moge prosic link? bo jakos nie moge znalescBH Daimaouji pisze:Hmm? Idz do turnieju DB Roberta , a zobaczysz o co mi chodzilo
Bez komentarza
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
OK Robert ale i tak czekam na kolejna walke
BTW sadzac po liczbie wykrzywnikow , bardzo sie wk......les , gorzej niz Enma
BTW sadzac po liczbie wykrzywnikow , bardzo sie wk......les , gorzej niz Enma
................... Dragon Ball -> Turniej Dragon Balla , nie mozesz przegapickrova pisze:moge prosic link? bo jakos nie moge znalescBH Daimaouji pisze:Hmm? Idz do turnieju DB Roberta , a zobaczysz o co mi chodzilo
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
-
Hachimaro
Witam wszystkich w ten jakże piękny dzionek, kończący (teoretycznie) okres beztroski - jak dla kogo, oczywiście - zwany popularnie wakacjami. Teoretycznie, bo minister Giertych kazał iść do szkół dopiero czwartego. Ale kto zwraca uwagę na takie detale?
Zaczynając od spraw ważnych, by móc przejść do ważniejszych - swój głos oddaję na Kenyana. Bo jego znam. Wybacz, Dae, lecz z Tobą nie miałem nigdy okazji polemizować. Dlatego głosuję tak, a nie inaczej.
Pozdrawiam serdecznie
A.
P.S. krova? To Ty? Mućka z Gildii?
Zaczynając od spraw ważnych, by móc przejść do ważniejszych - swój głos oddaję na Kenyana. Bo jego znam. Wybacz, Dae, lecz z Tobą nie miałem nigdy okazji polemizować. Dlatego głosuję tak, a nie inaczej.
Jak na Legendarnego Znawcę przystało. Chociaż moim zdaniem lepiej byś wyglądał z innym tytułem nad nickiem. Np. Big Hamster albo coś w tym stylu.BH Daimaouji pisze:Ja nie chcem juz grac , wymiencie mnie na kogos innego! (zreszta i tak bym pokonal Michala)
BH Daimaouji pisze:Mam ci k...a p.....c w morde za podpisywanie sie pod moj post i obraze smieciu?
Z Ciebie, naturalnie. Mówił Ci ktoś, że masz powołanie do pracy w kabarecie?BH Daimaouji pisze:Smiech? Ciekawe z kogo? LOL
On się przynajmniej cieszy, że ma jakieś przewody.BH Daimaouji pisze:Slownictwo? Heh chyba twoje przewody musialy sie zaplatac
Próbujesz zrozumieć swój podpis (aż takie to trudne? pytam z ciekawości), więc pytanie kierujesz pewnie do samego siebie. Jednakże, tylko Ty potrafisz nań odpowiedzieć. Ja osobiście skłaniam się ku pierwszemu. Z zaznaczeniem na bardzo.BH Daimaouji pisze:Po dokladnym zrozumeiniu swojego podpisu dochodze do jednego wniosku:
Jestes BARDZO glupi czy tylko udajesz?
Nie będę pokazywać palcem, kto odpowiada całemu wysypisku.BH Daimaouji pisze:Bliz - No , a ty jestes kawalkiem smieciaZaglosowalbym na Rafala bo on mi nic nie zrobil zlego
A ja czuję z Twoich wczorajszą kolację. I kto ma lepszy węch?BH Daimaouji pisze:PP3088 - Do kogo to bylo , czuje sarkazm z twoich ust
Daj mu dobry przykład.BH Daimaouji pisze:Szpaner (dopisany do postu Piotrka) - O zamknij sie!
Fakt. Wielkie Kosmiczne Chomiki zawsze górą.BH Daimaouji pisze:PP3088 - A ze przegrasz z Didixem/Mackiem? Nie martw sie , u was ludzi i tak przegrywanie bylo codzienoscia
Ty za to jesteś cricetus cricetus. Nic dziwnego, że zazdrościsz "sapiens".BH Daimaouji pisze:BTW nie rob ze mnie ydiote , nie moja wina ze jestes Homo "Sapiens" anglupsza istota na Ziemii
Ja bym powiedział: idiotyczny. Ale de gustibus et coloribus non est disputandum.BH Daimaouji pisze:(Maniakalny smiech tutaj)
Proszę, daj jeszcze w którymś poście "Infantilism mode off". Wdzięczny byłbym.BH Daimaouji pisze:Evil mode off
Spojrzałeś pewnie w lustro. To by tłumaczyło Twoją reakcję.BH Daimaouji pisze:Co to kurde jest?! Juz wole animacje Krystiana bazowane na rysunkach Szpanera ale to? Co to kurde jest?! 0_0
Skoro się na czymś nie znasz, to tego nie oceniaj. Przynajmniej nie w tak radykalny sposób. Nawiasem, skoro nie umiesz robić grafik ani pisać składnych postów, to w czym właściwie jesteś dobry?BH Daimaouji pisze:Tch kolejny co mnie denerwuje , JA NIE UMIEM ROBIC GRAFIK! ODCZEPCIE SIE ODEMNIE Z TYM!
Sugerowałbym więcej opanowania. I więcej niż kawał.Bliz pisze:Za przeproszeniem beha sam jestes kawal smiecia ty i te twoje nedzne posty.
Jakby co, ja kulturalnie oddaję swój głos, przedstawiając przy okazji opinię na temat postów niejakiego BH Daimaoujiego (nawet ciekawa odmiana). Polemiki mi chyba nie zabronicie. Istnieje przecież coś takiego jak licentia poetica.bobercik pisze:Proszę się nie kłócic w tym temacie! Piszcie sobie na gg czy na PW! A nie w tym temacie!!!!!!!!!!
Pozdrawiam serdecznie
A.
P.S. krova? To Ty? Mućka z Gildii?
Ostatnio zmieniony czw sie 31, 2006 2:05 pm przez Hachimaro, łącznie zmieniany 1 raz.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Kryminator mode on
Hehehe kolejny glupek , z zyczeniem smierci
Kryminator mode off
poza oddaniem glosu dla jacka caly twoj post to spam

Hehehe kolejny glupek , z zyczeniem smierci
Kryminator mode off
poza oddaniem glosu dla jacka caly twoj post to spam
SarkazmPozdrawiam serdecznie
Ostatnio zmieniony czw sie 31, 2006 2:00 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
witaj! :]
ehh... nie rozpisuj sie tak, bo nie warto... naprade xD juz wszyscy kawal czasu zyjemy z BH i uwierz mi na slowo... nie ma co
P.S. ... z jakiej gildii jezeli moge wiedziec, bo bylem w conajmniej trzydziestu
mowa o Gildii - Szpaner
ehh... nie rozpisuj sie tak, bo nie warto... naprade xD juz wszyscy kawal czasu zyjemy z BH i uwierz mi na slowo... nie ma co
P.S. ... z jakiej gildii jezeli moge wiedziec, bo bylem w conajmniej trzydziestu
mowa o Gildii - Szpaner
Ostatnio zmieniony czw sie 31, 2006 2:17 pm przez krova, łącznie zmieniany 1 raz.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
no , jeszcze nie wierz co sie staje jak sie wku...........ie Hachimarokrova pisze:ehh... nie rozpisuj sie tak, bo nie warto... naprade
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
ZAMKNIJCIE SIĘ WRESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE SPAMOWAC MI W MOIM TEMACIE!!!!!!!!!!!!!!!! POGADAJCIE SOBIE NA PW LUB NA GG!!!!!!!!!!!!
Drogi Boberciku, no, no, takie ostre oskarżenia bez żadnego uzasadnienia... Łaskawie sprawdź sobie definice spamu i będziesz wiedział, iż takiego tu nie uświadczysz... :]
Ogółem robi się ciekawie, ktoś udawadnia swą głupote, jak mogę to przerwać? Toż to byłby grzech.
Też was pozdrowie, a co!?
Szpaner
Drogi Boberciku, no, no, takie ostre oskarżenia bez żadnego uzasadnienia... Łaskawie sprawdź sobie definice spamu i będziesz wiedział, iż takiego tu nie uświadczysz... :]
Ogółem robi się ciekawie, ktoś udawadnia swą głupote, jak mogę to przerwać? Toż to byłby grzech.
Szpaner
Ostatnio zmieniony czw sie 31, 2006 2:16 pm przez Bobercik, łącznie zmieniany 1 raz.

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Powiedz to temu Hachimaro (nick a'la japonia ale zachowanie fatalne) , ja i tak go ignoruje , wszak nie lubie jak czlek mnie denerwuje , ale to tylko czlek bo po mam sie przejmowac jams szumowina?
No,no, nie wiedziałem, BH, że preferujesz masochizm i samookaleczenie. Wiesz, to nie jest najlepszy pomysł na zakończenie żywota, ale jakoś się tym nie przejmuje. - Szpaner
E nie wiem o co ci chodzi!
Powieneś się przwyczaić przez te lata.
0_0 Was ludzi naprawde trzeba zaj...bac , wasz poziom ydiotyzmu przekracza granice normalnej glupoty
Masz troszke racji, ale czemu jeszcze nie zapadłeś się pod ziemie ze wstydu, tylko głosisz wszem i wobec swoje opinie o samym sobie? A, racja, w końcu mowa o ludziach - szkoda, że pasujących do Twego opisu nie ma na forum. Za to Ty świetnie mi pasujesz... Może oprócz tego "ludzie", bo wiadomo, żeś Ty zwierze...
Co to mialo byc? Jakas obraza , wez poszukaj swojego mozgu bo gdzies ci uciekl ze wstydu
Wy ludzie naprawde jestescie dziwni!
Bo Ty jesteś zwierzątkiem, macie w ZOO neta? (bo roślinki to się nie ruszają na tyle by pisać)... A może jest grzybkiem? Bakterią?
LOL wez ponizaj kogos twojego poziomu np. Hachimaro , a nie mnie dobra?!
Dziwni, znaczy inni niż Ty, prawda? Problem w tym, że nas jest więcej
Liczy sie potega zla , nie liczba "robali"
Znaczy dyktatura? Fidel jest z Ciebie dumny.
..................................... Ludzie SA jednak dziwni , nie rozumiem juz czemu moja kuzynka mowila zebym wybaczal ludziom
O moj boze jak nie umiesz cytowac to nie cytuj przesuwajac moje litery
Litery? No tak, w końcu to są zdania, ba!, nawet słowa, tylko ciąg znaków bez sensu...To sugerujesz?
wiem nawet kto , chetnie bym dal mu w ryja i zabil goOgółem robi się ciekawie, ktoś udawadnia swą głupote, jak mogę to przerwać? Toż to byłby grzech.
No,no, nie wiedziałem, BH, że preferujesz masochizm i samookaleczenie. Wiesz, to nie jest najlepszy pomysł na zakończenie żywota, ale jakoś się tym nie przejmuje. - Szpaner
E nie wiem o co ci chodzi!
Powieneś się przwyczaić przez te lata.
0_0 Was ludzi naprawde trzeba zaj...bac , wasz poziom ydiotyzmu przekracza granice normalnej glupoty
Masz troszke racji, ale czemu jeszcze nie zapadłeś się pod ziemie ze wstydu, tylko głosisz wszem i wobec swoje opinie o samym sobie? A, racja, w końcu mowa o ludziach - szkoda, że pasujących do Twego opisu nie ma na forum. Za to Ty świetnie mi pasujesz... Może oprócz tego "ludzie", bo wiadomo, żeś Ty zwierze...
Co to mialo byc? Jakas obraza , wez poszukaj swojego mozgu bo gdzies ci uciekl ze wstydu
Wy ludzie naprawde jestescie dziwni!
Bo Ty jesteś zwierzątkiem, macie w ZOO neta? (bo roślinki to się nie ruszają na tyle by pisać)... A może jest grzybkiem? Bakterią?
LOL wez ponizaj kogos twojego poziomu np. Hachimaro , a nie mnie dobra?!
Dziwni, znaczy inni niż Ty, prawda? Problem w tym, że nas jest więcej
Liczy sie potega zla , nie liczba "robali"
Znaczy dyktatura? Fidel jest z Ciebie dumny.
..................................... Ludzie SA jednak dziwni , nie rozumiem juz czemu moja kuzynka mowila zebym wybaczal ludziom
O moj boze jak nie umiesz cytowac to nie cytuj przesuwajac moje litery
Litery? No tak, w końcu to są zdania, ba!, nawet słowa, tylko ciąg znaków bez sensu...To sugerujesz?
Ostatnio zmieniony czw sie 31, 2006 6:20 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 17 razy.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Macie niezłą zabawę co? Pier***enie o takich gównach w tym temacie. A szkoda. Walke wygrał Dae a turniej zostanie wznowiony jak się uspokojicie.Drogi Boberciku, no, no, takie ostre oskarżenia bez żadnego uzasadnienia... Łaskawie sprawdź sobie definice spamu i będziesz wiedział, iż takiego tu nie uświadczysz... :]
Szpaner
Oh, to nie jest, jak to określiłeś, pier***enie, lecz udawadnienie komuś jego niszy życiowej. Post zresztą tyczy się także sprawy owego tematu, a autor ma podstawy by pisać o innych zagadnieniach rozpoczętych w tym topiku. Szpaner
Ostatnio zmieniony czw sie 31, 2006 2:32 pm przez Bobercik, łącznie zmieniany 1 raz.

- BH Daimaouji
- SSJ 5
No Szpaner i Hachimaro slyszeliscie go?bobercik pisze:Walke wygrał Dae a turniej zostanie wznowiony jak się uspokojicie.
BTW Piotrek wygral jej (to bylo pewne)
(Dalem cenzure)
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
BH - Przykro mi to mówić, ale wyraźnie widać, że Ty pierwszy zaatakowałeś Bliza, Ty pierwszy zaatakowałeś pp3088 i Ty pierwszy zaatakowałeś Krovę. Wybacz, ale jeśli takie sytuacje będą się powtarzać, naprawdę nie będę miał innego wyjścia i będę zmuszony dać Ci bana.
Szpaner - nie prowokuj BH. Nie dopisuj złośliwych komentarzy.
Do reszty - następnym razem nie odpowiadajcie ogniem na ogień. Nie załatwiajcie takich spraw kontr-atakując (nawet jeśli jedziecie kogoś "kulturalnie"), tylko zgłaszajcie mi.
I jeszcze do BH - jeśli ktoś napisze np. "Śmiech na sali". Faktycznie - napisanie tego nie było konieczne, ale to zdecydowanie nie jest powód, aby tak agresywnie kogoś atakować. Nie lepiej wszystko załatwić na spokojnie? A jeśli naprawdę ktoś puści Ci wiązankę pierwszy, zgłoś to po poprostu mi.
Szpaner - nie prowokuj BH. Nie dopisuj złośliwych komentarzy.
Do reszty - następnym razem nie odpowiadajcie ogniem na ogień. Nie załatwiajcie takich spraw kontr-atakując (nawet jeśli jedziecie kogoś "kulturalnie"), tylko zgłaszajcie mi.
I jeszcze do BH - jeśli ktoś napisze np. "Śmiech na sali". Faktycznie - napisanie tego nie było konieczne, ale to zdecydowanie nie jest powód, aby tak agresywnie kogoś atakować. Nie lepiej wszystko załatwić na spokojnie? A jeśli naprawdę ktoś puści Ci wiązankę pierwszy, zgłoś to po poprostu mi.
Ostatnio zmieniony czw sie 31, 2006 3:25 pm przez Rav, łącznie zmieniany 1 raz.
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Bliz i PP3088 i tak od dawna mnie nie lubili , wiec tak juz mamRav pisze:BH - Przykro mi to mówić, ale wyraźnie widać, że Ty pierwszy zaatakowałeś Bliza, Ty pierwszy zaatakowałeś pp3088 i Ty pierwszy zaatakowałeś Krovę. Wybacz, ale jeśli takie sytuacje będą się powtarzać, naprawdę nie będę miał innego wyjścia i będę zmuszony dać Ci bana.
2.A gdzie niby obrazilem Macka/Krove?
3.Bana mi? Tch przedzej daj go temu (...) Hachimaro niz mi (Robert sie nawet ze mna zgadza , oczywiscie ze Hachimaro jest zly nie ze ma dostac bana)
4.Ja nikogo nie atakowalem , gdybym atakowal to bym sie wnierwil (lagodnie mowiac) i dal pare bluzg
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019