HehMeTeO*kSg* pisze:- BH, nic mu nie mozna wytłumaczyć...
+
(Wszyscy ktorych dalem w dziale ulubionych uzytkownikow)
Igor kun - Fajny kolega z Serbii ktorego poznalem na forum Bardocka
AdeQ - Za to ze sie zmienil , mimo iz kloci sie z Jasiem
Bardock - Fajny kolega z nickiem fajnej postaci z DB (i to jest jego ulubiona postac)
Beniu - Stary dobry kolega , takze fan Bardocka , ostatnio doszedl do szeregu "lowcow krwi"
KKRTFan - Fajny kolega i posiada forum o CN
Kg Daro - Fajny kolega i za to -> "Koleś który wypowiedział słowa "niejaki BH" padł na ziemię w kawałeczkach."
Kris - Moj fanfikowy wujek i (jak to wujek) daje mi prezenty , jtak jak userbary i gifa , czekam na wiecej!
Krzyś - Mimo bycia KKRTem jest fajny , czekam na twoj powrot Krzyś! Ponadto byly kiedys z nim niezle akcje na Ziomstera
MeTeO*kSg* - Lubi Radima , Piccolo jra , Thalesa i Coolera
Paul(a) - Nowa dziewczyna na forum , fajnie
Pete-Best (aka Pete Be(a)st) - Znam go z forum Bardocka i stad zaprosilem go tutaj , dodatkowo fan Radima , Piccolo jra i Vegety
"Wodnik" - Najstarszy fan DB na tym forum , fajne pomysly w fanfiku
=>Vegeta<= - Jedyny prawdziwy Vegeta na tym forum
CladStrife - Prawdziwy najstarszy fan DB , ma 33 lata! Francuz rzecz jasna , z forum Bardocka , stworzyl temat o fanartach z DB gdzie dalem dwa rysunki Macka (Krovy)
Mongol (Lukasz) - Polak z forum Bardocka , fan Amigi , robi czasami fajne sprite'y
Tworca DB CG - Ale ten ktos jest genialny
0
Razz - Rozdwojenie osobowosci
-
Bart(ek) - (No Comment)
Bliz - Hmmmmmmmm stosunek podobny do mnie jak do ziomstera , ja go nie ponizam a on nadal mnie poniza
Dyakou - Gdyz to Kapitan cienki gosc
Mark - Czlowiek kipiacy zuem
MeTeO*kSg* - Nie wiem nic o Sajanach
Ziomster (Bakayaro) - Czarna owca forum
Wszyscy co przeklinaja - Czytaliscie uwaznie regulamin Rafala?
Co to populizm?+ dla BH Daimaouji (populizm)

a co Ty jakaś świeta krowa (krova to nie o Tobie) jesteś że nie można sie z Ciebie nabijać ?? przykro.onet.pl każdy może sie nabijać z każdego.....