Ja nie rozumiem jak można Admin'owi napisać coś takiego. Po drugie błą, po trzecie zero uzasadnienia. Po czwarte to mogłby dłuższą PW napisać i po piąte, pozdro dla BH...
W końcu sie coś dzieje na tym forum ,od paru miesiecy cos stoi w miejscu ,a tu prosze wyzwiska itd. ,ale cos malo ich ,raz ,dwa i po krzyku ,a jesli mam poruszyc temat slowa" gupi" to jest ono poprawne i ma sens żartobliwy ,ale uogolniajac nic sie nie dzieje jak ktos kogos nazwie gupi ,lepsze to niz :"Ty wydepilowany szympansie ".
Tu się nie ma o co gryźć....fakt obrażanie (byłego już)admina nie jest rozsądne ,ale każdy nawet nieświadomie popełnia błedy pisząc na klawiaturze (zdarza się to przecież nie tylko jakimś ,,esom" ,ale również normalnym ludziom ,co nie??
Nie badz sztywny ,a to slowo jest zartobliwe ,jesli masz jakies watpliwosci to zamowie ci prenumerate paru gazet i nie bedzie ci tak wesolo ,ja tam chcialbym zeby mnie ktos wyzwal od "gupich"(to slowo jest slangowe jak wiesz co to jest (poprawne w slangu ,ale nie oficjalnym jezyku PL)),nie napisalem ,ze poprawne jest w slangu poprzednim razem wiec mowie teraz i taki slang jest zartobliwy ,nic złego sie nie dzieje ,wiec wyluzuj sie czasem ,zeby od jedengo slowa juz temat na forum puszczac ,troche luzu ,ze sie powtarzam juz pare razy ,dobra koniec z tym zamykam temat .KONIEC