Razz chce żeby nie zapominać o starych, dobrych tematach. Proszę bardzo:

Kris - człowiek w tym samym wieku, interesuje się tymi samymi rzeczami. Gadamy często na gg, czasami przez skype, czasami przez komórke. Wiem że mogę na niego liczyć i śmiało stwierdzam że jest moim przyjacielem. To że przez neta poznanym mam głęboko w pupie xD Nie mam lepszego przyjaciela nawet w życiu ;]

Dae - kontakt się urwał, ale to tylko z powodu braku czasu. Ja jestem na kompie rzadko, on także. Jednak głęboko wierze że w wakacje nasze super rozmowy znowu wrócą ^_^

Wolak - można z nim się pośmiać, ale także pogadać o poważnych rzeczach. Jego wiek to duży plus, ma doświadczenie życiowe i umie dobrze poradzić
To jest trójka moich przyjaciół xD a teraz reszta, czyli Przyjaciele Forumowi:

Bartuś (BH) - nie rozmawiamy o rzeczach bardzo poważnych, ale jest to osoba miła i sympatyczna dlatego umieszczam go na liście

Bart - największy cienias w snookera jakiego widział świat. Ale poza tym świetny gość. Rozmowy z nim umilają życie

Arti - rzadko gadamy, ale i tak jest super gościem xD

pp3088 - bardzo mądra osobistość, która ostatnio rozśmieszyła mnie do łez. Wcześniej nie umieszczałem PP wysoko w listach ulubionych userów. Gadałem z nim, ale nie wyróżniałem. teraz jest inaczej

Dyakou - uffff...po prostu Dyakou xD

i jeszcze Dragon Fist ostatnio. Okazało sie że zna mnie lepiej niż wszyscy znajomi z prawdziwego życia (oczywiście okazało się że jedna osoba zna mnie jeszcze lepiej od DF'a, był to Kris jak zawsze xD)