Barni, czyli podwójna osobowość

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

krova pisze:Pitti napisał/a:
lol ja juz nie pamietam co to kosciol XD.

Nie widze powodu do dumy. Nie uczeszczam do kosciola tylko ze wzgledu na nieciekawy styl prowadzenia ewangelii przez mojego ksiedza.
Mamy cos wspolnego 8). Napisalem tak jakos, nie jest to zaden powod do dumy masz racje, tez tak twierdze, nie napisalem ze jest. Z tego samego powodu nie uczesczam do kosciola xd
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

Dobra pokładacie nadzieje...

Barni to zwykła lama i pijak
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

mowiles, ze przeklinasz dla szpanu.
^.^ Chyba ( po raz kolejny z resztą) albo ja się źle wysłowiłem, albo ty źle zrozumiałeś czy Bóg wie co jeszcze. Nie pamiętam czy tak mówiłem czy nie, więc nie będę ci mówił, że kłamiesz. Ale na pewno nie powiedziałem, że TERAZ przeklinam dla szpanu. Moje przeklinanie jest podobne do palenia AdeQ. Tj. AdeQ mówi, że palił bo wtedy palenie było szpanem, nie ?^.^ Ja przeklinam, bo kiedyś myślałem, że to mastahowo i w ogóle, teraz przeklinam bo się przyzwyczaiłem. Ale możliwe, że jest tak jak napisałem wyżej-> tj. po prostu się nie dogadaliśmy. Nie wnikam, nie chce mi się szukać w archiwum.
Ale jak szukałem, to wpadłem na to czemu mówicie że "skrzywdziłem" Meteo xD
Barni to zwykła lama i pija
Czyżbym ci wysłał Rocity w świecie Lego?XD Bo tam występuję jako żul.

A teraz o tej religii, co niby zidiotyzmowałem. Nie był to imo idiotyzm ani chęć podlizania się klasie. Klasę mam popierniczoną, chamską, dziwną, dziecinną i wkurzającą. Może Pitti powiesz, że pasuje do mnie ta klasa. A! I mówisz o mnie, że jestem dwulicowy. Nie znasz ludzi z mojej klasy..

Fajnie, wreszcie piszę długie posty ;p
Obrazek

.
Awatar użytkownika
MeTeO*
Xenomorph

Post autor: MeTeO* »

Co o sądze o Banim... Hmm...Mam tyle epitetów ze mi sie nie chce ich wymieniać...
Co o tobie sądze powiedziałem ci na gadu i zdania nie zmienie bez względu na komentarze innych...2-3 osoby z którymi mozna pogadac ci nie pomogą Barni ( temat dziwne rozmowy z gg )
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

W czym mi nie pomogą, bo nie bardzo załapałem ?
Obrazek

.
Acer
SSJ 5

Post autor: Acer »

Barni pisze:czy Bóg wie co jeszcze.
Trzeba było napisać "Acer wie co jeszcze", bo ostatnio tego zmennika używasz. :p

A co do postów Krovy, to dam pewien cytat, który chyba jest zgodny z tym co napisał:
...kto milczy głupot nie gada...
A Barni nadal jest frycem i mówcie sobie co chcecie. :p
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Awatar użytkownika
MeTeO*
Xenomorph

Post autor: MeTeO* »

Barni pisze:W czym mi nie pomogą, bo nie bardzo załapałem ?
W przeszkodzeniu nam w podtarciu im twojej dupy...
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Barni pisze:A teraz o tej religii, co niby zidiotyzmowałem. Nie był to imo idiotyzm ani chęć podlizania się klasie. Klasę mam popierniczoną, chamską, dziwną, dziecinną i wkurzającą. Może Pitti powiesz, że pasuje do mnie ta klasa. A! I mówisz o mnie, że jestem dwulicowy. Nie znasz ludzi z mojej klasy..
Moze i pasuje, nie znam jej, nigdy raczej nie poznam. Mialem do ciebie jechac, ale tak wyszlo, ze chyba nigdy nie pojade. Dobra juz walic to gdzie jade i co o kim mysle i tak nikomu to nic nie da.
Fajnie, wreszcie piszę długie posty ;p
Cos mi to przypomnialo... wiesz co...

:cool:
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

MeTeO*kSg* pisze:W przeszkodzeniu nam w podtarciu im twojej dupy...
Nie rozumiem tego zdania.
Obrazek

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

I ani ja, ani Acer też nie xD Proszę o rozwinięcie. Cofam, nie jestem inteligentny, Twój tok rozumowania Meteo jet zbyt zawiły jak na mój prostacki mózg.
Obrazek

.
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Barni pisze:I ani ja, ani Acer też nie xD Proszę o rozwinięcie. Cofam, nie jestem inteligentny, Twój tok rozumowania Meteo jet zbyt zawiły jak na mój prostacki mózg.
Użytkownik MeTeO zasugerował jakoby kontakt dotykowy przez papier z męskim narządem odbytnicznym i jego produktami należacymi do użytkownika Barniego był uczuciem tak błogim, że każdy pragnię się go podjąć. W przypływie nieartykłowanej agresji, byc może z uczucia rozdrażnienia i zazdrości, zarzucił nam zbyt częste wykownywanie ów błogiej czynności.

:lol:

[ Dodano: Sro Sie 27, 2008 1:29 am ]
Temat umrzył, ale ostatni post jest świetny >.<
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
ODPOWIEDZ