Forumowy przyjaciel

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Mr.Atom pisze:Najwyzej dobry kolega.Ale nie przyjaciel, nikt z neta nie zna moich sekretow, problemow waznych sytuacji itp ~!.
Hmmm, a Ja znalazłem takie osoby, jednak nie ma ich na forum SSJ Power niestety...

Hmmm, nie wiem jak to mogłem zrobić, ale do przyjaciół forumowych zapomniałem dodać Bobercika! Jak Ja mogłem tak źle zrobić... ehhh, ta skleroza....
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

Przyjacielem jest dla mnie osoba ,która mnie rozumie ,pomaga ,żartuje ze mną .Ja uważam ,że osoba poznana przez interent może być moim przyjacielem ,ale nawet gdybyśmy się znali przez długi czas ,ona i tak nie zna naszych sekretów .Ja mam swój wielki sekret ,ale ... :cry: ,jest takie stwierdzenie jak najlepszy przyjaciel i takim mogę nazwać mojego kolegę z podstawówki ,zawsze mogę na niego liczyć ,mieszkamy blisko siebie i przy nim śmierć nie straszna... :cry:

PS.Jak nadejdzie czas to wyjawię mój sekret ,ale mam nadzieję ,zę po tym ja go wyjawię nic się nie zmieni w relacjach naszych .Macie mnie traktować jak do tej pory .Bobercik,Bart,DF,Kris -jeden z was dostał pierwsze info o mnie ... do usłyszenia mam nadzieję :cry:
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Wolak...Mistrzu...wracaj szybko :cry:
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Czy ktos moze mi powiedziec czemu Krzyś jest smutny? Najlepiej na PW
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Niestety to tajemnica Wolaka. Może on sam Ci ją zdradzi?
Obrazek
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Wolak pisze:Przyjacielem jest dla mnie osoba ,która mnie rozumie ,pomaga ,żartuje ze mną .Ja uważam ,że osoba poznana przez interent może być moim przyjacielem ,ale nawet gdybyśmy się znali przez długi czas ,ona i tak nie zna naszych sekretów .Ja mam swój wielki sekret ,ale ... :cry: ,jest takie stwierdzenie jak najlepszy przyjaciel i takim mogę nazwać mojego kolegę z podstawówki ,zawsze mogę na niego liczyć ,mieszkamy blisko siebie i przy nim śmierć nie straszna... :cry:

PS.Jak nadejdzie czas to wyjawię mój sekret ,ale mam nadzieję ,zę po tym ja go wyjawię nic się nie zmieni w relacjach naszych .Macie mnie traktować jak do tej pory .Bobercik,Bart,DF,Kris -jeden z was dostał pierwsze info o mnie ... do usłyszenia mam nadzieję :cry:
Tak, to ja i wiem o co chodzi... Musicie dać Krzysiowi czas żeby mu się polepszyło, mam ochotę zadzwonić do niego i z nim o tym porozmawiać oraz dodać otuchy, ale nie ma go na gg więc skąd wziąć numer?? Zwłaszcza że sam nie ma komórki...
Mój post jest do tematu, ponieważ Krzysiek właśnie nim dla mnie jest i zamierzam mu pomóc.
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

Witam .Jestem po mojej rahabilitacji i czuję się zdrowy na 100% .Przemyślałem wiele spraw i stałem się nową osobą ,przynajmniej na forum (zmieniłem podpis i avatar ).Jestem i będę z wami na zawsze .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

no nareszcie wrócił ten za którym tęskniły ludy :) a na powaznie ciesze sie ze wróciłes
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Bliz
SSJ 5

Post autor: Bliz »

Jupi!!:D to kiedy jumpres:D
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Krystian pisze:a na powaznie ciesze sie ze wróciłes
Ta , juz myslalem ze doprawdy umrzesz i wyobrazalem sobie , ze na forum jest temat ze umarles Krzyś kun , jakie szczescie ze tak nie jest :)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Sowa
Wojownik z Kaioukenem

Post autor: Sowa »

Mym Forumowym i w życiu realnym przyjacielem jest pp3088 znamy się od zerówki :D .

Pozdrawiam
Sowa.
Obrazek
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Razz chce żeby nie zapominać o starych, dobrych tematach. Proszę bardzo:

:arrow: Kris - człowiek w tym samym wieku, interesuje się tymi samymi rzeczami. Gadamy często na gg, czasami przez skype, czasami przez komórke. Wiem że mogę na niego liczyć i śmiało stwierdzam że jest moim przyjacielem. To że przez neta poznanym mam głęboko w pupie xD Nie mam lepszego przyjaciela nawet w życiu ;]

:arrow: Dae - kontakt się urwał, ale to tylko z powodu braku czasu. Ja jestem na kompie rzadko, on także. Jednak głęboko wierze że w wakacje nasze super rozmowy znowu wrócą ^_^

:arrow: Wolak - można z nim się pośmiać, ale także pogadać o poważnych rzeczach. Jego wiek to duży plus, ma doświadczenie życiowe i umie dobrze poradzić

To jest trójka moich przyjaciół xD a teraz reszta, czyli Przyjaciele Forumowi:

:arrow: Bartuś (BH) - nie rozmawiamy o rzeczach bardzo poważnych, ale jest to osoba miła i sympatyczna dlatego umieszczam go na liście

:arrow: Bart - największy cienias w snookera jakiego widział świat. Ale poza tym świetny gość. Rozmowy z nim umilają życie

:arrow: Arti - rzadko gadamy, ale i tak jest super gościem xD

:arrow: pp3088 - bardzo mądra osobistość, która ostatnio rozśmieszyła mnie do łez. Wcześniej nie umieszczałem PP wysoko w listach ulubionych userów. Gadałem z nim, ale nie wyróżniałem. teraz jest inaczej :D

:arrow: Dyakou - uffff...po prostu Dyakou xD

:arrow: i jeszcze Dragon Fist ostatnio. Okazało sie że zna mnie lepiej niż wszyscy znajomi z prawdziwego życia (oczywiście okazało się że jedna osoba zna mnie jeszcze lepiej od DF'a, był to Kris jak zawsze xD)
Obrazek
Awatar użytkownika
SonGohan
Golden Oozaru

Post autor: SonGohan »

A ja na forum nie mam przyjaciół :roll: , nikt nie chce ze mną gadać i wogule :sad: , ale i tak mnie to nie obchodzi :!: .
Zumo de uva a base de concentrado esta enriquecido con vitamina C.
Acer
SSJ 5

Post autor: Acer »

No cóż ja też się wypowiem.
Podobnie jak Atom uważam, że przyjaciel to jest chyba za duże słowo, na forum przyjaciół nie mam. Możliwe dlatego, że na forum jestem naprawdę krótki czas. No ale na tytuł dobrego kolegi forumowego zasługują:
1.Dae - ostatnio często gadamy na gg, ogólnie jest miłą osobą i lubię z nim rozmawiać. Jest dla mnie dobrym kolegą z któym można pogadać o wszystkim.
2.BH - fajnie się z nim gada, jest zabawny i dowcipny i ogółem jest następnym dobrym kolegą.
3.Kris - z nim także dużo gadam na gg, co prawda jeszcze ani razu o czymś poważnym lub sensownym ale gada się przyjemnie. Osoba miła i sympatyczna, to jest ostatni mój dobry kolega forumowy.

Mam nadzieję, że lista ta powiększy się z czasem ale na razie to tyle. Jest jeszcze kilka osób które mogą zdobyć tą jakżę szlachetną rangę ale to jeszcze trochę.
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Awatar użytkownika
Rocky18
USSJ

Post autor: Rocky18 »

:arrow: Arti..chociaż że gadałem z nim jeden raz uważam że jest cool
:arrow: Acer jego filozoficzne wypowiedzi sa fajne i dlatego go lubie
:arrow: Rav Jest Cool
Długo było by wymieniać wszyscy są moimi kumplami (tak sądzę)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ