3 Edycja (+) (-)

Wszystkie sprawy, które dotyczą tego forum.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

MeTeO*kSg* pisze:- BH, nic mu nie mozna wytłumaczyć...
Heh

+
(Wszyscy ktorych dalem w dziale ulubionych uzytkownikow)
Igor kun - Fajny kolega z Serbii ktorego poznalem na forum Bardocka
AdeQ - Za to ze sie zmienil , mimo iz kloci sie z Jasiem
Bardock - Fajny kolega z nickiem fajnej postaci z DB (i to jest jego ulubiona postac)
Beniu - Stary dobry kolega , takze fan Bardocka , ostatnio doszedl do szeregu "lowcow krwi"
KKRTFan - Fajny kolega i posiada forum o CN
Kg Daro - Fajny kolega i za to -> "Koleś który wypowiedział słowa "niejaki BH" padł na ziemię w kawałeczkach." :twisted:
Kris - Moj fanfikowy wujek i (jak to wujek) daje mi prezenty , jtak jak userbary i gifa , czekam na wiecej!
Krzyś - Mimo bycia KKRTem jest fajny , czekam na twoj powrot Krzyś! Ponadto byly kiedys z nim niezle akcje na Ziomstera :roll:
MeTeO*kSg* - Lubi Radima , Piccolo jra , Thalesa i Coolera
Paul(a) - Nowa dziewczyna na forum , fajnie
Pete-Best (aka Pete Be(a)st) - Znam go z forum Bardocka i stad zaprosilem go tutaj , dodatkowo fan Radima , Piccolo jra i Vegety
"Wodnik" - Najstarszy fan DB na tym forum , fajne pomysly w fanfiku
=>Vegeta<= - Jedyny prawdziwy Vegeta na tym forum
CladStrife - Prawdziwy najstarszy fan DB , ma 33 lata! Francuz rzecz jasna , z forum Bardocka , stworzyl temat o fanartach z DB gdzie dalem dwa rysunki Macka (Krovy)
Mongol (Lukasz) - Polak z forum Bardocka , fan Amigi , robi czasami fajne sprite'y
Tworca DB CG - Ale ten ktos jest genialny

0
Razz - Rozdwojenie osobowosci

-
Bart(ek) - (No Comment)
Bliz - Hmmmmmmmm stosunek podobny do mnie jak do ziomstera , ja go nie ponizam a on nadal mnie poniza :|
Dyakou - Gdyz to Kapitan cienki gosc
Mark - Czlowiek kipiacy zuem
MeTeO*kSg* - Nie wiem nic o Sajanach
Ziomster (Bakayaro) - Czarna owca forum
Wszyscy co przeklinaja - Czytaliscie uwaznie regulamin Rafala?
+ dla BH Daimaouji (populizm)
Co to populizm?
Ostatnio zmieniony sob wrz 01, 2007 9:01 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
MeTeO*
Xenomorph

Post autor: MeTeO* »

BH, nazywanie mnie n00b'em jest obrazą, i to bardzo znaczącą w przypadku n00b'a DB :evil: Myśle ze na za duzo sobie poswalasz, czyli krótko mówiąc - PRZEGINASZ PAŁE !

Info od barniego : (Poproś o ostrzeżenie dla niego! To teraz na topie!) //Kris
Ostatnio zmieniony sob wrz 01, 2007 6:59 pm przez MeTeO*, łącznie zmieniany 1 raz.
Bliz
SSJ 5

Post autor: Bliz »

Czy poswiadczanie nie prawdy na forum jest rownoznaczne z warnem?
Bliz - Hmmmmmmmm stosunek podobny do mnie jak do ziomstera , ja go nie ponizam a on nadal mnie poniza
W ktorym miejscu Cie poniznam?
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

BH, nazywanie mnie n00b'em jest obrazą, i to bardzo znaczącą w przypadku n00b'a DB :evil: Myśle ze PRZEGINASZ PAŁE !
No ale to nie moja wina ze pisesz jakies glupoty ze 1/2 sajanowie maja wiecej potencjalu niz 100% sajanowie :? (BTW czemu jeszcze nie odpowiadasz na moja PW? Przeciez dalem ci wytlumaczenie czemu tak mysle)

Jaka obraza? Mnie jakos n00bem nazywaja czesto (lub nawet gorzej) , dobra masz poprawilem , nie jestes juz n00bem

Jak za duzo sobie pozwalam? Bylem tutaj obrazany i ty sie wsciekasz ze nazwalem cie tylko n00bem? Przedtem bylem bardziej nie grzeczny , bardziej od Ziomstera (no nie az tak)

+
Bardock - Fajny kolega z nickiem fajnej postaci z DB (i to jest jego ulubiona postac)
Beniu - Stary dobry kolega , takze fan Bardocka , ostatnio doszedl do szeregu "lowcow krwi"
Kg Daro - Fajny kolega i za to -> "Koleś który wypowiedział słowa "niejaki BH" padł na ziemię w kawałeczkach." :twisted:
Krzyś - Mimo bycia KKRTem jest fajny , czekam na twoj powrot Krzyś! Ponadto byly kiedys z nim niezle akcje na Ziomstera :roll:
Paul(a) - Nowa dziewczyna na forum , fajnie
Pete-Best (aka Pete Be(a)st) - Znam go z forum Bardocka i stad zaprosilem go tutaj , dodatkowo fan Radima , Piccolo jra i Vegety
CladStrife - Prawdziwy najstarszy fan DB , ma 33 lata! Francuz rzecz jasna , z forum Bardocka , stworzyl temat o fanartach z DB gdzie dalem dwa rysunki Macka (Krovy)
Mongol (Lukasz) - Polak z forum Bardocka , fan Amigi , robi czasami fajne sprite'y

0

-
Bart(ek) - (No Comment)
Bliz - Hmmmmmmmm stosunek podobny do mnie jak do ziomstera , ja go nie ponizam a on nadal mnie poniza :|
W ktorym miejscu Cie poniznam?
:? Nie wiesz?

No pisze , w dziale o ulubionych wojownikach napisales ze smiales sie jak Piotrek (PP3088) nabijal sie ze mnie (czy cos podobnego)

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Bliz
SSJ 5

Post autor: Bliz »

Wtedy napisalem ze kiedys byly akcje, a Ty piszesz oskarzenia w czasie terazniejszym a ja Cie teraz nie ponizam, nie ublizam i nawet pisze z forma grzecznosciowa ale Ciebie to tez uraza, poniza i ubliza. <zal.pl>
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

._. Bartkowi wlasnie o to chodzi ze piszesz o tym co bylo. To wyglada nawet jak dla mnie troche jakbys sie tym szczycil, ze kogos ponizales czy cos w tym stylu.
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

Nie rozumiem problemu. BH robi zupełnie to samo.
BH w temacie o ulubionych wojownikach pisze:(...)ponadto kiedys byly niezle akcje z nim na Ziomstera :roll: (...)
Hm?^^
Ostatnio zmieniony pn wrz 03, 2007 3:16 pm przez Barni, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Bliz pisze:Wtedy napisalem ze kiedys byly akcje, a Ty piszesz oskarzenia w czasie terazniejszym a ja Cie teraz nie ponizam, nie ublizam i nawet pisze z forma grzecznosciowa ale Ciebie to tez uraza, poniza i ubliza
1.Grzecznoscia? Ty? Ha ha ha ha nie rozsmieszaj mnie , nawet jak ktos pisze ze jestes bliski Bogu , wierzyc mi sie nie chce
2.Bo w przeciwienstwie do ciebie mam teorie , "jak zly (dla mnie) , zawsze zly (dla mnie)"
Barni pisze:Nie rozumiem problemu. BH robi zupełnie to samo.
BH w temacie o ulubionych wojownikach pisze:(...)ponadto kiedys byly niezle akcje z nim na Ziomstera :roll: (...)
Hm?^^
Co tutaj nie rozumiesz co?

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Więc- Ty unosisz się, że Bliz napisał, że kiedyś się fajnie ci ubliżało z kimś tam, co nie ? (Przynajmniej tak wynika z tego, co napisał Pitti), ale nie wiem czemu ci to nie pasuje, skoro sam robisz dokładnie to samo ?
Obrazek

.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Barni pisze:Więc- Ty wsciekasz się, że Bliz napisał, że kiedyś się fajnie ci ubliżało z PP3088, co nie ? (Przynajmniej tak wynika z tego, co napisał Pitti), ale nie wiem czemu ci to nie pasuje, skoro sam robisz dokładnie to samo ?
No bo on poniza nie ta osobe , rozumiem nabijanie sie z ziomstera ale ze mnie? Wszak nie jestem jak Ziomster gdyz on pisze "wszyscy sa zalosni" , "(nick uzytkownika) to burak" itp.

Dobra , lista bo tworca topicu bedzie zly

+
Krzyś - Mimo bycia KKRTem jest fajny , czekam na twoj powrot Krzyś! Ponadto byly kiedys z nim niezle akcje na Ziomstera

0

-
Bart(ek) - (No Comment)
Bliz - Hmmmmmmmm stosunek podobny do mnie jak do ziomstera , ja go nie ponizam a on nadal mnie poniza
każdy może sie nabijać z każdego.....
1.Ale nie takim tonem , trzeba umiec odrozniac tego z ktorego nalezy sie nabijac od tego z ktorego nie nalezy
2.Moze , ale nie musi

BTW fajna emotka , smieszna
Ostatnio zmieniony pn wrz 03, 2007 5:07 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 5 razy.

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

BH Daimaouji pisze:No bo on poniza nie ta osobe , rozumiem nabijanie sie z ziomstera ale ze mnie?
Obrazek a co Ty jakaś świeta krowa (krova to nie o Tobie) jesteś że nie można sie z Ciebie nabijać ?? przykro.onet.pl każdy może sie nabijać z każdego.....
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Bart pisze:a co Ty jakaś świeta krowa (krova to nie o Tobie)
Krova nie jeśt świeta, jest iście zdrowo pierd$#%#$6. Haha krova <3
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

BH Daimaouji pisze:trzeba umiec odrozniac tego z ktorego nalezy sie nabijac od tego z ktorego nie nalezy
Obrazek

+ dla Boba za pluszowego misia.
+ dla Drejka i Pp za to, że dają się ograć w piłkę ^^
Obrazek

.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Barni pisze:
BH Daimaouji pisze:trzeba umiec odrozniac tego z ktorego nalezy sie nabijac od tego z ktorego nie nalezy
Obrazek
Dziwny jestes :?

+
Krzyś - Mimo bycia KKRTem jest fajny , czekam na twoj powrot Krzyś! Ponadto byly kiedys z nim niezle akcje na Ziomstera
Tomek (Dragon Fist) - Za pewna parodie DB co poprawila mi humor :lol:

0

-
Barni - Dziwny jest i nabija sie ze mnie :|
Ostatnio zmieniony pn wrz 03, 2007 10:41 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 7 razy.

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

BH Daimaouji pisze:Dziwny jestes
^.^

+BH za poprawienie mi humoru.
Obrazek

.
ODPOWIEDZ