Wielki Szatan Piccolo, Wszechmogący czy Piccolo Junior?
Moderator: Moderatorzy
Wielki Szatan Piccolo, Wszechmogący czy Piccolo Junior?
Trzy postacie. Są tym samym, ale jednocześnie mają inne charaktery. Wielki Szatan zawsze dążył do tego by na Ziemi powstało piekło. Wszechmogący wręcz przeciwnie. A Piccolo najbardziej zmienny, najpierw piekło potem dobry xD
Ja z tej trójki najbardziej lubię Piccola. Myślę że on na luzie wygra tą ankiete xD No i jeszcze Wielki Szatan ^_^
Ja z tej trójki najbardziej lubię Piccola. Myślę że on na luzie wygra tą ankiete xD No i jeszcze Wielki Szatan ^_^

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Piccolo jr (moja ulubiona postac) i Piccolo Daimaou (Ach jak ja lubie jego smiech w DB : AA
) Wszechmogacego tez lubie , ale jest zbyt mily zeby byl moim idolem jeszcze
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Nie mam wątpliwości ,że Piccolo Jr. zaskarbił sobie moją sympatię .Zyskał ją poprzez ciągły rozwój własnej osoby pod względem siły ,szybkości i nowych technik walki oraz tym że był bezwzględny i nigdy nie szczędził przeciwników z którymi walczył .Po fuzji z Wszechmogącym osiągnął kres swoich możliwości ,niestety już później nie osiągał tak znaczącego przyrostu mocy jak właśnie w Cell sadze .Jego rola była coraz mniejsza w całej serii Dragon Balla ,ale taki już los postaci drugorzędnych ,bo za takową go osobiście uważam .
Uwertura...

Wielki Szatan to inaczej Senior który wypuścił Juniora w jajku xDD Nameczanie są jajordoni
Wszechmagacy to stary dziad ale chociaz stworzył DB bardziej wole DenDiego. Jednym którego lubie jest Junior ale nie jest najlepszy 
----
Astarot Piccolo połonczł sie z Nailem i dlatego był taki silny równy Freezerowi nie byłod niego silniejszy.
Sprawdziłeś to? Piccolo był silniejszy i to wiele. Mógł bawić się Freezerem. Freezer właśnie dlatego przeszedł do 3 formy, że nie dawał sobie rady z nim. Gdyby mógł go pokonać, to by się nie transformował. Dopiero 3 forma Freezera jest mocniejsza od Piccolo.
DF
----
Astarot Piccolo połonczł sie z Nailem i dlatego był taki silny równy Freezerowi nie byłod niego silniejszy.
Sprawdziłeś to? Piccolo był silniejszy i to wiele. Mógł bawić się Freezerem. Freezer właśnie dlatego przeszedł do 3 formy, że nie dawał sobie rady z nim. Gdyby mógł go pokonać, to by się nie transformował. Dopiero 3 forma Freezera jest mocniejsza od Piccolo.
DF
Ostatnio zmieniony wt kwie 10, 2007 11:45 am przez Rocky18, łącznie zmieniany 1 raz.