Co ci się podoba na forum ?
Moderator: Moderatorzy
Co ci się podoba na forum ?
zawsze musi być jakiś odpowiednik tematów:D
Duża część użytkowników z którymi pomimo różnic miast , wieku czy też charakteru zawsze można się z nimi dogadać np . Dae Wolak DF i Bobo
kolejność nie ma znaczenia

1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >

Co do tego.. podoba mi się postawa Artiego.. jest rozsądny i nieugięty.. jaki właśnie powinien być Junior Admin. Dragon Fist i Dae też jesteście godni swojego stanowiska na forum, chociaż brakuje wam trochę do ideału. Bobercik, nie zapomniałem o tobie.. jako jedyny napisałeś do mnie i mnie tym mile zaskoczyłeś
, oczywiście podziwiam twój i Krisa Fan Fick
//edit
Napisałem Dragon First, a ty jesteś Dragon Fist... żeby nie było, że tego niezaóważyłem
//edit
Napisałem Dragon First, a ty jesteś Dragon Fist... żeby nie było, że tego niezaóważyłem
Ostatnio zmieniony śr sty 24, 2007 9:26 pm przez razz, łącznie zmieniany 1 raz.
Wybór modów, narazie jest całkiem nieźle, są to inteligętni ludzi, którzy wiedzą czego chcą. Czasem mają wpadki, ale nikt nie jest doskonały
Dość duża ilośc ficków
Rav, który nie zatracił kontaktu z rzeczywistością. Mało, kto uczy się zamiast leniuchować. Podziwiam go za to. Ale i tak każdy prawie narzeka. Mimo stronki jego wartości nie zmieniły się.
Dość duża ilośc ficków
Rav, który nie zatracił kontaktu z rzeczywistością. Mało, kto uczy się zamiast leniuchować. Podziwiam go za to. Ale i tak każdy prawie narzeka. Mimo stronki jego wartości nie zmieniły się.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Na razie tylko to
Fajny koledzy - Tomek , Piotrek , Robert , Mackowie (Macix/Skibix i Didix) , Kamil , Krzyś (nie bede podawal nikcow kto jest kto , jak chcecie wiedziec , idzcie do dzialu o imionach)
Fajne tematy na forum
Update
OK i jeszcze to
Powrot starych dobrych kolegow np. Thales , mam nadzieje ze Wego kun i Bardock tez tu kiedys wroca
Fajny koledzy - Tomek , Piotrek , Robert , Mackowie (Macix/Skibix i Didix) , Kamil , Krzyś (nie bede podawal nikcow kto jest kto , jak chcecie wiedziec , idzcie do dzialu o imionach)
Fajne tematy na forum
Update
OK i jeszcze to
Powrot starych dobrych kolegow np. Thales , mam nadzieje ze Wego kun i Bardock tez tu kiedys wroca
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019