisz ,że to ja to grubo się mylisz
A po za tym jak miałem to zrobić skoro wyjechałem na 10 dni