Ataki

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
MeTeO*
Xenomorph

Ataki

Post autor: MeTeO* »

FREZER

Daichiretsuzan - atak polegający na zamachu ręki z wyciągniętymi dwoma palcami i wytworzeniu niewidzialnej wiązki Ki, która może przeciąć nawet najbardziej trwałe przedmioty. Atak charakteryzuje się bardzo dużym zasięgiem.

Freeza Beam - bardzo szybki atak polegający na wystrzeleniu wielu pocisków z jednego palca. Efekt podobny jak przy uzyciu karabinu maszynowego.

Kienzan - podniesienie jednej ręki przez wojownika powoduje wytworzenie się płaskiego dysku o bardzo ciężkim ostrzu.

Death Ball - atak o duzej sile ( mogący niszczyć nawet planety ), polegajacy na wytworzeniu na czubku palca lub w obu dłoniach małej, naładowanej energią kuli.

VEGETA NORMAL

Bakuhatsuha - technika polegająca na podniesieniu dwóch palców. Tak wykonany ruch wywołuje silną eksplozje na dużym obszarze.

Komórczak II

Makankosappo - atak polegający na wystrzeleniu dwóch pocisków z położonych na czole palców wskazującego i środkowego. Jeden z pocisków leci prosto, zaś drugi wiruje wokół niego, co umożliwia przebicie nawet najmocniejszych zbroi.

Dodawajcie różne pomysły...Jak mi sie cos przypomni to dodam...
Pozdrawiam MeTeO*[/b]
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Re: Ataki

Post autor: BH Daimaouji »

MeTeO*kSg* pisze:VEGETA NORMAL

Bakuhatsuha - technika polegająca na podniesieniu dwóch palców. Tak wykonany ruch wywołuje silną eksplozje na dużym obszarze.
1.Te metode uzyl Nappa nie Vegeta
2.Wzieles to z Chio Chips? Lamer!

Ja mialem gdzies opisy technik ale Kamil usunal jego strone gdzie to dalem , potem dam techniki na nowo
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
MeTeO*
Xenomorph

[quote=2.Wzieles to z Chio Chips? Lamer![/quote]

A nawet jeśli wziełem to co ?
Chyba chodzi o to by poszerzać swoją wiedze o Dragon Ball :wink:
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

MeTeO*kSg* pisze:
BH pisze:2.Wzieles to z Chio Chips? Lamer!
A nawet jeśli wziełem to co ?
Chyba chodzi o to by poszerzać swoją wiedze o Dragon Ball :wink:
1.Zbytnio nic tylko....jestes lamerem
2.Mozliwe

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
MeTeO*
Xenomorph

Czyli nie wolno tak robic ??
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Tak , myslisz ze moje dodane infa o postaciach z www.absoluteanime.com wzielem kopiujac je z skads?

Dobra macie tutaj dwa ataki (nazwy z gier)

Bardock

Oszczep Rozruchu/Ostateczne duchowe dzialo

Atak polegajacy na wytworzeniu KI w prawej dloni , Bardock ja uzyl by zabic Freezy niestety nie udalo mu sie to

Zabojczy kierowca (?)

Atak Thalesa , Thales trzyma rece razem a potem je oddala tworzac duzy ring KI , ten atak mial zabic Gohana , ale zjawil sie KKRT i uratowal go
Ostatnio zmieniony śr maja 23, 2007 7:53 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
MeTeO*
Xenomorph

W takim razie sory...
Beniu
SSJ 4

Post autor: Beniu »

Karty chio to gówno:D. Jest Vegeta a pod nim jest napisane Radditz :lol: . To była karta kolekcjonerska.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

1.Kto wie
2.No o tym mowilem
3.To byla karta specjalna

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
MeTeO*
Xenomorph

Beniu pisze:Karty chio to gówno:D. Jest Vegeta a pod nim jest napisane Radditz :lol: . To była karta kolekcjonerska.

Ale zbroje miał rzeczywiście jak raditz, tylko włosy za krótkie...
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

BH Daimaouji pisze:Lamer!
Ludzie, czemu krytykujecie każdego? To już zaczyna byc denerwujące, ale niebardziej niż używanie słów, których znaczenia nie znamy. Poszukaj sobie co znaczy lamer, a potem zabieraj głos w dyskusji.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

Lamer (z ang. lame – kulawy) – potoczne i pejoratywne określenie osoby niekompetentnej w określonej dziedzinie lub mało inteligentnej, niedojrzałej, upośledzonej społecznie.

Terminu używa się w różnych kontekstach, jednak zazwyczaj w związku z elektroniką lub mediami elektronicznymi (IRC, BBS).

Lamer to termin wywodzący się prawdopodobnie ze slangu subkultury skateboardu, skąd przedostał się do słownictwa crackerów, by następnie zostać przyjętym przez większość internautów.
nie pasuje? a wedlug mnie jednak tak...
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Lamer (z ang. lame – kulawy) – potoczne i pejoratywne określenie osoby niekompetentnej w określonej dziedzinie lub mało inteligentnej, niedojrzałej, upośledzonej społecznie.

Terminu używa się w różnych kontekstach, jednak zazwyczaj w związku z elektroniką lub mediami elektronicznymi (IRC, BBS).

Lamer to termin wywodzący się prawdopodobnie ze slangu subkultury skateboardu, skąd przedostał się do słownictwa crackerów, by następnie zostać przyjętym przez większość internautów.
A , myslalem ze lamer to ktos kto wykorzystuje kogos ciezka prace , dzieki za informacje

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

krova pisze:

nie pasuje? a wedlug mnie jednak tak...
A która część? Uważasz, że MateO jest upośledzony, dlatego, że lubi karty DB?!
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
MeTeO*
Xenomorph

Dokładnie...kazdy ma jakies pasje.
ODPOWIEDZ