Goku czy Vegeta

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ

Kto jest lepszy Goku czy Vegeta?

Goku
18
38%
Vegeta
21
44%
Obaj są nieźli
9
19%

Liczba głosów: 48

Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

Post autor: Maciej »

bobercik pisze:vegeta bardziej chce rozwalić kakarotta
Dziwisz mu się....jakiś "burak" z niższej rangi stara się za wszelką cenę .....no wiecie o co chodzi....
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Didix pisze:
bobercik pisze:vegeta bardziej chce rozwalić kakarotta
Dziwisz mu się....jakiś "burak" z niższej rangi stara się za wszelką cenę .....no wiecie o co chodzi....
Nom , jakies scierwo silniejsze od ksiecia! Zgadzam sie z Vegeta kunem , tez bym tak sie czul! :evil:
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

też prawda wielki szanowny pan książe vegeta jest gorszy od kakarotta

wszędzie pisze że to kakarotto pokonał vegete ale jak przecież vegeta zmienił się w oozaru i pokonał kakarotta
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

bobercik pisze:też prawda wielki szanowny pan książe vegeta jest gorszy od kakarotta

wszędzie pisze że to kakarotto pokonał vegete ale jak przecież vegeta zmienił się w oozaru i pokonał kakarotta
1.Mam nadzieje ze to w sensie "lepszy"
2.Nom , nie wiem co fanom odbija , Kakarotto nie pokonal Vegety! pokonali go Z wojownicy , analizujac te fakty:

Kakarotto wygral z Vegeta (1 runda)
Yajirobe wygral z Vegeta oozaru
Krilan wygral z Vegeta (2 runda)
Gohan (jako Oozaru) wygral z Vegeta (3 runda)

No! Fakty mowia za siebie! To samo dotyczy walki z Brolim!

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

oczywiście że vegeta jest lepszy
Obrazek
Awatar użytkownika
Ikoden
SSJ 2

Post autor: Ikoden »

Oczywiście Goku jest lepszy od Vegety. Vegeta to książe który w ósemce pokazał swoją odwage.
www.dbo2.pl - Zapraszamy :P
Beniu
SSJ 4

Post autor: Beniu »

Oczywiście Goku jest lepszy od Vegety. Vegeta to książe który w ósemce pokazał swoją odwage.
A dzięki komu pokonali Broliego? Z resztą on jedyny zdawał sobie sprawe z siły Broliego Bo zkąd KKRT, Gohan i Trunks mieli wiedzieć co to jest Legendarny SSJ?
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Beniu pisze:
A dzięki komu pokonali Broliego? Z resztą on jedyny zdawał sobie sprawe z siły Broliego Bo Skąd KKRT, Gohan i Trunks mieli wiedzieć co to jest Legendarny SSJ?
Stąd że od Sagi Drużyny Ginyu Vegeta wciąż o tym gadał.
Obrazek
Beniu
SSJ 4

Post autor: Beniu »

Stąd że od Sagi Drużyny Ginyu Vegeta wciąż o tym gadał.
No tak, tylko mi chodzi o siłe wiem, że obiło im sie o uszy Legendarny SSJ, ale nie mieli pojęcia z jaką siłą mają do czynienia
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Jeśli Vegeta jest prawdziwym wojownikiem powinien walczyc. A jak Frezer poznał siłę Goku to co zrobił? Poddał się? Nie! Frezer dalej walczył.
Obrazek
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Pieprzycie głupotami jak dzieci... Po co Beniu dzielisz się swoimi osobistymi w dodatku nieprawdziwymi spekulacjami?? Jak mogli nie wiedzieć z czym mają do czynienia?? Chyba poziom mocy Broly'ego wyczuwali za pomocą swoich zmysłów, co?? A co do Vegety, to zachował się błędnie, dostał zawiasa przy Broly'm, po prostu go wcięło, a powinien walczyć jak wszyscy...
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Czyli Dragon Fist powiedział to samo co ja tylko innymi słowami. Proste. A w ogóle to jest temat o Goku i Vegecie a nie o Vegecie i Brollym.

Dokładnie :cool:
DF
Ostatnio zmieniony ndz sie 13, 2006 4:29 pm przez Bobercik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

bobercik pisze:Jeśli Vegeta jest prawdziwym wojownikiem powinien walczyc. A jak Frezer poznał siłę Goku to co zrobił? Poddał się? Nie! Frezer dalej walczył.
Bo Kakarotto nie jest legendarym Super Sajanem! Gdyby byl , pewnie Freeza polecial by gdzie pieprz rosnie :lol:

Zreszta WY (no wiekszosc was) tez byscie zrobyli jak Vegeta gdybyscie zobaczyli Broli'ego jako DSSJ wszak nie bez powodu nazywa siebie Diablem

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Gdybym zobaczył Brolly'ego powiedziałbym: "Heh, ktoś się przebrał za Broly'ego" i tyle
Obrazek
Hero
Przeciętny wojownik

Post autor: Hero »

Luię obie postaci. Która silniejsza hm.. obie, choć Goku chyba bardziej - dlaczego? Proste główna postać, ona zawsze najsilniejszachoc mogę się mylić. Vegeta też fajna postać i też silna, ale jednak wole Goku- wiem że to ciota która nad wszystkimi sie lituje, ale kiedy zmieniał się w różne poziomy ssj to go bardzo polubiłłem. Zresztą gdyby Goku nie kazał by zlitowac się nad Waszym kochanym Vegetą to już by go nie było na tym świecie ;P

PozDro
ODPOWIEDZ