Mamy cos wspolnegokrova pisze:Pitti napisał/a:
lol ja juz nie pamietam co to kosciol XD.
Nie widze powodu do dumy. Nie uczeszczam do kosciola tylko ze wzgledu na nieciekawy styl prowadzenia ewangelii przez mojego ksiedza.
Barni, czyli podwójna osobowość
Moderator: Moderatorzy

I'll become The King of Pirates!
^.^ Chyba ( po raz kolejny z resztą) albo ja się źle wysłowiłem, albo ty źle zrozumiałeś czy Bóg wie co jeszcze. Nie pamiętam czy tak mówiłem czy nie, więc nie będę ci mówił, że kłamiesz. Ale na pewno nie powiedziałem, że TERAZ przeklinam dla szpanu. Moje przeklinanie jest podobne do palenia AdeQ. Tj. AdeQ mówi, że palił bo wtedy palenie było szpanem, nie ?^.^ Ja przeklinam, bo kiedyś myślałem, że to mastahowo i w ogóle, teraz przeklinam bo się przyzwyczaiłem. Ale możliwe, że jest tak jak napisałem wyżej-> tj. po prostu się nie dogadaliśmy. Nie wnikam, nie chce mi się szukać w archiwum.mowiles, ze przeklinasz dla szpanu.
Ale jak szukałem, to wpadłem na to czemu mówicie że "skrzywdziłem" Meteo xD
Czyżbym ci wysłał Rocity w świecie Lego?XD Bo tam występuję jako żul.Barni to zwykła lama i pija
A teraz o tej religii, co niby zidiotyzmowałem. Nie był to imo idiotyzm ani chęć podlizania się klasie. Klasę mam popierniczoną, chamską, dziwną, dziecinną i wkurzającą. Może Pitti powiesz, że pasuje do mnie ta klasa. A! I mówisz o mnie, że jestem dwulicowy. Nie znasz ludzi z mojej klasy..
Fajnie, wreszcie piszę długie posty ;p
.
Trzeba było napisać "Acer wie co jeszcze", bo ostatnio tego zmennika używasz. :pBarni pisze:czy Bóg wie co jeszcze.
A co do postów Krovy, to dam pewien cytat, który chyba jest zgodny z tym co napisał:
A Barni nadal jest frycem i mówcie sobie co chcecie. :p...kto milczy głupot nie gada...
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Moze i pasuje, nie znam jej, nigdy raczej nie poznam. Mialem do ciebie jechac, ale tak wyszlo, ze chyba nigdy nie pojade. Dobra juz walic to gdzie jade i co o kim mysle i tak nikomu to nic nie da.Barni pisze:A teraz o tej religii, co niby zidiotyzmowałem. Nie był to imo idiotyzm ani chęć podlizania się klasie. Klasę mam popierniczoną, chamską, dziwną, dziecinną i wkurzającą. Może Pitti powiesz, że pasuje do mnie ta klasa. A! I mówisz o mnie, że jestem dwulicowy. Nie znasz ludzi z mojej klasy..
Cos mi to przypomnialo... wiesz co...Fajnie, wreszcie piszę długie posty ;p

I'll become The King of Pirates!
Użytkownik MeTeO zasugerował jakoby kontakt dotykowy przez papier z męskim narządem odbytnicznym i jego produktami należacymi do użytkownika Barniego był uczuciem tak błogim, że każdy pragnię się go podjąć. W przypływie nieartykłowanej agresji, byc może z uczucia rozdrażnienia i zazdrości, zarzucił nam zbyt częste wykownywanie ów błogiej czynności.Barni pisze:I ani ja, ani Acer też nie xD Proszę o rozwinięcie. Cofam, nie jestem inteligentny, Twój tok rozumowania Meteo jet zbyt zawiły jak na mój prostacki mózg.
[ Dodano: Sro Sie 27, 2008 1:29 am ]
Temat umrzył, ale ostatni post jest świetny >.<
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*