Transformacjie. Waszym zdaniem...

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Ktora z wymienionych transformacji saiyan, waszym zdaniem wniosla najwiecej do DB

SSJ4
1
9%
Golden Oozaru
0
Brak głosów
SSJ3
0
Brak głosów
SSJ2
2
18%
USSJ
0
Brak głosów
SSJ
6
55%
Fals Super Saiya-jin
0
Brak głosów
Oozaru
2
18%

Liczba głosów: 11

Astarot
SSJ 5

Post autor: Astarot »

Uwazasz, ze transformacja nastepuje jak zmienia sie cialo wojownika, lub wlosy?? W tronsformacjach glownie chodzi o sile. A u misticka sila rosnie i to bardzo. Sila mam na mysli wszystkie czynniki wplywajace na potege wojownika...
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

No , jak widzisz Mystic to taka sama "transformacja" jak Kaioken czyli wzrasta sila

Oczywiscie ze rosnie podczas trenowania u boga
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Astarot
SSJ 5

Ale mistic to nie aura...Kaioken jest technika nauczona od mistrza, a transformacji nie mozna sie nauczyc...
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Astarot pisze:a transformacji nie mozna sie nauczyc...
BARDZO duuuuzy blad , transformacje mozna sie nauczyc , a jak niby Vegeta poznal SSJ1? Chyba nie wzial sie mu byle skad nie?

Kaioken to tez nie tylko aura , sila wzrasta (choc nie jak w przypadku Mystic) i czasami tez miesnie

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Astarot
SSJ 5

1 Vegeta nie nauczyl sie przemiany w SSJ. No moze chcial, ale tego nie da sie nauczyc. Tak samo F. Tronk tez staral sie nauczyc przemiany, ale cos mu nie szlo. To przychodzi samo. Jak dana osoba na maxa sie wkorzy, lub straci jakas bliska osobe...No z wyjatkiem gotena. Jemu to jakos latwo przszlo :mrgreen: Oczywiscie zalezy o jakie znaczenie slowa nauczyc ci chodzi...Bo z pewnoscia Goku, Vegeta i innni nauczyli sie panowac nad ta transformacja i przechodzic do niej w kazdym momencie....
2 Co do Kaiokena to sila wzrasta, ale przeciez to nie jest transformacja, to jest technika...
PS
Milo sobie porozmawiac z prwdziwym znawca DB...Bo to nie sa zadne klutnie nie... :grin: Na niektorych forach uznano by to za klutnie :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Astarot pisze:Oczywiscie zalezy o jakie znaczenie slowa nauczyc ci chodzi...Bo z pewnoscia Goku, Vegeta i innni nauczyli sie panowac nad ta transformacja i przechodzic do niej w kazdym momencie....
No troche o to tez

Wracajac do tematu to skoro Oozaru nie byl czesto uzywany przez wojownikow Z zeby kogos pokonac to glosuje tez na SSJ , wszak byl on strachem "wielkiego tyrana" Freezy

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Ja zawsze myślałem, że włosy rosną przy USSJ... Głosuję na SSJ ponieważ od niego sie moim zdaniem zaczelo..
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Astarot
SSJ 5

Ja tez tak myslalem i nadal tak mysle ;]
Obrazek
Awatar użytkownika
Tapion
SSJ 4

Post autor: Tapion »

SSJ gdyz od tego sie wszystko zaczelo
Awatar użytkownika
MeTeO*
Xenomorph

Post autor: MeTeO* »

SSJ2, bo wszyscy mysleli, ze nie ma silniejszej mocy od SSJ, jak sie potem okazało byli w błędzie. Najmłodszy z wojowników udowodnił ze jest o wiele więcej transformacji niz im sie wydaje...
Beniu
SSJ 4

Post autor: Beniu »

SSJ. Bo przecież gdyby nie on nie byłoby dalszych transformacji...
ODPOWIEDZ