MarSara
Moderatorzy: Hellion, Moderatorzy
Zgadzam się z nimKUBISCYT pisze:No wiesz ja nie mam kompleksów na punkcie BP tak jak ty... No i widzisz na ten temat mi się już też niechce gadać
"Wojna To Śmierć Młodych I Gadanie Starych" - Odyseusz, Wojna Trojańska
"O to Hektor, głupiec,który myślał,że zabił Achillesa..." - Achilles, Wojna Trojańska
"O to Hektor, głupiec,który myślał,że zabił Achillesa..." - Achilles, Wojna Trojańska
Widzę, że na planecie konflikt zaczyna się tworzyć, na razie nie interweniuje, załatwcie to jakoś między sobą, jeśli będzie to trwać dalej, wtedy pomyślę co robić. Dam wam tylko jedną radę...
Panowie nie gracie o złote kalesony... jesteś od kogoś słabszy?? ta osoba wyzywa Cię na pojedynek i szczyci się tym, że zwycięży?? no to jego problem, w tej grze lepszy jest ten kto miał więcej sesji, kto jak rozdaje cechy liczy się raczej przy wojownikach o podobnym bp.
Panowie nie gracie o złote kalesony... jesteś od kogoś słabszy?? ta osoba wyzywa Cię na pojedynek i szczyci się tym, że zwycięży?? no to jego problem, w tej grze lepszy jest ten kto miał więcej sesji, kto jak rozdaje cechy liczy się raczej przy wojownikach o podobnym bp.
"Człowiek, to brzmi tak dumnie" A tu biją cię w mordę i mówią żeś sukinsyn
Hmmm, w sumie mi to tam leży, możesz sobie robić sesje, ale moim zdaniem nudne by to było O_o... Shigon był z nami w grupie i jestem pewien, że każdy z nas pilnował go, aby grał jak najuczciwiej. SSJ2 dostał po zgodzie 4 graczy, którzy byli na tamtej sesji, więc nie dał on sobie sam transformacji.
No... to tyle z mojej strony... hmmm jeszcze jedno, mój temat ma 9 stron, zgaduje, że 5-6 stron to sam spam :] kolejny raz proszę o zaprzestanie spamowania.
Ogłoszenie od guru:
JA!! Guru układu planetarnego MarSara, zamieszkujący swój pałac na planecie Eridani zapowiadam wszem i wobec, że w tygodniu tym co teraz nastąpi odbędą się normalnie sesje, lecz przez 4 następne połączone zostaną grupa 1 i 2, będziecie trenować :] (liczę, że nie pozabijacie się nawzajem) Jeśli są jakieś obiekcje, walcie w tym temacie. Aha, grupa silniejszych... powiedzcie kiedy wam pasuje sesja za next tydzień :]
No... to tyle z mojej strony... hmmm jeszcze jedno, mój temat ma 9 stron, zgaduje, że 5-6 stron to sam spam :] kolejny raz proszę o zaprzestanie spamowania.
Ogłoszenie od guru:
JA!! Guru układu planetarnego MarSara, zamieszkujący swój pałac na planecie Eridani zapowiadam wszem i wobec, że w tygodniu tym co teraz nastąpi odbędą się normalnie sesje, lecz przez 4 następne połączone zostaną grupa 1 i 2, będziecie trenować :] (liczę, że nie pozabijacie się nawzajem) Jeśli są jakieś obiekcje, walcie w tym temacie. Aha, grupa silniejszych... powiedzcie kiedy wam pasuje sesja za next tydzień :]
"Człowiek, to brzmi tak dumnie" A tu biją cię w mordę i mówią żeś sukinsyn
Czy ktoś na sali nie zgodził by się z szefem DBF?Ronin pisze:SSJ2 dostał po zgodzie 4 graczy, którzy byli na tamtej sesji, więc nie dał on sobie sam transformacji.
Najlepiej w godzinach wieczornych, czyli koło 18. Tylko przypadkiem nie rób sesji w Walentynki, bo niektórzy mają normalne życie i dziewczynyRonin pisze:Aha, grupa silniejszych... powiedzcie kiedy wam pasuje sesja za next tydzień :]
Arti pisze:Czy ktoś na sali nie zgodził by się z szefem DBF?Ronin pisze:SSJ2 dostał po zgodzie 4 graczy, którzy byli na tamtej sesji, więc nie dał on sobie sam transformacji.
Najlepiej w godzinach wieczornych, czyli koło 18. Tylko przypadkiem nie rób sesji w Walentynki, bo niektórzy mają normalne życie i dziewczynyRonin pisze:Aha, grupa silniejszych... powiedzcie kiedy wam pasuje sesja za next tydzień :]
Z tego co pamiętam to ja miałem wątpliwości do transa
Co do sesji...wtorek mi odpada. Ligowca gram w cs'a... ale reszta dni po 20 jakos spasuje
"Wojna To Śmierć Młodych I Gadanie Starych" - Odyseusz, Wojna Trojańska