Wielki Szatan Piccolo, Wszechmogący czy Piccolo Junior?

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Kogo najbardziej lubisz?

Wielkiego Szatana Piccolo
1
4%
Wszechmogącego
0
Brak głosów
Piccolo Juniora
17
65%
Dwóch z nich (podam w poście xD)
4
15%
Wszystkich!!!
1
4%
Nie lubię tych postaci
3
12%

Liczba głosów: 26

Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Wielki Szatan Piccolo, Wszechmogący czy Piccolo Junior?

Post autor: Bobercik »

Trzy postacie. Są tym samym, ale jednocześnie mają inne charaktery. Wielki Szatan zawsze dążył do tego by na Ziemi powstało piekło. Wszechmogący wręcz przeciwnie. A Piccolo najbardziej zmienny, najpierw piekło potem dobry xD

Ja z tej trójki najbardziej lubię Piccola. Myślę że on na luzie wygra tą ankiete xD No i jeszcze Wielki Szatan ^_^
Obrazek
Awatar użytkownika
adrian
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: adrian »

ja najbardziej z tej 3 lubie picola fajna postaci gra w dragon ballu
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Piccolo jr (moja ulubiona postac) i Piccolo Daimaou (Ach jak ja lubie jego smiech w DB : AA :twisted:) Wszechmogacego tez lubie , ale jest zbyt mily zeby byl moim idolem jeszcze
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

Nie mam wątpliwości ,że Piccolo Jr. zaskarbił sobie moją sympatię .Zyskał ją poprzez ciągły rozwój własnej osoby pod względem siły ,szybkości i nowych technik walki oraz tym że był bezwzględny i nigdy nie szczędził przeciwników z którymi walczył .Po fuzji z Wszechmogącym osiągnął kres swoich możliwości ,niestety już później nie osiągał tak znaczącego przyrostu mocy jak właśnie w Cell sadze .Jego rola była coraz mniejsza w całej serii Dragon Balla ,ale taki już los postaci drugorzędnych ,bo za takową go osobiście uważam .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

Post autor: AnimKing »

Oczywiście że wybieram Piccolo jr ponieważ jest prawie moim ulubionym bohaterem DB
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

Tu niema się nadczym zastanawiać Piccolo jr. on ma najlepszy Charakter podchodzący pod Neutralny i na dodatek niepotrzebuje nikogo pomocy:D ( juz bym widzial jak by mu ktoś skradł Insygne:D )
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
DJNail
Silniejszy Saiya-jin

Post autor: DJNail »

Piccolo jr. bez wątpienia :!: :!: :!: :cool: :razz:
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

Ja najbardziej lubię Piccolo Seniora i Picollo jr. ale tylko tego z DB i początków DBZ :)
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

skibix pisze:Ja najbardziej lubię Piccolo Seniora i Picollo jr. ale tylko tego z DB i początków DBZ :)
Czyli jednym słowem - zło :twisted: Wielki Szatan i Piccolo na początku DBZ to czyste zło :twisted: Ja osobiście wole Piccolo później, ale Wielki Szatan był genialny xD
Obrazek
Beniu
SSJ 4

Post autor: Beniu »

Lubie Wszechmogącego i Piccola jr. Wszechmogącego za jego doświadczenie i ogólnie za władze, a Piccola jr. za to że dobrze walczy, ma swoją dumę i determinacje.
aagata666
Przeciętny wojownik

Post autor: aagata666 »

Haha oczywiście że Piccolo juniora :mrgreen: chyba mało będzie innych głosów :wink:
Z głębi ran
W blasku hord
Idzie czarny król
Abadon
Nad nim krąg siedmiu głów
Sprzęga czarci gniew
W płomień

I stanął smok
Przed mającą rodzić niewiastą
Ażeby, skoro porodzi
Pożreć ja
Dziecię
Jego raj
Awatar użytkownika
Gogeta
Wojownik z Kaioukenem

Post autor: Gogeta »

Ja wole Piccolo Juniora bo ma fajny charakter najpierw zły później dobry :)
DRAGON BALL POZOSTANIE ZAWSZE W NAS!!

Obrazek
Awatar użytkownika
cpT.kur0
Wojownik z Kaioukenem

Post autor: cpT.kur0 »

Piccolo Daimao ( Wielki Szatan Piccolo ) ale nieodmłodzony! :mrgreen: :twisted: .Piccolo Jr. tylko na początku potem Akira zmienił sposób jego rysowania i ze straszliwego demona zrobił się przyjaźnie nastawiony wojownik(no może nie dla wrogów xD) :twisted: (Towarzystwo Ziemskie :grin: ).
Obrazek
Astarot
SSJ 5

Post autor: Astarot »

Ja lubie najbardziej piccolo juniora... Zrobil bardzo duzo by ocalic ziemie w DB... Najbardziej podobal mi sie jego wjazd kiedy wszyscy dostawali baty od frezera. Frezer byl po przemianie i mimo to piccolo byl od niego silniejszy... Pozniej tez sie przydal kiedy Goku robil Genki Dame...
Obrazek
Awatar użytkownika
Rocky18
USSJ

Post autor: Rocky18 »

Wielki Szatan to inaczej Senior który wypuścił Juniora w jajku xDD Nameczanie są jajordoni :D Wszechmagacy to stary dziad ale chociaz stworzył DB bardziej wole DenDiego. Jednym którego lubie jest Junior ale nie jest najlepszy :D

----
Astarot Piccolo połonczł sie z Nailem i dlatego był taki silny równy Freezerowi nie byłod niego silniejszy.

Sprawdziłeś to? Piccolo był silniejszy i to wiele. Mógł bawić się Freezerem. Freezer właśnie dlatego przeszedł do 3 formy, że nie dawał sobie rady z nim. Gdyby mógł go pokonać, to by się nie transformował. Dopiero 3 forma Freezera jest mocniejsza od Piccolo.
DF
Ostatnio zmieniony wt kwie 10, 2007 11:45 am przez Rocky18, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ