Twoje fav characters

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Ile masz ulubionych postaci?

1
5
13%
2-5
28
74%
6-10
4
11%
Nie ma liczby z ankiety
1
3%

Liczba głosów: 38

Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Twoje fav characters

Post autor: BH Daimaouji »

Jakie są wasze ulubione postacie i dlaczego?

Ja zaczne

(postacie zaznaczono chronologicznie od pierwszego lubienia itp.)

1.Radim - Radim był moim pierwszym ulubionych postacią ma długie włosy i jest zły oraz jest wielkim bratem dlatego go lubie oraz w wersji USA mówi złowieszczo (Zaznaczam że Radim ma wiecej fanek niż fanów :P)

2.Piccolo jr - W LOTSS jak byłem u Kuby (kolegi mojej kuzynki) Piccolo jr zadał Frezowi poważne razy i dlatego go polubiłem , Piccolo jr ma także fajne tematy muzyczne

3.Vegeta - Z początku lubiłem go że był głupi (bez obrazy prosze) , ale potem zobaczyłem jego złą nature i zacząłem go lubić że jest zły , nie lubie jego nastroju typu "prosze" to wina kakarotta , na szczęście w GT wrócił na swoja złowieszczą drogę

4.Broli - Wszak Broli był w Mugenie potężny zacząłem go lubić ale nic o nim nie wiedziałem aż obejrzałem film 8 i wzrost popuralności wzrósł do 300% , fajnie by było zobaczyć Broli'ego w szeregach wojowników Z

5.Future Trunks - Zawsze chciałem mieć Future Trunks z SB2 ale skoro w internecie są takie kiepskie podróbki postanowiłem zrobić go samemu i dlatego go polubiłem (ponadto jego temat Hikari no will power jest fajny)

6.Vegetto - Chciałem mieć ulubioną fuzje więc wybrałem Wega , ma więcej cech Vegety i dobry z niego wojownik ponadto jego temat z FB jest fajny

7.Bardock - Do tej postaci czuje sentymenty (alias mój tatuś) nie to że ma fajny temat to jeszcze jest emocjonalny a w wersji USA jak on mówił ostatnie słowa to ja miałem uczucie rumienców!
Ostatnio zmieniony wt sty 06, 2009 6:35 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 2 razy.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Ja lubię Vegetę. Jego charakter, dumę, postawę itd.itp. Potem jest Gohan. Powód. Bo tak :D Następnie lubię Daburę. Bo ma fajne ataki i w Mugenie lubiłem nim grać, zwłaszcza używając ataku Demonicznej Śliny cały czas na Rafale :twisted:

http://www.film.org.pl/prace/dragon_ball/vegeta.html - zdjęcie i opis Vegety.
Ostatnio zmieniony ndz gru 19, 2004 7:00 pm przez Arti, łącznie zmieniany 1 raz.
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Strony na temat moich ulubionych postaci

Radim

http://www.herzogstudios.com/raditz/ - najlepsza wg mnie strona o wielkim barcie jestem jej fanem a jak ktos zna dobrze angielski może się przekonać że autorka strony lubi Radima z miłości :)

http://raditzu_san.tripod.com/abyss/index.html - strona ma muzykalne intro , czyżby temat Radima? (link pochodzi z działu links ze strony powyżej)

Bardock

http://www.fortunecity.com/lavender/wil ... /index.htm - strona o Bardocku , ma wiele informacji na temat Bardocka a i tyle fanfiki ho ho ho

http://www.geocities.com/vivabardock/ - obrzydliwa i okropna wersja Bardocka (alias pali papierosy itp.) ale są tam też zdjęcia jak np. Thales i dwóch kakarottów (!!!) na wycieczce smaochodem :P

No i ich aktorzy (wg alfabetyzmu imion)

podziekowania dla stron skad to zdobylem

Bardock - Masako Nozawa (JPN) , Patrick Borg (Fr.) , Sonny Strait (USA)
Broli - Bin Shimada (JPN) , Marc Lesser (Fr.) , Vic Mignogna (USA)
Future Trunks - Takeshi Kusao (JPN) , Marc Lesser (Fr.) , Eric Vale (Teen , DBZ) (USA) , Alistair Abell (Trunks 13 years) (USA)
Piccolo jr - Toshio Furukawa (JPN) , Philippe Ariotti (Fr.) , Scott McNeil (USA 1) , Christopher Sabat (USA 2)
Radim - Shigeru Chiba (JPN) , Gerard Surugue (Fr.) , Jason Gray-Stanford (USA 1) , Christopher Sabat (USA 2 -> Retrospekcja) , Justin Cook (Gry Video i redubbing Sajan sagi)
Vegeta - Ryo Horikawa (JPN) , Eric Legrand (Fr.) , Brian Drummond (USA 1) , Christopher Sabat (USA 2)
Vegetto - Masako Nozawa & Ryo Horikawa (JPN) , Patrick Borg & Eric Legrand (Fr.) , Sean Schemmel & Christopher Sabat (USA) , Brian Drummond (Dubbing z firmy ocean (Kanadyjska wersja))
a teraz nie najbardziej ulubione postacie , ale te ktore bardziej lubie (być może niedługo dołączą w szeregi tych pierwszych)

z TV

Obrazek

Thales - przeciwieństwo (Dobrego) Kakarotta no i ma charakter oraz czasem przypiekuje wrogów swoimi atakami KI

Obrazek

Sztuczny człowiek 16 - lubi przyrode , ma za zadanie zniszczyć kakarotta i jego temat remixowy jest fajny!

C.D.N jak będę miał gify Dr. Gero , Jessa itp.

Modyfikacja glosow dzieki : www.animenewsnetwork.com oraz innych zrodel
Ostatnio zmieniony wt sty 06, 2009 6:39 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 5 razy.

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

Mi sie podobał vegetto,ma harakter vegety i jest do niego podobny.Jest troche zły i fajną żeźnie robił w walce z buu :twisted:
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Vegan pisze:Mi sie podobał vegetto,ma harakter vegety i jest do niego podobny.Jest troche zły i fajną żeźnie robił w walce z buu :twisted:
1.Popieram :twisted: chciałbym też dodać ze Vegetto to silna fuzja, jest bardzo zły (o czym świadczy jego temat z FB) , ma cechy Kakarotta (zachowuje się jak dziecko i chce uratować przyjaciół)
Ostatnio zmieniony sob gru 18, 2004 6:31 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Też fajne ma ataki np an genka an para :wink: i jest dużo silniejszy od gogety :wink:
Buu
Przeciętny wojownik

Post autor: Buu »

Goku-to moja ulubiona dobra ppostać ponieważ jet śmiszny i troch przygłupawy 8)

Buu-Wredny bez uczuć taki jak ja :twisted:
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Buu pisze:Goku-to moja ulubiona dobra ppostać ponieważ jet śmiszny i troch przygłupawy 8)

Buu-Wredny bez uczuć taki jak ja :twisted:
O tak kombinacja dwóch dzieci :P jakby nazwać ich fuzje? Buuku , Kakabuu , Burott? mimo co kolejny zgrany układ :P

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Gutek
SSJ 3

Post autor: Gutek »

Ulubiona postać? Proste: Brolly!!! Gdy wstaje rano i patrze w lustro to widze Brolly'ego :wink: Poprostu mam jego osobowość i że tak powiem dobre poczucie humoru ( skakanie po Kakarotto :lol: ) Drugi jest tyran Frizer po nim mam brak skrupułów, zimne spojżenie i napady złości :P Po Gotenksie jestem troche dziecinny jak na swój wiek... :) Pozdro
Ostatnio zmieniony ndz gru 19, 2004 7:30 pm przez Gutek, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam swoją dumę, zawsze sam a nie z tłumem.
Bliz
SSJ 5

Post autor: Bliz »

gutek pisze:Ulubiona postać? Proste: Brolly!!! Gdy wstaje rano i patrze w rano to widze Brolly'ego :wink: Poprostu mam jego osobowość i że tak powiem dobre poczucie humoru ( skakanie po Kakarotto :lol: ) Drugi jest tyran Frizer po nim mam brak skrupułów, zimne spojżenie i napady złości :P Po Gotenksie jestem troche dziecinny jak na swój wiek... :) Pozdro
Co Ty masz 3 rodzicow ze po nich dziedziczysz cechy :/
Moja ulubiona postacia jest kakaroto poneiwaz j est to qmaty stary i duzo je i tak smiesznie ;P, czasami humorek dopisze :P
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Bliz pisze:Co Ty masz 3 rodzicow ze po nich dziedziczysz cechy :/
Moja ulubiona postacia jest kakaroto poneiwaz j est to qmaty stary i duzo je i tak smiesznie ;P, czasami humorek dopisze :P
1.No co? Gutek naśladuje swoich fanów jak ja mam geny sajanów i wielu innych postaci

2.Kakarotto kumaty? Jak ja dobrze pamiętam wg was kumaty znaczy mądry a więc tak nie jest ale co do jedzenia to się zgadzam też bym tak chciał zjeść porcje dla 50 osób w 2 minuty!
gutek pisze:Ulubiona postać? Proste: Brolly!!! Gdy wstaje rano i patrze w rano to widze Brolly'ego
O tak fajne masz wizje też bym tak chciał

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Ja z wyglądu jestem podobny do gohana ale jestem jego odwrotnością ponieważ nieucze sie i chodze na wagary :twisted: niesłucham mamy i lubie sie bić 8) A Gohan zawsze słucha mamusi :x
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

gutek pisze:Ulubiona postać? Proste: Brolly!!! Gdy wstaje rano i patrze w rano to widze Brolly'ego :wink: Poprostu mam jego osobowość i że tak powiem dobre poczucie humoru ( skakanie po Kakarotto :lol: ) Drugi jest tyran Frizer po nim mam brak skrupułów, zimne spojżenie i napady złości :P Po Gotenksie jestem troche dziecinny jak na swój wiek... :) Pozdro
Ja bym się wybrał do lekarza na Twoim miejscu :P Ja też miewam czasem napady złości zwłaszcza w szkole na polskim :D
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Ja czasem na polskim ale bardziej na historii,taka nuda że mała bania,jak słucham tego kolesia to myśle że mi kołysanke śpiewa :x Gutrk i weź sie lecz bo to z czasem możę sie pogorszyć :wink:
Awatar użytkownika
Gutek
SSJ 3

Post autor: Gutek »

Sami sie leczcie :twisted: Ze mną wszystko Ok!!! Trzeba być prawdziwym fanem swojej fav postaci, a ja taki jestem i staram sie ich naśladować :x Pozdro prawdziwi fani :P
Mam swoją dumę, zawsze sam a nie z tłumem.
ODPOWIEDZ