Dziwisz mu się....jakiś "burak" z niższej rangi stara się za wszelką cenę .....no wiecie o co chodzi....bobercik pisze:vegeta bardziej chce rozwalić kakarotta
Goku czy Vegeta
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Nom , jakies scierwo silniejsze od ksiecia! Zgadzam sie z Vegeta kunem , tez bym tak sie czul!Didix pisze:Dziwisz mu się....jakiś "burak" z niższej rangi stara się za wszelką cenę .....no wiecie o co chodzi....bobercik pisze:vegeta bardziej chce rozwalić kakarotta
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Mam nadzieje ze to w sensie "lepszy"bobercik pisze:też prawda wielki szanowny pan książe vegeta jest gorszy od kakarotta
wszędzie pisze że to kakarotto pokonał vegete ale jak przecież vegeta zmienił się w oozaru i pokonał kakarotta
2.Nom , nie wiem co fanom odbija , Kakarotto nie pokonal Vegety! pokonali go Z wojownicy , analizujac te fakty:
Kakarotto wygral z Vegeta (1 runda)
Yajirobe wygral z Vegeta oozaru
Krilan wygral z Vegeta (2 runda)
Gohan (jako Oozaru) wygral z Vegeta (3 runda)
No! Fakty mowia za siebie! To samo dotyczy walki z Brolim!
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Oczywiście Goku jest lepszy od Vegety. Vegeta to książe który w ósemce pokazał swoją odwage.
www.dbo2.pl - Zapraszamy 
Stąd że od Sagi Drużyny Ginyu Vegeta wciąż o tym gadał.Beniu pisze:A dzięki komu pokonali Broliego? Z resztą on jedyny zdawał sobie sprawe z siły Broliego Bo Skąd KKRT, Gohan i Trunks mieli wiedzieć co to jest Legendarny SSJ?Oczywiście Goku jest lepszy od Vegety. Vegeta to książe który w ósemce pokazał swoją odwage.

- Dragon Fist
- A True Dragon
Pieprzycie głupotami jak dzieci... Po co Beniu dzielisz się swoimi osobistymi w dodatku nieprawdziwymi spekulacjami?? Jak mogli nie wiedzieć z czym mają do czynienia?? Chyba poziom mocy Broly'ego wyczuwali za pomocą swoich zmysłów, co?? A co do Vegety, to zachował się błędnie, dostał zawiasa przy Broly'm, po prostu go wcięło, a powinien walczyć jak wszyscy...
Czyli Dragon Fist powiedział to samo co ja tylko innymi słowami. Proste. A w ogóle to jest temat o Goku i Vegecie a nie o Vegecie i Brollym.
Dokładnie
DF
Dokładnie
DF
Ostatnio zmieniony ndz sie 13, 2006 4:29 pm przez Bobercik, łącznie zmieniany 1 raz.

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Bo Kakarotto nie jest legendarym Super Sajanem! Gdyby byl , pewnie Freeza polecial by gdzie pieprz rosniebobercik pisze:Jeśli Vegeta jest prawdziwym wojownikiem powinien walczyc. A jak Frezer poznał siłę Goku to co zrobił? Poddał się? Nie! Frezer dalej walczył.
Zreszta WY (no wiekszosc was) tez byscie zrobyli jak Vegeta gdybyscie zobaczyli Broli'ego jako DSSJ wszak nie bez powodu nazywa siebie Diablem
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Luię obie postaci. Która silniejsza hm.. obie, choć Goku chyba bardziej - dlaczego? Proste główna postać, ona zawsze najsilniejszachoc mogę się mylić. Vegeta też fajna postać i też silna, ale jednak wole Goku- wiem że to ciota która nad wszystkimi sie lituje, ale kiedy zmieniał się w różne poziomy ssj to go bardzo polubiłłem. Zresztą gdyby Goku nie kazał by zlitowac się nad Waszym kochanym Vegetą to już by go nie było na tym świecie ;P
PozDro
PozDro