Co ci się podoba na forum ?

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Co ci się podoba na forum ?

Post autor: Kris »

zawsze musi być jakiś odpowiednik tematów:D

:arrow: Duża część użytkowników z którymi pomimo różnic miast , wieku czy też charakteru zawsze można się z nimi dogadać np . Dae Wolak DF i Bobo :D kolejność nie ma znaczenia
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

:arrow: Dae, Wolak, Kris, Arti, Bart, BH (Bartuś) - osoby z którymi mogę zawsze pogadać, bardzo mili ludzie, chodź dzielą nas dziesiątki i setki kilometrów to i tak jest super xD kiedyś do tego grona należał też DF, ale ostatnio nie mamy żadnych tematów ;]

:arrow: Rav - bo choć wszyscy narzekają to on się tym nie przejmuje - tak trzymać xD
Obrazek
Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

Post autor: AnimKing »

Co mi się Podoba to fanficki Userów i
:arrow: Bobercika bo jest w porzo :P i Bh bo go lubie :D
Awatar użytkownika
razz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: razz »

Co do tego.. podoba mi się postawa Artiego.. jest rozsądny i nieugięty.. jaki właśnie powinien być Junior Admin. Dragon Fist i Dae też jesteście godni swojego stanowiska na forum, chociaż brakuje wam trochę do ideału. Bobercik, nie zapomniałem o tobie.. jako jedyny napisałeś do mnie i mnie tym mile zaskoczyłeś :), oczywiście podziwiam twój i Krisa Fan Fick

//edit
Napisałem Dragon First, a ty jesteś Dragon Fist... żeby nie było, że tego niezaóważyłem
Ostatnio zmieniony śr sty 24, 2007 9:26 pm przez razz, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Wybór modów, narazie jest całkiem nieźle, są to inteligętni ludzi, którzy wiedzą czego chcą. Czasem mają wpadki, ale nikt nie jest doskonały
Dość duża ilośc ficków
Rav, który nie zatracił kontaktu z rzeczywistością. Mało, kto uczy się zamiast leniuchować. Podziwiam go za to. Ale i tak każdy prawie narzeka. Mimo stronki jego wartości nie zmieniły się.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Na razie tylko to

Fajny koledzy - Tomek , Piotrek , Robert , Mackowie (Macix/Skibix i Didix) , Kamil , Krzyś (nie bede podawal nikcow kto jest kto , jak chcecie wiedziec , idzcie do dzialu o imionach)
Fajne tematy na forum

Update

OK i jeszcze to

Powrot starych dobrych kolegow np. Thales , mam nadzieje ze Wego kun i Bardock tez tu kiedys wroca
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ