Ataki
Moderator: Moderatorzy
Ataki
FREZER
Daichiretsuzan - atak polegający na zamachu ręki z wyciągniętymi dwoma palcami i wytworzeniu niewidzialnej wiązki Ki, która może przeciąć nawet najbardziej trwałe przedmioty. Atak charakteryzuje się bardzo dużym zasięgiem.
Freeza Beam - bardzo szybki atak polegający na wystrzeleniu wielu pocisków z jednego palca. Efekt podobny jak przy uzyciu karabinu maszynowego.
Kienzan - podniesienie jednej ręki przez wojownika powoduje wytworzenie się płaskiego dysku o bardzo ciężkim ostrzu.
Death Ball - atak o duzej sile ( mogący niszczyć nawet planety ), polegajacy na wytworzeniu na czubku palca lub w obu dłoniach małej, naładowanej energią kuli.
VEGETA NORMAL
Bakuhatsuha - technika polegająca na podniesieniu dwóch palców. Tak wykonany ruch wywołuje silną eksplozje na dużym obszarze.
Komórczak II
Makankosappo - atak polegający na wystrzeleniu dwóch pocisków z położonych na czole palców wskazującego i środkowego. Jeden z pocisków leci prosto, zaś drugi wiruje wokół niego, co umożliwia przebicie nawet najmocniejszych zbroi.
Dodawajcie różne pomysły...Jak mi sie cos przypomni to dodam...
Pozdrawiam MeTeO*[/b]
Daichiretsuzan - atak polegający na zamachu ręki z wyciągniętymi dwoma palcami i wytworzeniu niewidzialnej wiązki Ki, która może przeciąć nawet najbardziej trwałe przedmioty. Atak charakteryzuje się bardzo dużym zasięgiem.
Freeza Beam - bardzo szybki atak polegający na wystrzeleniu wielu pocisków z jednego palca. Efekt podobny jak przy uzyciu karabinu maszynowego.
Kienzan - podniesienie jednej ręki przez wojownika powoduje wytworzenie się płaskiego dysku o bardzo ciężkim ostrzu.
Death Ball - atak o duzej sile ( mogący niszczyć nawet planety ), polegajacy na wytworzeniu na czubku palca lub w obu dłoniach małej, naładowanej energią kuli.
VEGETA NORMAL
Bakuhatsuha - technika polegająca na podniesieniu dwóch palców. Tak wykonany ruch wywołuje silną eksplozje na dużym obszarze.
Komórczak II
Makankosappo - atak polegający na wystrzeleniu dwóch pocisków z położonych na czole palców wskazującego i środkowego. Jeden z pocisków leci prosto, zaś drugi wiruje wokół niego, co umożliwia przebicie nawet najmocniejszych zbroi.
Dodawajcie różne pomysły...Jak mi sie cos przypomni to dodam...
Pozdrawiam MeTeO*[/b]
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Re: Ataki
1.Te metode uzyl Nappa nie VegetaMeTeO*kSg* pisze:VEGETA NORMAL
2.Wzieles to z Chio Chips? Lamer!
Ja mialem gdzies opisy technik ale Kamil usunal jego strone gdzie to dalem , potem dam techniki na nowo
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Re: Ataki
1.Zbytnio nic tylko....jestes lameremMeTeO*kSg* pisze:A nawet jeśli wziełem to co ?BH pisze:2.Wzieles to z Chio Chips? Lamer!
Chyba chodzi o to by poszerzać swoją wiedze o Dragon Ball
2.Mozliwe
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Tak , myslisz ze moje dodane infa o postaciach z www.absoluteanime.com wzielem kopiujac je z skads?
Dobra macie tutaj dwa ataki (nazwy z gier)
Bardock
Oszczep Rozruchu/Ostateczne duchowe dzialo
Atak polegajacy na wytworzeniu KI w prawej dloni , Bardock ja uzyl by zabic Freezy niestety nie udalo mu sie to
Zabojczy kierowca (?)
Atak Thalesa , Thales trzyma rece razem a potem je oddala tworzac duzy ring KI , ten atak mial zabic Gohana , ale zjawil sie KKRT i uratowal go
Dobra macie tutaj dwa ataki (nazwy z gier)
Bardock
Oszczep Rozruchu/Ostateczne duchowe dzialo
Atak polegajacy na wytworzeniu KI w prawej dloni , Bardock ja uzyl by zabic Freezy niestety nie udalo mu sie to
Zabojczy kierowca (?)
Atak Thalesa , Thales trzyma rece razem a potem je oddala tworzac duzy ring KI , ten atak mial zabic Gohana , ale zjawil sie KKRT i uratowal go
Ostatnio zmieniony śr maja 23, 2007 7:53 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ludzie, czemu krytykujecie każdego? To już zaczyna byc denerwujące, ale niebardziej niż używanie słów, których znaczenia nie znamy. Poszukaj sobie co znaczy lamer, a potem zabieraj głos w dyskusji.BH Daimaouji pisze:Lamer!
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
nie pasuje? a wedlug mnie jednak tak...Lamer (z ang. lame – kulawy) – potoczne i pejoratywne określenie osoby niekompetentnej w określonej dziedzinie lub mało inteligentnej, niedojrzałej, upośledzonej społecznie.
Terminu używa się w różnych kontekstach, jednak zazwyczaj w związku z elektroniką lub mediami elektronicznymi (IRC, BBS).
Lamer to termin wywodzący się prawdopodobnie ze slangu subkultury skateboardu, skąd przedostał się do słownictwa crackerów, by następnie zostać przyjętym przez większość internautów.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
A , myslalem ze lamer to ktos kto wykorzystuje kogos ciezka prace , dzieki za informacjeLamer (z ang. lame – kulawy) – potoczne i pejoratywne określenie osoby niekompetentnej w określonej dziedzinie lub mało inteligentnej, niedojrzałej, upośledzonej społecznie.
Terminu używa się w różnych kontekstach, jednak zazwyczaj w związku z elektroniką lub mediami elektronicznymi (IRC, BBS).
Lamer to termin wywodzący się prawdopodobnie ze slangu subkultury skateboardu, skąd przedostał się do słownictwa crackerów, by następnie zostać przyjętym przez większość internautów.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
A która część? Uważasz, że MateO jest upośledzony, dlatego, że lubi karty DB?!krova pisze:nie pasuje? a wedlug mnie jednak tak...Lamer (z ang. lame – kulawy) – potoczne i pejoratywne określenie osoby niekompetentnej w określonej dziedzinie lub mało inteligentnej, niedojrzałej, upośledzonej społecznie.
Kris (18-07-2008 22:04)