Problem z Heroes United
Moderator: Moderatorzy
- cpT.kur0
- Wojownik z Kaioukenem
Problem z Heroes United
Może rozwiązanie jest banalne,ale cóż ja do tego nie doszłem...
Powiedzmy że gram na serwie nr.1 i dobiłem do 23 levelu,gdy wchodze na serwer nr.2 lub 3 muszę ponownie zaczynać od 1 levela.Taka jest prawidłowość czy może coś trzeba przestawić? Bo to głupio tak grać czasem nie ma serwera na którym często gram i wszystko od początku :/
Powiedzmy że gram na serwie nr.1 i dobiłem do 23 levelu,gdy wchodze na serwer nr.2 lub 3 muszę ponownie zaczynać od 1 levela.Taka jest prawidłowość czy może coś trzeba przestawić? Bo to głupio tak grać czasem nie ma serwera na którym często gram i wszystko od początku :/

Omg Moja Piękna Gra 
Pamiętam te czasy Kiedy Komputer Był Całymi Dniami Włączony i Mój Ludek Całymi Nocami Trenował na Bierzni Przy Pomocy Bota
Jak Ci Moge Coś Poradzić To nie Graj na Jakiś Nowych Servach.Graj Na Serverach Które Mają Kolory.
Jest Kilka Takich Servów
Niebieski (Hostuje Go DreamDreamor [czy jakoś tak ])
Jest Jeszcze Zielony i czerwony Ja Polecam Server Niebieski.
Zalety Serva:
Server Opanowany Przez Polaków (Głównie Przez Ollgierda i Durtha)
Fajny Server Bo ja tam Grałem ;p Nick AnimKing Str i Def Ponad 400k
Wady
Dużo Polskich I Zagranicznych Noobów Którzy Mówia Plx Zenie itp
Nie ma Już Gildi Polish Super Sayains
@up2 Powiem Ci żę w Tej grze Lvl Jest Najmniej warty Najważniejsze są Str,Def,Ki i Power Level. Czyli Jak Chciesz SIę Liczyć To Pierw To Potrenuj
Pamiętam te czasy Kiedy Komputer Był Całymi Dniami Włączony i Mój Ludek Całymi Nocami Trenował na Bierzni Przy Pomocy Bota
Jak Ci Moge Coś Poradzić To nie Graj na Jakiś Nowych Servach.Graj Na Serverach Które Mają Kolory.
Jest Kilka Takich Servów
Niebieski (Hostuje Go DreamDreamor [czy jakoś tak ])
Jest Jeszcze Zielony i czerwony Ja Polecam Server Niebieski.
Zalety Serva:
Server Opanowany Przez Polaków (Głównie Przez Ollgierda i Durtha)
Fajny Server Bo ja tam Grałem ;p Nick AnimKing Str i Def Ponad 400k
Wady
Dużo Polskich I Zagranicznych Noobów Którzy Mówia Plx Zenie itp
Nie ma Już Gildi Polish Super Sayains
@up2 Powiem Ci żę w Tej grze Lvl Jest Najmniej warty Najważniejsze są Str,Def,Ki i Power Level. Czyli Jak Chciesz SIę Liczyć To Pierw To Potrenuj
- BH Daimaouji
- SSJ 5
- BH Daimaouji
- SSJ 5
- Dragon Fist
- A True Dragon
Re: Problem z Heroes United
W żadnym online, którego znam nie ma możliwości grania tą samą postacią na różnych serwerach. Ja np. gram w Gladiatusa, The Crims i Polityczne Gierki. Na żadnej nie ma takiej możliwości. Właśnie po to robi się kilka serwerów, żeby odciążyć serwer. Bez sensu więc byłoby, gdyby można było wchodzić na który się chce.cpT.kur0 pisze:Może rozwiązanie jest banalne,ale cóż ja do tego nie doszłem...
DragonFist twoja teoria z serwerami nie do końca jest prawdziwa jeżeli mówimy o grach na byondzie (a do takich należy "Heroes United"), niektóre gry mają różne serwery stawiane na różnych komputerach w innych lokacjach a i tak można grać tymi samymi postaciami na różnych serwerach.
Taki lekki off'ik ;p
Taki lekki off'ik ;p
Ooohhh Gunther you're so sexy!