Arti pisze:No i co wtedy![]()
Przyjde i co
Zamienisz się w SSJ i zabijesz mnie
Coraz bardziej myślę, że DB robi Wam, dzieciom wodę z mózgu
Kolejne Śmieci...
Moderator: Moderatorzy
Mam swoją dumę, zawsze sam a nie z tłumem.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Hell
Co? Ty Już nie jesteś dzieckiem? A szkodaArti pisze:No i co wtedy![]()
Przyjde i co
Ostatnio zmieniony ndz sty 23, 2005 6:10 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Re: Hell
Staram się nie być dzieckiem przynajmniej tutaj. W szkole czasem miewam tzw odpały. Ale bycie dzieckiem mi się znudziło. Trocinka dobrze gada. Słuchać się i stosować bo blokne temat.BH pisze:Co? Ty Już nie jesteś dzieckiem? A szkoda
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Mi oto chodzi właśnie , żałuje że jestem w tych rodzinach , gdzie jeden z rodziców pije alkoholTrocinka pisze:Chodziło mi raczej o przejęcie tych pozytywnych cech... Albo takich co nam coś w życiu dadzą.
Doprawdy? Nie widze czemu dzieciństwo ma się komuś nudzić. Mi dzieciństwo podoba się w 100%Arti pisze:Ale bycie dzieckiem mi się znudziło.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Arti nierozumniem sądzisz że od dragon ball'a się głupieje przeciż sam go oglądałeś inaczej byś na tym forum nie pisałArti pisze:No i co wtedy![]()
Przyjde i co
P.S mi oglądanie dragon ball'a dało dużo wspaniałych chwil te forum i dużo kolegów dragon bal rulez