Najsilniejsza rasa

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Jak jest Twoim zdaniem najsilniejsza rasa w DB?

Sajanie
24
86%
Tsufule
1
4%
Ziemianie
0
Brak głosów
Nameczanie
2
7%
Inna
1
4%

Liczba głosów: 28

Awatar użytkownika
Ikoden
SSJ 2

Post autor: Ikoden »

BH Daimaouji pisze:
Ikoden pisze:Od Buu zapomniałem.
To rasa Majin = Demony jesli o to ci chodzi
Chciałem powiedzieć Demon ale nie byłem w 100% pewny.
Awatar użytkownika
Gogeta
Wojownik z Kaioukenem

Post autor: Gogeta »

Moim zdaniem najsilniejszą rasą w DB są sajanie ponieważ są mocni i mogą swe umiejętności porządnie rozwinąć. Uczą się też podczas walki to jest wspaniałe.
DRAGON BALL POZOSTANIE ZAWSZE W NAS!!

Obrazek
Awatar użytkownika
Tapion
SSJ 4

Post autor: Tapion »

Wiadomo ze Sayian-jin
Awatar użytkownika
MeTeO*
Xenomorph

Post autor: MeTeO* »

Uwazam ze najsilmiejszą rasą w DB jest rasa Saiyanin, poniewaz dysponują potężną mocą.
Zaraz po nich są Changelingi poniewaz juz od urodzenia mają ogromną siłę.
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Saiyanie. Moga rozwijac sile w nieskonczonosc, a poprzez transy moga znacznie zwiekaszac sile. Gdyby DB trwalo dluzej na pewno by osiagnieto jakis nastepny poziom lub cos w tym stylu.
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
Tapion
SSJ 4

Czytalem gdzies opowiadanie DB AF (czy cos takiego...) to pisali tam ze byl Songo SSJ5,
Mister Evil (polaczenie wszytkich zlych charakterow (Buu,Cell,Freezer itp))Evil Vegeta,Evil Goku,Gotenhan(Goten i Gohan - Fuzja ) i cos tam jeszcze tylko niepamietam
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Tapion pisze:Czytalem gdzies opowiadanie DB AF (czy cos takiego...) to pisali tam ze byl Songo SSJ5,
Mister Evil (polaczenie wszytkich zlych charakterow (Buu,Cell,Freezer itp))Evil Vegeta,Evil Goku,Gotenhan(Goten i Gohan - Fuzja ) i cos tam jeszcze tylko niepamietam
Ta pelno tego w necie. Czytalem cos tez o tym Mr Evilu fajne nawet.
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
Tapion
SSJ 4

Ale szkoda ze to tylko opowiadanie...
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Evil Vegeta? Przeciez Vegeta jest zly! (O ile chodzi im o ta wersja z piekla aka czerwone wlosy i oczy)
Manga DBAF jest i jest taki jakby "Evil Goku" (tak naprawde to syn KKRTa i Matki "Coolera" i Freezy)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Tapion
SSJ 4

Takie znalazłem obrazki przedstawiające Evil Goku , ale moim zdaniem to fotomontaż jak nic

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

To jest prawdziwy "Evil Goku"

Obrazek

A te dwie jego wersje to jakies tandety

(OK wracamy do tematu)

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Tapion
SSJ 4

BH Daimaouji pisze:(OK wracamy do tematu)
ok

Jeszcze silną rasą była Ma-Jin (a szczególnie kiedy w ich szeregi wstąpił Vegeta) , ponieważ
Babidi mógł opanować umysł każdego kto miał złą przeszłość (czy jakoś tak...)
Astarot
SSJ 5

Post autor: Astarot »

Tapion pisze:Jeszcze silną rasą była Ma-Jin (a szczególnie kiedy w ich szeregi wstąpił Vegeta)
Blad! Vegeta nie zmienil rasy! Nie nalezal nigdy do rasy Majin. Zaostal opetany, przez przedstawiciela tej rasy Babidiego. A to roznica. W DBZ dowiadujemy sie , ze do tej rasy nalezal rowniez ojciec Babidiego, Bibidi czy jakos tak. Na dodatek Vegeta zostal przez niego opetany, jednak nie dolaczyl do jego szeregow! Nie byl mu podwladny jak reszta, ludzi przejetych przez niego...

[ Dodano: Sro Lip 25, 2007 10:46 pm ]
Tapion pisze:Babidi mógł opanować umysł każdego kto miał złą przeszłość (czy jakoś tak...)
Kolejny blad. Babidi, mogl opanowywac umysly ludzi, ze zlym charakterem. Vegeta niewatpliwie nalezal do tej grupy osob, ale mial raczej silny charakter i dzieki temu nie zostal przez niego opanowany...
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Astarot pisze:
Tapion pisze:Jeszcze silną rasą była Ma-Jin (a szczególnie kiedy w ich szeregi wstąpił Vegeta)
Blad! Vegeta nie zmienil rasy! Nie nalezal nigdy do rasy Majin. Zaostal opetany, przez przedstawiciela tej rasy Babidiego. A to roznica. W DBZ dowiadujemy sie , ze do tej rasy nalezal rowniez ojciec Babidiego, Bibidi czy jakos tak. Na dodatek Vegeta zostal przez niego opetany, jednak nie dolaczyl do jego szeregow! Nie byl mu podwladny jak reszta, ludzi przejetych przez niego...
Tapion pisze:Babidi mógł opanować umysł każdego kto miał złą przeszłość (czy jakoś tak...)
Kolejny blad. Babidi, mogl opanowywac umysly ludzi, ze zlym charakterem. Vegeta niewatpliwie nalezal do tej grupy osob, ale mial raczej silny charakter i dzieki temu nie zostal przez niego opanowany...
1.Vegeta sam w sobie jest Majin (Demoniczny "Czlowiek") wiec nie , nie zmienil rasy , najwyzej stal by sie czescia innej rasy (tak jak KKRT stal sie tak jakby Czlowiekiem)
2.Bo jak to ujal w wersji USA
Majin Vegeta pisze:Mozesz zapanowac nad moim umyslem i cialem , ale jest jest jedna rzecz co Sajan zawsze zatrzymuje......swoja dume!
Nie wiem jak by bylo z KKRTem w Freeza sadze (gdyz jest 90% ze stalby sie Majin)

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Tapion
SSJ 4

Astarot pisze:Kolejny blad. Babidi, mogl opanowywac umysly ludzi, ze zlym charakterem. Vegeta niewatpliwie nalezal do tej grupy osob, ale mial raczej silny charakter i dzieki temu nie zostal przez niego opanowany...

No dobra ale Vegeta przeciez był w przeszlosci zly wiec dlatego tak napisalem a to ze mial zly charakter to jedno i to samo
ODPOWIEDZ