Bez komentarza

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

BH Daimaouji pisze:Hmm? Idz do turnieju DB Roberta , a zobaczysz o co mi chodzilo
moge prosic link? bo jakos nie moge znalesc :P
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

OK Robert ale i tak czekam na kolejna walke

BTW sadzac po liczbie wykrzywnikow , bardzo sie wk......les , gorzej niz Enma
krova pisze:
BH Daimaouji pisze:Hmm? Idz do turnieju DB Roberta , a zobaczysz o co mi chodzilo
moge prosic link? bo jakos nie moge znalesc :P
................... Dragon Ball -> Turniej Dragon Balla , nie mozesz przegapic
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Hachimaro

Post autor: Hachimaro »

Witam wszystkich w ten jakże piękny dzionek, kończący (teoretycznie) okres beztroski - jak dla kogo, oczywiście - zwany popularnie wakacjami. Teoretycznie, bo minister Giertych kazał iść do szkół dopiero czwartego. Ale kto zwraca uwagę na takie detale?

Zaczynając od spraw ważnych, by móc przejść do ważniejszych - swój głos oddaję na Kenyana. Bo jego znam. Wybacz, Dae, lecz z Tobą nie miałem nigdy okazji polemizować. Dlatego głosuję tak, a nie inaczej.
BH Daimaouji pisze:Ja nie chcem juz grac , wymiencie mnie na kogos innego! (zreszta i tak bym pokonal Michala :twisted:)
Jak na Legendarnego Znawcę przystało. Chociaż moim zdaniem lepiej byś wyglądał z innym tytułem nad nickiem. Np. Big Hamster albo coś w tym stylu.
BH Daimaouji pisze:Mam ci k...a p.....c w morde za podpisywanie sie pod moj post i obraze smieciu? :evil:
BH Daimaouji pisze:Smiech? Ciekawe z kogo? LOL
Z Ciebie, naturalnie. Mówił Ci ktoś, że masz powołanie do pracy w kabarecie?
BH Daimaouji pisze:Slownictwo? Heh chyba twoje przewody musialy sie zaplatac :P
On się przynajmniej cieszy, że ma jakieś przewody.
BH Daimaouji pisze:Po dokladnym zrozumeiniu swojego podpisu dochodze do jednego wniosku:

Jestes BARDZO glupi czy tylko udajesz?
Próbujesz zrozumieć swój podpis (aż takie to trudne? pytam z ciekawości), więc pytanie kierujesz pewnie do samego siebie. Jednakże, tylko Ty potrafisz nań odpowiedzieć. Ja osobiście skłaniam się ku pierwszemu. Z zaznaczeniem na bardzo.
BH Daimaouji pisze:Bliz - No , a ty jestes kawalkiem smiecia :P Zaglosowalbym na Rafala bo on mi nic nie zrobil zlego
Nie będę pokazywać palcem, kto odpowiada całemu wysypisku.
BH Daimaouji pisze:PP3088 - Do kogo to bylo , czuje sarkazm z twoich ust :?
A ja czuję z Twoich wczorajszą kolację. I kto ma lepszy węch?
BH Daimaouji pisze:Szpaner (dopisany do postu Piotrka) - O zamknij sie!
Daj mu dobry przykład.
BH Daimaouji pisze:PP3088 - A ze przegrasz z Didixem/Mackiem? Nie martw sie , u was ludzi i tak przegrywanie bylo codzienoscia :P
Fakt. Wielkie Kosmiczne Chomiki zawsze górą.
BH Daimaouji pisze:BTW nie rob ze mnie ydiote , nie moja wina ze jestes Homo "Sapiens" anglupsza istota na Ziemii :P
Ty za to jesteś cricetus cricetus. Nic dziwnego, że zazdrościsz "sapiens".
BH Daimaouji pisze:(Maniakalny smiech tutaj)
Ja bym powiedział: idiotyczny. Ale de gustibus et coloribus non est disputandum.
BH Daimaouji pisze:Evil mode off
Proszę, daj jeszcze w którymś poście "Infantilism mode off". Wdzięczny byłbym.
BH Daimaouji pisze:Co to kurde jest?! Juz wole animacje Krystiana bazowane na rysunkach Szpanera ale to? Co to kurde jest?! 0_0
Spojrzałeś pewnie w lustro. To by tłumaczyło Twoją reakcję.
BH Daimaouji pisze:Tch kolejny co mnie denerwuje , JA NIE UMIEM ROBIC GRAFIK! ODCZEPCIE SIE ODEMNIE Z TYM! :evil:
Skoro się na czymś nie znasz, to tego nie oceniaj. Przynajmniej nie w tak radykalny sposób. Nawiasem, skoro nie umiesz robić grafik ani pisać składnych postów, to w czym właściwie jesteś dobry?
Bliz pisze:Za przeproszeniem beha sam jestes kawal smiecia ty i te twoje nedzne posty.
Sugerowałbym więcej opanowania. I więcej niż kawał.
bobercik pisze:Proszę się nie kłócic w tym temacie! Piszcie sobie na gg czy na PW! A nie w tym temacie!!!!!!!!!!
Jakby co, ja kulturalnie oddaję swój głos, przedstawiając przy okazji opinię na temat postów niejakiego BH Daimaoujiego (nawet ciekawa odmiana). Polemiki mi chyba nie zabronicie. Istnieje przecież coś takiego jak licentia poetica.

Pozdrawiam serdecznie
A.

P.S. krova? To Ty? Mućka z Gildii?
Ostatnio zmieniony czw sie 31, 2006 2:05 pm przez Hachimaro, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Kryminator mode on

Hehehe kolejny glupek , z zyczeniem smierci :twisted:

Kryminator mode off

poza oddaniem glosu dla jacka caly twoj post to spam
Pozdrawiam serdecznie
Sarkazm :|
Ostatnio zmieniony czw sie 31, 2006 2:00 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

witaj! :]

ehh... nie rozpisuj sie tak, bo nie warto... naprade xD juz wszyscy kawal czasu zyjemy z BH i uwierz mi na slowo... nie ma co :P

P.S. ... z jakiej gildii jezeli moge wiedziec, bo bylem w conajmniej trzydziestu :D

mowa o Gildii - Szpaner
Ostatnio zmieniony czw sie 31, 2006 2:17 pm przez krova, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

krova pisze:ehh... nie rozpisuj sie tak, bo nie warto... naprade
no , jeszcze nie wierz co sie staje jak sie wku...........ie Hachimaro :twisted:

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

ZAMKNIJCIE SIĘ WRESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE SPAMOWAC MI W MOIM TEMACIE!!!!!!!!!!!!!!!! POGADAJCIE SOBIE NA PW LUB NA GG!!!!!!!!!!!!

Drogi Boberciku, no, no, takie ostre oskarżenia bez żadnego uzasadnienia... Łaskawie sprawdź sobie definice spamu i będziesz wiedział, iż takiego tu nie uświadczysz... :]

Ogółem robi się ciekawie, ktoś udawadnia swą głupote, jak mogę to przerwać? Toż to byłby grzech.

Też was pozdrowie, a co!?
Szpaner
Ostatnio zmieniony czw sie 31, 2006 2:16 pm przez Bobercik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Powiedz to temu Hachimaro (nick a'la japonia ale zachowanie fatalne) , ja i tak go ignoruje , wszak nie lubie jak czlek mnie denerwuje , ale to tylko czlek bo po mam sie przejmowac jams szumowina?
Ogółem robi się ciekawie, ktoś udawadnia swą głupote, jak mogę to przerwać? Toż to byłby grzech.
wiem nawet kto , chetnie bym dal mu w ryja i zabil go

No,no, nie wiedziałem, BH, że preferujesz masochizm i samookaleczenie. Wiesz, to nie jest najlepszy pomysł na zakończenie żywota, ale jakoś się tym nie przejmuje. - Szpaner

E nie wiem o co ci chodzi!

Powieneś się przwyczaić przez te lata.

0_0 Was ludzi naprawde trzeba zaj...bac , wasz poziom ydiotyzmu przekracza granice normalnej glupoty

Masz troszke racji, ale czemu jeszcze nie zapadłeś się pod ziemie ze wstydu, tylko głosisz wszem i wobec swoje opinie o samym sobie? A, racja, w końcu mowa o ludziach - szkoda, że pasujących do Twego opisu nie ma na forum. Za to Ty świetnie mi pasujesz... Może oprócz tego "ludzie", bo wiadomo, żeś Ty zwierze...

Co to mialo byc? Jakas obraza , wez poszukaj swojego mozgu bo gdzies ci uciekl ze wstydu

Wy ludzie naprawde jestescie dziwni!

Bo Ty jesteś zwierzątkiem, macie w ZOO neta? (bo roślinki to się nie ruszają na tyle by pisać)... A może jest grzybkiem? Bakterią?

LOL wez ponizaj kogos twojego poziomu np. Hachimaro , a nie mnie dobra?! :evil:

Dziwni, znaczy inni niż Ty, prawda? Problem w tym, że nas jest więcej

Liczy sie potega zla , nie liczba "robali"

Znaczy dyktatura? Fidel jest z Ciebie dumny.

..................................... Ludzie SA jednak dziwni , nie rozumiem juz czemu moja kuzynka mowila zebym wybaczal ludziom :?

O moj boze jak nie umiesz cytowac to nie cytuj przesuwajac moje litery

Litery? No tak, w końcu to są zdania, ba!, nawet słowa, tylko ciąg znaków bez sensu...To sugerujesz?
Ostatnio zmieniony czw sie 31, 2006 6:20 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 17 razy.

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Drogi Boberciku, no, no, takie ostre oskarżenia bez żadnego uzasadnienia... Łaskawie sprawdź sobie definice spamu i będziesz wiedział, iż takiego tu nie uświadczysz... :]

Też was pozdrowie, a co!?
Szpaner
Macie niezłą zabawę co? Pier***enie o takich gównach w tym temacie. A szkoda. Walke wygrał Dae a turniej zostanie wznowiony jak się uspokojicie. :mrgreen:

Oh, to nie jest, jak to określiłeś, pier***enie, lecz udawadnienie komuś jego niszy życiowej. Post zresztą tyczy się także sprawy owego tematu, a autor ma podstawy by pisać o innych zagadnieniach rozpoczętych w tym topiku. Szpaner
Ostatnio zmieniony czw sie 31, 2006 2:32 pm przez Bobercik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

bobercik pisze:Walke wygrał Dae a turniej zostanie wznowiony jak się uspokojicie.
No Szpaner i Hachimaro slyszeliscie go?

BTW Piotrek wygral jej (to bylo pewne)

(Dalem cenzure)

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Rav
;)
Kontakt:

Post autor: Rav »

BH - Przykro mi to mówić, ale wyraźnie widać, że Ty pierwszy zaatakowałeś Bliza, Ty pierwszy zaatakowałeś pp3088 i Ty pierwszy zaatakowałeś Krovę. Wybacz, ale jeśli takie sytuacje będą się powtarzać, naprawdę nie będę miał innego wyjścia i będę zmuszony dać Ci bana.

Szpaner - nie prowokuj BH. Nie dopisuj złośliwych komentarzy.

Do reszty - następnym razem nie odpowiadajcie ogniem na ogień. Nie załatwiajcie takich spraw kontr-atakując (nawet jeśli jedziecie kogoś "kulturalnie"), tylko zgłaszajcie mi.

I jeszcze do BH - jeśli ktoś napisze np. "Śmiech na sali". Faktycznie - napisanie tego nie było konieczne, ale to zdecydowanie nie jest powód, aby tak agresywnie kogoś atakować. Nie lepiej wszystko załatwić na spokojnie? A jeśli naprawdę ktoś puści Ci wiązankę pierwszy, zgłoś to po poprostu mi.
Ostatnio zmieniony czw sie 31, 2006 3:25 pm przez Rav, łącznie zmieniany 1 raz.
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Rav-sama. Bardzo dziękuje że chamujesz Tych..."użytkowników". Jesteś bardzo dobrym adminem :) A co do Turnieju i tak jest przerwa.
Obrazek
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

kurde az mnie łeb boli oco wy sie cholera kłucicie najpeirw o grafe pozniej miedzy soba dajcie luzu ten for niejest poto aby Rav i inni go codzinnie sprzatali
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Rav pisze:BH - Przykro mi to mówić, ale wyraźnie widać, że Ty pierwszy zaatakowałeś Bliza, Ty pierwszy zaatakowałeś pp3088 i Ty pierwszy zaatakowałeś Krovę. Wybacz, ale jeśli takie sytuacje będą się powtarzać, naprawdę nie będę miał innego wyjścia i będę zmuszony dać Ci bana.

I jeszcze do BH - jeśli ktoś napisze np. "Śmiech na sali". Faktycznie - napisanie tego nie było konieczne, ale to zdecydowanie nie jest powód, aby tak agresywnie kogoś atakować. Nie lepiej wszystko załatwić na spokojnie? A jeśli naprawdę ktoś puści Ci wiązankę pierwszy, zgłoś to po poprostu mi.
1.Bliz i PP3088 i tak od dawna mnie nie lubili , wiec tak juz mam
2.A gdzie niby obrazilem Macka/Krove? :? Mozesz dac txt? Update OK juz Robert mi juz wytlumaczyl , ale nadal nie rozumiem , powiedzialem ze tylko to wyglada dziwnie porownujac dawne animacje i nie pasuje do walk , poza tym styl Mortal Kombat/Teeken 3 wygalda fajnie ale zbytnio nie pasuje
3.Bana mi? Tch przedzej daj go temu (...) Hachimaro niz mi (Robert sie nawet ze mna zgadza , oczywiscie ze Hachimaro jest zly nie ze ma dostac bana)
4.Ja nikogo nie atakowalem , gdybym atakowal to bym sie wnierwil (lagodnie mowiac) i dal pare bluzg

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

BH Daimaouji pisze: 3.Bana mi? Tch przedzej daj go temu (...) Hachimaro niz mi (Robert sie nawet ze mna zgadza)
No bez przesady. Gościa trzeba chamowac, ale nie od razu bana :mrgreen:
Obrazek
Zablokowany