Ja zaczne
(postacie zaznaczono chronologicznie od pierwszego lubienia itp.)
1.Radim - Radim był moim pierwszym ulubionych postacią ma długie włosy i jest zły oraz jest wielkim bratem dlatego go lubie oraz w wersji USA mówi złowieszczo (Zaznaczam że Radim ma wiecej fanek niż fanów
2.Piccolo jr - W LOTSS jak byłem u Kuby (kolegi mojej kuzynki) Piccolo jr zadał Frezowi poważne razy i dlatego go polubiłem , Piccolo jr ma także fajne tematy muzyczne
3.Vegeta - Z początku lubiłem go że był głupi (bez obrazy prosze) , ale potem zobaczyłem jego złą nature i zacząłem go lubić że jest zły , nie lubie jego nastroju typu "prosze" to wina kakarotta , na szczęście w GT wrócił na swoja złowieszczą drogę
4.Broli - Wszak Broli był w Mugenie potężny zacząłem go lubić ale nic o nim nie wiedziałem aż obejrzałem film 8 i wzrost popuralności wzrósł do 300% , fajnie by było zobaczyć Broli'ego w szeregach wojowników Z
5.Future Trunks - Zawsze chciałem mieć Future Trunks z SB2 ale skoro w internecie są takie kiepskie podróbki postanowiłem zrobić go samemu i dlatego go polubiłem (ponadto jego temat Hikari no will power jest fajny)
6.Vegetto - Chciałem mieć ulubioną fuzje więc wybrałem Wega , ma więcej cech Vegety i dobry z niego wojownik ponadto jego temat z FB jest fajny
7.Bardock - Do tej postaci czuje sentymenty (alias mój tatuś) nie to że ma fajny temat to jeszcze jest emocjonalny a w wersji USA jak on mówił ostatnie słowa to ja miałem uczucie rumienców!