Gimnazjum

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Gimnazjum

Post autor: pp3088 »

Gimnazjum to jedna z większych pomyłek. Nieukształtowana osoba, trafia w zupełnie nowe środowisko i co oczywiste pragnie zdobyć szacunek i akceptacja, jak zresztą każdy człowiek. Najłatwiej zdobyć uwagę, robiąc rzeczy głupie i skandalizujące. Gdyby pozostał w podstawówce(8-klasowej), to nie musiałby szukać tak bardzo akceptacji. Pozytywną stroną jest tylko przypominanie partii materiału, co jednak odbywa się w nieznośnym hałasie małoletniej hałastry.

A jak wy uważacie? Gimnazjum tak czy nie?
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

Akceptacji ja nie szukalem, ale na pewno jestem gorzej przygotowany do matury po 3 latach nic-nie-robienia i pozniej 3 latach udawania-ze-sie-ucze, niz gdybym mial dluzsza podstawowke a potem 4 lata udawania-ze-sie-ucze :)
Obrazek

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

Hmmm.... Teraz to mam dylemat :neutral: . Pierwsza klasa gimnazjum jest przeje**na że tak się wyrażę :neutral: . Nowi wrogowie (nauczyciele ale nie wszyscy) , jakieś menele co mają po 18-19 lat i w 2 gimnazjum są :neutral: . Znęcanie się przez starych ... (no w moim przypadku to znałem połowę gimnazjum jak przyszedłem ale to i tak tym cfelom nie przeszkadzało w biciu mnie xD). Później jest już fajnie :o . 2 klasa jest już kozacka xD Można siać panike w tych małych debilach co do szkoły przychodzą :lol: . No i wreszcie 3 klasa = kocówa :twisted: . Więc ja i tak uważam że gimnazjum jest kiepskim pomysłem (patrz na mój tok myślenia). Jak by była tylko 8mio klasowa podstawówka nie było by czegoś takiego jak kocenie xD (no chyba że ktoś jest upośledzony i ma autyzm :arrow: 8 klasiście sprawia zabawę kocić dzieci co przychodzą do 1 klasy :neutral: ) .
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

Skibix, mnie nikt nie kocił, ani ja nie mam zamiaru kocić. Patrzenie na gimnazjum pod kątem kocenia to lol xD

Gimnazjum nie wiem czy potrzebne, czy nie. Imo podstawówka 8śmio klasowa nie była zła, ale gimnazjum też najgorsze nie jest. Mi to tito, szczerze mówiąc.
Obrazek

.
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

Gimnazjum... hmm czy pomyłka czy poprostu kij wie co... nie wiadomo, tak na serio nie wiadomo jaki byłby materiał w podstawówce... bo zakładam, że do tej do której byłem zapisany za dobry by nie był ( ba...5-6 przy nauce jakiej sie ucze czyli udaje ze sie ucze xd). Kocenie.. podobno moje gimnazjum pod wzledem nauki jest srednie a pod wzgledem zachowania jedno z najbardziej penerskich hm... kilka ścieć miałem to fakt.. no i kocenie... wrogów to ja sobie robie wszędzie nie oszukujmy się no i troche ulepsze opis skibixa txt "są ludzie i parapety" dużo mam parapetów w szkole no cóż taki kraj... zreszta i tak mi to zwisa..
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Acer
SSJ 5

Post autor: Acer »

Jakbym miał indywidualne nauczanie to też by mi zwisało co jest u mnie w szkole. Mi się pomysł gimnazjum podoba. Dzięki niemu jestem tym kim jestem. Zresztą tam się człowiek uczy sztuki przetrwania i życia w stadzie. Ogólnie dla mnie było spoko.
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Awatar użytkownika
bulma300
SSJ 3

Post autor: bulma300 »

To co się w gimnazjach dzieje to jakaś masakra jest.
Pamiętam kiedyś kolega zrobił taka imprezę,że chcieli połowie mojej klasy załatwić kuratora :|
50 godzin nieobecnych, średnia 3.33
Ja jakoś wyszłam na prostą, ale większość znajomych no niestety nie.
Niektórzy mówią,że to takie niewinne i że dziecko jest wszystkiego ciekawe,
no ale bez przesady nie w tym wieku! Przecież to czas w którym człowiekowi się charakter kształtuje.
Ja już widzę wokół siebie samych potencjalnych kryminalistów.
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

Ja już mam 6 kryminalistów xD . 50 godzin ? Mwa hahaha .... buhehehe ... nie no jeszcze się przestać śmiać nie mogę :lol: . U mnie typy po 3 tygodnie na jednego macha idą :mrgreen: . Godzin po 250 na koniec roku i po 11 nieklasyfikacji .... xD . Średnia 3.33 ? O lol ..... średnia klasowa u mnie to 2.3 coś xD . Dla mnie przez takich debili co po 18 lat mają to do jakiegoś zakładu albo ośrodka powinni dać :evil: .
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

bulma300 pisze:50 godzin nieobecnych
50 godzin to niedużo. Półtora tygodnia nieobecności, z 12 dni. Wystarczy raz-dwa razy, w miesiącu iść na wagary xP

A średną 3.33 to u mnie w szkole chciałby niejeden.
Obrazek

.
Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

Post autor: AnimKing »

50 godzin ?? ja rok temu miałem 121...ale teraz żałuję...

Wg.mnie gimnazjum jest dobrym pomysłem bo jak ktoś wyżej napisał tam właśnie kształtuję się charakter. Kujony czy my ?! ( takie pytanie zadano mi w 1 dniu mojego pobytu w gim...Zadał mi je Chłopak z 2 gim ( miał 19 lat )). i Jak tutaj bezpiecznie żyć ?? XD
Awatar użytkownika
bulma300
SSJ 3

Post autor: bulma300 »

No to Wy z innej kategorii jesteście bo dla mnie średnia 3.33 w pierwszej klasie gim to...
A 50 h jak dla mnie to dużo.I tak połowe mi mój miłosierny wychowawca uspawiedliwił bo mnie kochał :grin:
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

AnimKing pisze:Wg.mnie gimnazjum jest dobrym pomysłem bo jak ktoś wyżej napisał tam właśnie kształtuję się charakter.
Głupie cenzura sofizmatów. Jakby taki dzieciak przyszedł do liceum po 8-klasowej podstawówce musiałby uważać, by nie robić z siebie pośmiewiska(dużo dorosłych ludzi, o wiele bardziej wartościowych niż odpadki w gimnazjum). Moja siostra ma połączona gim z liceum i chodzi do tego drugiego. Jak licealiści widzą te durne dzieci podczas swoich równie idiotycznych zabaw, to reagują tylko śmiechem, aż gnoje się czegoś nauczyły. W liceum u nas za 50 godzin się wylatuje, i bardzo dobrze. Tak powinno być wszędzie. Państwo zapewnia wam naukę, za darmo. Potem będziecie na zmywaku stać i żałować, że jako gnoje nic nie robiliście, ale do to człowiek sam musi sie przejechać, bo młody buntownik tego nie zrozumie.

Acer
SSJ 5

Post autor: Acer »

Grunt to bunt.
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

pp3088 pisze:W liceum u nas za 50 godzin się wylatuje, i bardzo dobrze. Tak powinno być wszędzie. Państwo zapewnia wam naukę, za darmo.
Liceum nie jest obowiazkowe, ktos nie chce chodzic, nie ma problemu :)
Obrazek

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

krova pisze:
pp3088 pisze:W liceum u nas za 50 godzin się wylatuje, i bardzo dobrze. Tak powinno być wszędzie. Państwo zapewnia wam naukę, za darmo.
Liceum nie jest obowiazkowe, ktos nie chce chodzic, nie ma problemu :)
I bardzo dobrze. Mimo wszystko pełno złomu odpada po drodze.

ODPOWIEDZ