Dragon Ball Another Story
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
WIELKIE THX ^^ super gierka
edit: a gdzie lunch
szukałem po całej mapie myślałem po przeleceniu (dosłownie xD) mapy o wejściu gdzieś ale żadnego przejścia nie mogę znaleźć 
edit2: ok odkryłem już
nie będę zdradzał jak ktoś się spyta to powiem 
edit3: no i przeszedłem cała grę
mam nadzieje że na demie się gra nie zakończy 
edit: a gdzie lunch
edit2: ok odkryłem już
edit3: no i przeszedłem cała grę
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Niep , Mac kun planuje niedlugo ja dalej robic (nie zdradze kiedy)KKRTDSSJ5 pisze:mam nadzieje że na demie się gra nie zakończy
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Moze bys nie przekrecal nickow uzytkownikow:!:BH Daimaouji pisze:KKRTDSSJ5 napisał/a:
Wnosze o ostrzezenie dla uzytkownika BH Daimaouji za ciagle przekrecanie nickow userow na obrazliwe.
Wiesz... przekręcać przekręca fakt, jednak jeżeli głównej osobie to nie przeszkadza to nie ma możliwosci wstawienia ostrzeżenia.../K
Ostatnio zmieniony sob cze 07, 2008 9:40 pm przez Pitti, łącznie zmieniany 1 raz.

I'll become The King of Pirates!
-
krzychu1301
- Wojownik z Kaioukenem
Hmm... miałem taki problem gdy próbowałem grę na laptopie. Jak testowałem grę na normalnym kompie to działało mi jak należy. Może jest to wina klawiatury
. Spróbuj używać naraz enter+enter z klawiatury numerycznej. Postaram się to poprawić w kolejnym wydaniu, które swoją drogą niedaleko. Będzie m. in. zupełnie nowe menu obsługiwane myszką. Screen poniżej
http://img244.imageshack.us/img244/2651/nowemenuxd3.png

Edit: i jeszcze jeden
http://img244.imageshack.us/img244/2651/nowemenuxd3.png

Edit: i jeszcze jeden
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Hej Mac kun , co to jest Dragon Kombat? I jak na RPG Makerze mozna poruszac myszka?
Jakby co screeny sa fajne , widze ze jednak ulepszyles te gre
Jakby co screeny sa fajne , widze ze jednak ulepszyles te gre
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Nasi zachodni sąsiedzi (Niemcy) wymyślili masę patchy do rm2000. Dzięki nim można mieć m. in. język skryptowy, obsługę myszki, możliwość używania całej klawiatury, wyświetlanie do 100 warstw obrazków naraz, charsety dowolnej wielkości i inne bajery.
Dragon Kombat to coś gdzie można sobie wybrać postać, przeciwnika i arenę i toczyć walki. Ilość dostępnych postaci, ich statystyki i dostępne techniki zależą od tego jak daleko jesteś w trybie Historia (możliwość importowania i eksportowania zmiennych do pliku to kolejna nowa funkcja w PowerPatchu).
Dragon Kombat to coś gdzie można sobie wybrać postać, przeciwnika i arenę i toczyć walki. Ilość dostępnych postaci, ich statystyki i dostępne techniki zależą od tego jak daleko jesteś w trybie Historia (możliwość importowania i eksportowania zmiennych do pliku to kolejna nowa funkcja w PowerPatchu).
-
krzychu1301
- Wojownik z Kaioukenem
A kiedy będzie ta nowa wersja i mam nadzieję że cała będzie. To nie wina klawiatury klikałem dwa entery lub enter + z(lub x nie pamiętam który to był ale można było nim rozmowy zmienć i wystartować grę . Robiłem wcześniej sporo kombinacji z różnymi przyciskami ale to nic nie dało. A ja mam PC a nie laptopa. I mam nadzieję że szybko grę skończysz. Najlepiej podaj premierę w której myślisz że ją skończysz.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Aha dzieki za infomac402 pisze:Nasi zachodni sąsiedzi (Niemcy) wymyślili masę patchy do rm2000. Dzięki nim można mieć m. in. język skryptowy, obsługę myszki, możliwość używania całej klawiatury, wyświetlanie do 100 warstw obrazków naraz, charsety dowolnej wielkości i inne bajery.
2a.Serio? Wow! Fajnie
2b.Czyli to dziala jak save w Dragon Ball Z Gaiden?
On planuje zrobic CALA serie DB (czyli DBZ i DBGT tez) , wiec przypuszczam , ze nie wiadoma jest data jeszczeNajlepiej podaj premierę w której myślisz że ją skończysz
Jednakze , nowa wersja dema bedzie zapewne nie dlugo
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
-
krzychu1301
- Wojownik z Kaioukenem