Kim sa Super Sajanowie??
Moderator: Moderatorzy
Teraz gdy nie spamuje XD mogę wypowiedzieć się jeszcze raz. Według mnie Sajanie to demony kosmosu. Bo takie typki jak Raditz, Thales, Vegeta - pragnęli tylko władzy i zniszczenia. Odmieńcem był jedynie Kakarotto. Nie biorę pod uwagę 1/2 Sajanów ponieważ jest to coś zupełnie innego (moim zdaniem). Gdybym mógł znowu głosować...ach...wcześniej dałem chyba odpowiedź na płacze xD

- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.No na nieszczesciebobercik pisze:Według mnie Sajanie to demony kosmosu. Bo takie typki jak Raditz, Thales, Vegeta - pragnęli tylko władzy i zniszczenia. Odmieńcem był jedynie Kakarotto.
2.Pamietaj jednak , ze na poczatku KKRT BYL tacy jak reszta sajanow (i temu "ostatnie" slowa Bardocka do KKRT w Dubbingu USA zbytnio nie pasuja)
BTW Zapomniales o Nappie , Brolim i Paragasie
Wracajac do tematu to racja , to demony kosmosu (Freeza porownujac ich , jest lagodny jak baranek) , czasem wydaje mi sie , ze Freeza doprawdy jest bohaterem , pomylscie , gdyby nie ten chory umyslowo debil (
[hide]
O , no to czekaj na dzien jak "dobry" Super Sajan przybedzie ci z pomoca jak ktos cie bedzie gnebil , a potem jak przybedzie , to cie zabije bez litosci i potem powie ze wiekszego glupka od ciebie nie widzial (poza Kakarottem rzecz jasna)[/hide]Naiwniak pisze:wg mnie SSJ są odpowiedzią na płacze.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Co do SSJ to sa oni raczej demonami kosmosu...Kazdy Saiyanin, zyl po to by niszczyc...Goku byl taki sam jak inni, ale doznal urazu(walnal sie w lep ;PP) i stracil swiadomosc...Wszyscy Saiyanie z wyjatkiem LSSJ, byli pod wladza Freezera, ktory nakazal im podbijanie planet...Czyli zyli po to by niszczyc...

Nie zgadzam sie z toba...Znasz jakiegos SSJ z DB, ktory byl odpowiedzia na placze oprucz Goku?? Goku tez byl taki jak inni Saiyanie, ale jak juz wczesniej wspomnialem walnal sie w lep ;D...Vegeta stal sie odpowiedzia na placze dopiero gdy sie opamietal...Reszta Saiyan byla maszynami do zabijania...Wiec wynika z tego ze z tylu Saiyan, ktorzy zyli dobrych bylo tylko dwoch...

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Blad dubbingu , choc byli blisko , w oryginalnym dialogu powiedzial to samo ale tez dodal ze jest "Son Goku" czyli "Jestem Super Sajanem/Saiyanem Son Goku"Rocky18 pisze:SSJ sa odpowiedziami na płacze. Sam Goku wspomniał przy walce z Freezerem kiedy on coś tam mówił kim jesteś w angielskism dubbingu.
Wiec "Super Sajan" nie jest odpowiedzia na placze (wrecz przeciwnie) "Super Sajan KKRT" jest
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
-
VARS