Kim sa Super Sajanowie??

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Kim sa SSJ?

Demonami kosmosu
14
58%
Odpowiedziami na placze
5
21%
Nie wiem
5
21%

Liczba głosów: 24

Awatar użytkownika
Gogeta
Wojownik z Kaioukenem

Post autor: Gogeta »

wg mnie SSJ są odpowiedzią na płacze.
DRAGON BALL POZOSTANIE ZAWSZE W NAS!!

Obrazek
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Teraz gdy nie spamuje XD mogę wypowiedzieć się jeszcze raz. Według mnie Sajanie to demony kosmosu. Bo takie typki jak Raditz, Thales, Vegeta - pragnęli tylko władzy i zniszczenia. Odmieńcem był jedynie Kakarotto. Nie biorę pod uwagę 1/2 Sajanów ponieważ jest to coś zupełnie innego (moim zdaniem). Gdybym mógł znowu głosować...ach...wcześniej dałem chyba odpowiedź na płacze xD
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

bobercik pisze:Według mnie Sajanie to demony kosmosu. Bo takie typki jak Raditz, Thales, Vegeta - pragnęli tylko władzy i zniszczenia. Odmieńcem był jedynie Kakarotto.
1.No na nieszczescie
2.Pamietaj jednak , ze na poczatku KKRT BYL tacy jak reszta sajanow (i temu "ostatnie" slowa Bardocka do KKRT w Dubbingu USA zbytnio nie pasuja)

BTW Zapomniales o Nappie , Brolim i Paragasie

Wracajac do tematu to racja , to demony kosmosu (Freeza porownujac ich , jest lagodny jak baranek) , czasem wydaje mi sie , ze Freeza doprawdy jest bohaterem , pomylscie , gdyby nie ten chory umyslowo debil ( :lol: ) nad kosmosem panosili by sie teraz Super Sajanowie , oczywiscie KKRT i Thales (jak i inni niskopoziomowi sajanowie z tym typem wlosow) nie przezyli by spotkania z legendarnym super sajanem. I wszystko to by mogli "podziekowac" KKRTowi , bo beczal ciagle obok niego

[hide]
Naiwniak pisze:wg mnie SSJ są odpowiedzią na płacze.
O , no to czekaj na dzien jak "dobry" Super Sajan przybedzie ci z pomoca jak ktos cie bedzie gnebil , a potem jak przybedzie , to cie zabije bez litosci i potem powie ze wiekszego glupka od ciebie nie widzial (poza Kakarottem rzecz jasna)[/hide]
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Astarot
SSJ 5

Post autor: Astarot »

Co do SSJ to sa oni raczej demonami kosmosu...Kazdy Saiyanin, zyl po to by niszczyc...Goku byl taki sam jak inni, ale doznal urazu(walnal sie w lep ;PP) i stracil swiadomosc...Wszyscy Saiyanie z wyjatkiem LSSJ, byli pod wladza Freezera, ktory nakazal im podbijanie planet...Czyli zyli po to by niszczyc...
Obrazek
Awatar użytkownika
Rocky18
USSJ

Post autor: Rocky18 »

SSJ sa odpowiedziami na płacze..sam Goku wspomniał przy walce z Freezerem kiedy on coś tam mówił kim jesteś w angielskism dubbingu. Każdy SSJ walczył w służbie dobra.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Astarot
SSJ 5

Post autor: Astarot »

Nie zgadzam sie z toba...Znasz jakiegos SSJ z DB, ktory byl odpowiedzia na placze oprucz Goku?? Goku tez byl taki jak inni Saiyanie, ale jak juz wczesniej wspomnialem walnal sie w lep ;D...Vegeta stal sie odpowiedzia na placze dopiero gdy sie opamietal...Reszta Saiyan byla maszynami do zabijania...Wiec wynika z tego ze z tylu Saiyan, ktorzy zyli dobrych bylo tylko dwoch...
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Rocky18 pisze:SSJ sa odpowiedziami na płacze. Sam Goku wspomniał przy walce z Freezerem kiedy on coś tam mówił kim jesteś w angielskism dubbingu.
Blad dubbingu , choc byli blisko , w oryginalnym dialogu powiedzial to samo ale tez dodal ze jest "Son Goku" czyli "Jestem Super Sajanem/Saiyanem Son Goku"

Wiec "Super Sajan" nie jest odpowiedzia na placze (wrecz przeciwnie) "Super Sajan KKRT" jest
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Tapion
SSJ 4

Post autor: Tapion »

Wg mnie to nie wiem xD :mrgreen:
Awatar użytkownika
MeTeO*
Xenomorph

Post autor: MeTeO* »

Mysle, ze saiyanie to demony kosmosu. Siali postrach wszędzie gdzie sie pojawili, wszyscy sie ich bali i mieli do tego powody.
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Z ich normalnej/prawdziwej natury wynika ze sa demonami kosmosu.
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
VARS

Post autor: VARS »

Nie wiem, na pewno nie "Demonami Kosmosu", bo wszyscy Super Saiyanie byli dobrzy ( no z wyjątkiem Brolliego, którego mozna nazwac "Demonem Kosmosu")...
ODPOWIEDZ