Kolejne Śmieci...

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gutek
SSJ 3

Post autor: Gutek »

Arti pisze:No i co wtedy :?: :x Przyjde i co :?: Zamienisz się w SSJ i zabijesz mnie :?: Coraz bardziej myślę, że DB robi Wam, dzieciom wodę z mózgu :evil:
:evil: Źle mnie zrozumiałes.... :!: Chodzi mi o to, że jeśli ktoś nie wierzy, to niech przyjdzie i zobaczy co robie na lekcjach :!: Troche sie pomyliłeś Arti :roll:
Mam swoją dumę, zawsze sam a nie z tłumem.
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

To w takim razie powiedz mi co robisz na lekcjach. Zachowujesz się tak jak Broli czyli zabijasz nauczycieli i uczniów. Tak :?:
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
Gutek
SSJ 3

Nie... jestem arogancki i momentami bezczelny, nie chodzi mi o nic nienaturalnego tylko o cechy Arti kun :!:
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Hell

Post autor: BH Daimaouji »

Arti pisze:No i co wtedy :?: :x Przyjde i co :?: Zamienisz się w SSJ i zabijesz mnie :?: Coraz bardziej myślę, że DB robi Wam, dzieciom wodę z mózgu :evil:
Co? Ty Już nie jesteś dzieckiem? A szkoda :twisted:
Ostatnio zmieniony ndz sty 23, 2005 6:10 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Trocinka
Oozaru

Post autor: Trocinka »

A czy w życiu naprawdę chodzi o to, żeby być złym^^? Chodziło mi raczej o przejęcie tych pozytywnych cech... Albo takich co nam coś w życiu dadzą.
But whichever way I go, I come back to the place you are...
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Re: Hell

Post autor: Arti »

BH pisze:Co? Ty Już nie jesteś dzieckiem? A szkoda :twisted:
Staram się nie być dzieckiem przynajmniej tutaj. W szkole czasem miewam tzw odpały. Ale bycie dzieckiem mi się znudziło. Trocinka dobrze gada. Słuchać się i stosować bo blokne temat.
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Trocinka pisze:Chodziło mi raczej o przejęcie tych pozytywnych cech... Albo takich co nam coś w życiu dadzą.
Mi oto chodzi właśnie , żałuje że jestem w tych rodzinach , gdzie jeden z rodziców pije alkohol
Arti pisze:Ale bycie dzieckiem mi się znudziło.
Doprawdy? Nie widze czemu dzieciństwo ma się komuś nudzić. Mi dzieciństwo podoba się w 100%
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Gutek
SSJ 3

Masz racje BH, dzieciństwo jest super :P A dla mnie własnie dobrymi cechami sa cechy np. Broliego :twisted:
Awatar użytkownika
Trocinka
Oozaru

Post autor: Trocinka »

A jakie Broli ma dobre cechy?
But whichever way I go, I come back to the place you are...
Awatar użytkownika
Gutek
SSJ 3

Nienawiść do Kakarotto, wybuchowość, brak skrupułów i wiele wiele innych :twisted:
Awatar użytkownika
Wego
SSJ 4

Post autor: Wego »

Arti nierozumniem sądzisz że od dragon ball'a się głupieje przeciż sam go oglądałeś inaczej byś na tym forum nie pisał

P.S mi oglądanie dragon ball'a dało dużo wspaniałych chwil te forum i dużo kolegów dragon bal rulez :wink: i love dragon ball :D
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ