Songoku w walce z Freezom byl zly bez watpienia liczac te scenki bez cenzury, o ktorych troche slyszalem. Nie dziwie mu sie...Chcial sie zemscic na Freezie.
Ulubiona postac w DBZ?
Moderator: Moderatorzy
Scenki? Jakie scenki? Czy ktoś mógłby je przybliżyć? Zawsze myślałem, że Goku był w pełni dobry i to było jego słabością. Gdyby nie to nie musiał by się poświęcać aby pokonać Radima.
Jeśli ktoś chciałby oglądnąć którykolwiek odcinek DB, DBZ, DBGT to polecam stronke www.kreskowka.pl. (wiem, że troche nie na temat, ale to tylko małe wtrąconko)
Jeśli ktoś chciałby oglądnąć którykolwiek odcinek DB, DBZ, DBGT to polecam stronke www.kreskowka.pl. (wiem, że troche nie na temat, ale to tylko małe wtrąconko)

I'll become The King of Pirates!
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Po obejrzeniu tego filmiku http://www.youtube.com/watch?v=vv1S3ibz4Bc tez bym tak zrobil jak Freeza gdyby ktos mnie obrazail , Kakarotto jest watpienia zimnym kawalkiem drania jako SSJ , i za to go lubie
(czyli zlego lub/i dobrego jako SSJ , nadal nienawidze tego scierwa)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
BH Daimaouji pisze:Po obejrzeniu tego filmiku http://www.youtube.com/watch?v=vv1S3ibz4Bc tez bym tak zrobil jak Freeza gdyby ktos mnie obrazail
Zważ na to, że Freeza poniżał Goku już wcześniej (jeszcze przed SSJ). Zabił jego przyjaciół no i poniżył Vegete(!!!!!! a to już jest totalna obraza

I'll become The King of Pirates!
- Damianeku666
- USSJ
- Kontakt:
-
VARS
Moją ulubioną postacią w DBZ jest Raditz, bo to prawdziwy Saiyan zdolny do wszystkiego...Szkoda ze Piccolo go zabił...Równie fajny jest Turles, który pokazuje jaki byłby Kakarotto gdyby nie uderzył się w głowe...Był pomysłowy, wykorzystał moc Gohana do zniszczenia Kakarotta, a to o czymś świadczy. Szkoda ze sie tak bawił z Songiem, mógł go zniszczyć gdy miał okazje, to samo tyczy sie Radima...
- GalacticWarrior
- Oozaru
- Kontakt: