Chciałem powiedzieć Demon ale nie byłem w 100% pewny.BH Daimaouji pisze:To rasa Majin = Demony jesli o to ci chodziIkoden pisze:Od Buu zapomniałem.
Najsilniejsza rasa
Moderator: Moderatorzy
Ta pelno tego w necie. Czytalem cos tez o tym Mr Evilu fajne nawet.Tapion pisze:Czytalem gdzies opowiadanie DB AF (czy cos takiego...) to pisali tam ze byl Songo SSJ5,
Mister Evil (polaczenie wszytkich zlych charakterow (Buu,Cell,Freezer itp))Evil Vegeta,Evil Goku,Gotenhan(Goten i Gohan - Fuzja ) i cos tam jeszcze tylko niepamietam

I'll become The King of Pirates!
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Evil Vegeta? Przeciez Vegeta jest zly! (O ile chodzi im o ta wersja z piekla aka czerwone wlosy i oczy)
Manga DBAF jest i jest taki jakby "Evil Goku" (tak naprawde to syn KKRTa i Matki "Coolera" i Freezy)
Manga DBAF jest i jest taki jakby "Evil Goku" (tak naprawde to syn KKRTa i Matki "Coolera" i Freezy)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Blad! Vegeta nie zmienil rasy! Nie nalezal nigdy do rasy Majin. Zaostal opetany, przez przedstawiciela tej rasy Babidiego. A to roznica. W DBZ dowiadujemy sie , ze do tej rasy nalezal rowniez ojciec Babidiego, Bibidi czy jakos tak. Na dodatek Vegeta zostal przez niego opetany, jednak nie dolaczyl do jego szeregow! Nie byl mu podwladny jak reszta, ludzi przejetych przez niego...Tapion pisze:Jeszcze silną rasą była Ma-Jin (a szczególnie kiedy w ich szeregi wstąpił Vegeta)
[ Dodano: Sro Lip 25, 2007 10:46 pm ]
Kolejny blad. Babidi, mogl opanowywac umysly ludzi, ze zlym charakterem. Vegeta niewatpliwie nalezal do tej grupy osob, ale mial raczej silny charakter i dzieki temu nie zostal przez niego opanowany...Tapion pisze:Babidi mógł opanować umysł każdego kto miał złą przeszłość (czy jakoś tak...)

- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Vegeta sam w sobie jest Majin (Demoniczny "Czlowiek") wiec nie , nie zmienil rasy , najwyzej stal by sie czescia innej rasy (tak jak KKRT stal sie tak jakby Czlowiekiem)Astarot pisze:Blad! Vegeta nie zmienil rasy! Nie nalezal nigdy do rasy Majin. Zaostal opetany, przez przedstawiciela tej rasy Babidiego. A to roznica. W DBZ dowiadujemy sie , ze do tej rasy nalezal rowniez ojciec Babidiego, Bibidi czy jakos tak. Na dodatek Vegeta zostal przez niego opetany, jednak nie dolaczyl do jego szeregow! Nie byl mu podwladny jak reszta, ludzi przejetych przez niego...Tapion pisze:Jeszcze silną rasą była Ma-Jin (a szczególnie kiedy w ich szeregi wstąpił Vegeta)
Kolejny blad. Babidi, mogl opanowywac umysly ludzi, ze zlym charakterem. Vegeta niewatpliwie nalezal do tej grupy osob, ale mial raczej silny charakter i dzieki temu nie zostal przez niego opanowany...Tapion pisze:Babidi mógł opanować umysł każdego kto miał złą przeszłość (czy jakoś tak...)
2.Bo jak to ujal w wersji USA
Nie wiem jak by bylo z KKRTem w Freeza sadze (gdyz jest 90% ze stalby sie Majin)Majin Vegeta pisze:Mozesz zapanowac nad moim umyslem i cialem , ale jest jest jedna rzecz co Sajan zawsze zatrzymuje......swoja dume!
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Astarot pisze:Kolejny blad. Babidi, mogl opanowywac umysly ludzi, ze zlym charakterem. Vegeta niewatpliwie nalezal do tej grupy osob, ale mial raczej silny charakter i dzieki temu nie zostal przez niego opanowany...
No dobra ale Vegeta przeciez był w przeszlosci zly wiec dlatego tak napisalem a to ze mial zly charakter to jedno i to samo