Wiadomości na PW

Wszystkie sprawy, które dotyczą tego forum.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Wiadomości na PW

Post autor: Arti »

Witam!
Dostałem ostatnio na PW wiadomość od niejakiego SPIDERa. Temat tej wiadomości to: "gupi", a jego treść przedstawia się właśnie tak:
SPIDER pisze:Jesteś gupi
Ja rozumiem, że się wakacje zaczęły, ale to nie powód żeby Wam się we łbach poprzewracało. Niby nie zareagowałem na tą wiadomość, aczkolwiek w większej ilości mogą mnie denerwować. Ponadto autor tej wiadomości nie wykazał się dużą inteligencją. W drugim słowie jest błąd (jak już bluźnisz to rób to porządnie) i ogólnie cała wiadomość nie posiada żadnego argumentu, który potwierdził by tezę mości użyszkodnika. Napisałeś, że jestem głupi. Wporządku. Rozumiem. Ale może napisałbyś przy okazji, dlaczego tak jest wg Ciebie. No coż...są ludzie i parapety, stołki i klozety. Do tych pierwszych z pewnością się nie zaliczasz. Mam nadzieję, że więcej takich msg nie będzie.
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Hmmmm, niezły koleś z tego Spidera :twisted: Ale jak już pisał, że jesteś głupi, to mógł podać powody, wtedy byś przynajmniej coś więcej o tym wiedzieał :twisted: Albo mógł napisać chociarz tak: "Jesteś głupi, bo... nie jesteś mądry :lol: "(oczywiście, ja nie mam takiego zdania)
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
Groku
SSJ 4+

Post autor: Groku »

Ja nie rozumiem jak tak mozna do adima powiedzieć, niedość że głupio i to jeszce z błędem. :evil: :evil: :evil:
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

rudi92 pisze:Ja nie rozumiem jak tak mozna do adima powiedzieć
1.Sam popielniles blad , Admin nie Adim
2.Tak samo mowie o "swoim" ojcu gdyz go nienawidze ze zniszczyl mi zycie , Spider pewnie to samo czul do Artiego , Arti musial cos mu zrobic zlego :(.
3.Nie jestem pewiem ale chyba Spider to Cyclops z forum Dae , ale to dziwne , Cyklop pisal ze dali mu bana za niby co , a tu w ostrzezeniu i banizacji nie widze zeby mial bana Spider
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Groku
SSJ 4+

BH Daimaouji pisze:
rudi92 pisze:Ja nie rozumiem jak tak mozna do adima powiedzieć
1.Sam popielniles blad , Admin nie Adim
2.Tak samo mowie o "swoim" ojcu gdyz go nienawidze ze zniszczyl mi zycie , Spider pewnie to samo czul do Artiego , Arti musial cos mu zrobic zlego :(.
3.Nie jestem pewiem ale chyba Spider to Cyclops z forum Dae , ale to dziwne , Cyklop pisal ze dali mu bana za niby co , a tu w ostrzezeniu i banizacji nie widze zeby mial bana Spider
1. Ja zawsze pisze Adim a nie Adimin
2. Bo Spider to nie jest Cyklop (nie moge powiedziec z kąd to wiem)
Obrazek
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Ja tam mu nic nie zrobiłem. Uznałem tą wiadomość jako nędzną prowokację i.....zostawiłem w spokoju.
Strona o serii GTA!

Awatar użytkownika
redKai
Golden Oozaru
Kontakt:

Re: Wiadomości na PW

Post autor: redKai »

Arti pisze:Witam!
Dostałem ostatnio na PW wiadomość od niejakiego SPIDERa. Temat tej wiadomości to: "gupi", a jego treść przedstawia się właśnie tak:
Ja rozumiem, że się wakacje zaczęły, ale to nie powód żeby Wam się we łbach poprzewracało. Niby nie zareagowałem na tą wiadomość, aczkolwiek w większej ilości mogą mnie denerwować. Ponadto autor tej wiadomości nie wykazał się dużą inteligencją. W drugim słowie jest błąd (jak już bluźnisz to rób to porządnie) i ogólnie cała wiadomość nie posiada żadnego argumentu, który potwierdził by tezę mości użyszkodnika. Napisałeś, że jestem głupi. Wporządku. Rozumiem. Ale może napisałbyś przy okazji, dlaczego tak jest wg Ciebie. No coż...są ludzie i parapety, stołki i klozety. Do tych pierwszych z pewnością się nie zaliczasz. Mam nadzieję, że więcej takich msg nie będzie.
Tylko ja tego nie napisałem :o
ktoś wszedł jako ja :evil: nie wiem dokładnie kto,ale przyrzekam ci ja tego nie napisałem.
Awatar użytkownika
Groku
SSJ 4+

To radziłbym ci zmienić hasło skoro ktoś wchodzi na twoje konto.
Obrazek
Awatar użytkownika
redKai
Golden Oozaru
Kontakt:

rudi92 pisze:To radziłbym ci zmienić hasło skoro ktoś wchodzi na twoje konto.
Załatwie to rudi :P
Mam podejrzanych i ich akurat znam (bo to są moi koledzy) :o
Nie powiem ci kto to jest :|
Awatar użytkownika
Groku
SSJ 4+

SPIDER pisze:

Myślisz że nie wiem o kogo chodzi :twisted: :twisted: :twisted: to cie rozczaruje wiem dokładnie :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek
Awatar użytkownika
redKai
Golden Oozaru
Kontakt:

rudi92 pisze:
SPIDER pisze:

Myślisz że nie wiem o kogo chodzi :twisted: :twisted: :twisted: to cie rozczaruje wiem dokładnie :twisted: :twisted: :twisted:
Skoro wiesz to napisz mi na pw odpowiedź :!:
OK :?:
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Hej, cóż to za problem włamać się w phpBB, ja na przykład nie umiem, ale na moje forum ktoś się włamał i włączył cenzóre na wszystko, każde słowo zamieniało na "ha ha ha" i w ten sposób wyło, ehem "Roześmiane Forum" :twisted:
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
Thales
Oozaru

Post autor: Thales »

dae pisze:Hej, cóż to za problem włamać się w phpBB, ja na przykład nie umiem, ale na moje forum ktoś się włamał i włączył cenzóre na wszystko, każde słowo zamieniało na "ha ha ha" i w ten sposób wyło, ehem "Roześmiane Forum" :twisted:
heh akurat nie musial sie wlamac moze ktoz z adminów byl zdrajca...tlyko jeden kolo byl adminem i ten Devil :|
Awatar użytkownika
Rayman
Golden Oozaru
Kontakt:

Re: Wiadomości na PW

Post autor: Rayman »

SPIDER pisze:
Arti pisze:Witam!
Tylko ja tego nie napisałem :o
ktoś wszedł jako ja :evil: nie wiem dokładnie kto,ale przyrzekam ci ja tego nie napisałem.
Jeśli myślisz ,że to ja to grubo się mylisz :?
A po za tym jak miałem to zrobić skoro wyjechałem na 10 dni :!: :evil:
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

A czy on napisał, że to Ty :?: Człowieku wyluzuj.
Strona o serii GTA!

ODPOWIEDZ