Ulubiona postac w DBZ?

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Jaka jest twoja ulubiona postac?

Vegeta
11
55%
Son Goku
2
10%
Son Gohan
3
15%
Son Goten
0
Brak głosów
Trunks
0
Brak głosów
Future Trunks
1
5%
Piccolo
3
15%

Liczba głosów: 20

Astarot
SSJ 5

Post autor: Astarot »

Heh...Ja ogaldalem DB z ocenzurowane czyli nie wiem co bylo bez cenzury...Nestety :neutral:
Songoku w walce z Freezom byl zly bez watpienia liczac te scenki bez cenzury, o ktorych troche slyszalem. Nie dziwie mu sie...Chcial sie zemscic na Freezie.
Obrazek
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Scenki? Jakie scenki? Czy ktoś mógłby je przybliżyć? Zawsze myślałem, że Goku był w pełni dobry i to było jego słabością. Gdyby nie to nie musiał by się poświęcać aby pokonać Radima.

Jeśli ktoś chciałby oglądnąć którykolwiek odcinek DB, DBZ, DBGT to polecam stronke www.kreskowka.pl. (wiem, że troche nie na temat, ale to tylko małe wtrąconko)
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Po obejrzeniu tego filmiku http://www.youtube.com/watch?v=vv1S3ibz4Bc tez bym tak zrobil jak Freeza gdyby ktos mnie obrazail , Kakarotto jest watpienia zimnym kawalkiem drania jako SSJ , i za to go lubie :twisted: (czyli zlego lub/i dobrego jako SSJ , nadal nienawidze tego scierwa)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

BH Daimaouji pisze:Po obejrzeniu tego filmiku http://www.youtube.com/watch?v=vv1S3ibz4Bc tez bym tak zrobil jak Freeza gdyby ktos mnie obrazail

Zważ na to, że Freeza poniżał Goku już wcześniej (jeszcze przed SSJ). Zabił jego przyjaciół no i poniżył Vegete(!!!!!! a to już jest totalna obraza :mrgreen: ). A co byś zrobił na miejscu Goku? Ja bym chyba jeszcze bardziej poniżył Freezera. Ogólnie nie lubie Goku tak jak Ty BH też za tą jego dobroć, ale akurat w tych momentach go lubiałem, zły i potężny.....(choć szkoda, że to nie Vegeta zamienił się w SSJ :sad: )
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
gutai
Oozaru

Post autor: gutai »

goku choc vegeta ma fajniejsze humory
Awatar użytkownika
MeTeO*
Xenomorph

Post autor: MeTeO* »

Zdecydowanie szatan !
Awatar użytkownika
Damianeku666
USSJ
Kontakt:

Post autor: Damianeku666 »

zdecydowanie Vegeta. Za jego dume i ambicje. Za jego charakter.

Szkoda ze nie mozna glosowac na 2, tak to bym wybral jeszcze F. Trunksa ;]
VARS

Post autor: VARS »

Moją ulubioną postacią w DBZ jest Raditz, bo to prawdziwy Saiyan zdolny do wszystkiego...Szkoda ze Piccolo go zabił...Równie fajny jest Turles, który pokazuje jaki byłby Kakarotto gdyby nie uderzył się w głowe...Był pomysłowy, wykorzystał moc Gohana do zniszczenia Kakarotta, a to o czymś świadczy. Szkoda ze sie tak bawił z Songiem, mógł go zniszczyć gdy miał okazje, to samo tyczy sie Radima...
Awatar użytkownika
GalacticWarrior
Oozaru
Kontakt:

Post autor: GalacticWarrior »

Zadna z wymienionych...
Ulubiona w DBZ postac to Garlick jr.
Obrazek

Nobody is perfect, my name is nobody
Awatar użytkownika
bulma300
SSJ 3

Post autor: bulma300 »

Vegeta jest naj naj naj lepszy, nie ma w ogóle do kogo go porównywać.
ODPOWIEDZ