Transformacjie. Waszym zdaniem...
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
No , jak widzisz Mystic to taka sama "transformacja" jak Kaioken czyli wzrasta sila
Oczywiscie ze rosnie podczas trenowania u boga
Oczywiscie ze rosnie podczas trenowania u boga
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
BARDZO duuuuzy blad , transformacje mozna sie nauczyc , a jak niby Vegeta poznal SSJ1? Chyba nie wzial sie mu byle skad nie?Astarot pisze:a transformacji nie mozna sie nauczyc...
Kaioken to tez nie tylko aura , sila wzrasta (choc nie jak w przypadku Mystic) i czasami tez miesnie
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
1 Vegeta nie nauczyl sie przemiany w SSJ. No moze chcial, ale tego nie da sie nauczyc. Tak samo F. Tronk tez staral sie nauczyc przemiany, ale cos mu nie szlo. To przychodzi samo. Jak dana osoba na maxa sie wkorzy, lub straci jakas bliska osobe...No z wyjatkiem gotena. Jemu to jakos latwo przszlo
Oczywiscie zalezy o jakie znaczenie slowa nauczyc ci chodzi...Bo z pewnoscia Goku, Vegeta i innni nauczyli sie panowac nad ta transformacja i przechodzic do niej w kazdym momencie....
2 Co do Kaiokena to sila wzrasta, ale przeciez to nie jest transformacja, to jest technika...
PS
Milo sobie porozmawiac z prwdziwym znawca DB...Bo to nie sa zadne klutnie nie...
Na niektorych forach uznano by to za klutnie 
2 Co do Kaiokena to sila wzrasta, ale przeciez to nie jest transformacja, to jest technika...
PS
Milo sobie porozmawiac z prwdziwym znawca DB...Bo to nie sa zadne klutnie nie...

- BH Daimaouji
- SSJ 5
No troche o to tezAstarot pisze:Oczywiscie zalezy o jakie znaczenie slowa nauczyc ci chodzi...Bo z pewnoscia Goku, Vegeta i innni nauczyli sie panowac nad ta transformacja i przechodzic do niej w kazdym momencie....
Wracajac do tematu to skoro Oozaru nie byl czesto uzywany przez wojownikow Z zeby kogos pokonac to glosuje tez na SSJ , wszak byl on strachem "wielkiego tyrana" Freezy
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019