MarSara

Wszystko związane z DB Future PBCH.

Moderatorzy: Hellion, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
KUBISCYT
Oozaru

Post autor: KUBISCYT »

No wiesz ja nie mam kompleksów na punkcie BP tak jak ty... No i widzisz na ten temat mi się już też niechce gadać
Awatar użytkownika
WireX
SSJ 4
Kontakt:

Post autor: WireX »

A chłopaki sobie cisną i cisną, raz za razem :P
Dziewczyny weźcie trochę spasujcie... to ma być zabawa a nie MĘCZARNIA!!!
Awatar użytkownika
BreshneV
USSJ
Kontakt:

Post autor: BreshneV »

KUBISCYT pisze:No wiesz ja nie mam kompleksów na punkcie BP tak jak ty... No i widzisz na ten temat mi się już też niechce gadać
Zgadzam się z nim :)
"Wojna To Śmierć Młodych I Gadanie Starych" - Odyseusz, Wojna Trojańska

"O to Hektor, głupiec,który myślał,że zabił Achillesa..." - Achilles, Wojna Trojańska
Ronin
Guru

Post autor: Ronin »

Widzę, że na planecie konflikt zaczyna się tworzyć, na razie nie interweniuje, załatwcie to jakoś między sobą, jeśli będzie to trwać dalej, wtedy pomyślę co robić. Dam wam tylko jedną radę...
Panowie nie gracie o złote kalesony... jesteś od kogoś słabszy?? ta osoba wyzywa Cię na pojedynek i szczyci się tym, że zwycięży?? no to jego problem, w tej grze lepszy jest ten kto miał więcej sesji, kto jak rozdaje cechy liczy się raczej przy wojownikach o podobnym bp.
"Człowiek, to brzmi tak dumnie" A tu biją cię w mordę i mówią żeś sukinsyn
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Jeszcze trochę pospamujcie to się zdenerwuję i będę zabijał wszystkich graczy na PBCH. Traficie do Zaświatów, gdzie nie będę Wam robił sesji, a tak łatwo stamtąd nie wyjdziecie.
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
Hellion
Guru

Post autor: Hellion »

Ja tam się będe mógl się wskrzesić ;P

Co do zaświatow... Arti powiedz mi co będzie jak ty zginiesz? :D kto bedzie ci sesje prowadził? :)
Oni... ((-(-_(-_-)_-)-)) Ludzie Mafii
Ronin
Guru

Myślę, że zapewne ja będę prowadził mu sesje. Jestem jego guru, a on sam sobie sesji nie będzie prowadził.
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Shigon sam sobie na Orionie prowadził sesje, więc czemu ja nie mogę sam sobie prowadzić w Zaświatach?
Strona o serii GTA!

Awatar użytkownika
Hellion
Guru

i nie wiem dlaczego tak to jest..... Jak może sam sobie sesje prowadzic? to niech odrazu da sobie SSJ4
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

Shigon na Orionie to chyba był po prostu w swoim teamie? Jak Guru jest w teamie, grając równocześnie, to rozumiem jezscze, ale jakby miał być jednoosobowy sesjon, to jakiś cyrk. xD
Obrazek

.
Awatar użytkownika
Hellion
Guru

Ja jak byłem w Barsawii to bylo to jeszcze za czasów jak Juma (mój brat) był guru. Więc on mi prowadził sesje.
Ronin
Guru

Hmmm, w sumie mi to tam leży, możesz sobie robić sesje, ale moim zdaniem nudne by to było O_o... Shigon był z nami w grupie i jestem pewien, że każdy z nas pilnował go, aby grał jak najuczciwiej. SSJ2 dostał po zgodzie 4 graczy, którzy byli na tamtej sesji, więc nie dał on sobie sam transformacji.
No... to tyle z mojej strony... hmmm jeszcze jedno, mój temat ma 9 stron, zgaduje, że 5-6 stron to sam spam :] kolejny raz proszę o zaprzestanie spamowania.

Ogłoszenie od guru:
JA!! Guru układu planetarnego MarSara, zamieszkujący swój pałac na planecie Eridani zapowiadam wszem i wobec, że w tygodniu tym co teraz nastąpi odbędą się normalnie sesje, lecz przez 4 następne połączone zostaną grupa 1 i 2, będziecie trenować :] (liczę, że nie pozabijacie się nawzajem) Jeśli są jakieś obiekcje, walcie w tym temacie. Aha, grupa silniejszych... powiedzcie kiedy wam pasuje sesja za next tydzień :]
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Ronin pisze:SSJ2 dostał po zgodzie 4 graczy, którzy byli na tamtej sesji, więc nie dał on sobie sam transformacji.
Czy ktoś na sali nie zgodził by się z szefem DBF? :)
Ronin pisze:Aha, grupa silniejszych... powiedzcie kiedy wam pasuje sesja za next tydzień :]
Najlepiej w godzinach wieczornych, czyli koło 18. Tylko przypadkiem nie rób sesji w Walentynki, bo niektórzy mają normalne życie i dziewczyny :P
Strona o serii GTA!

Awatar użytkownika
BreshneV
USSJ
Kontakt:

Post autor: BreshneV »

Arti pisze:
Ronin pisze:SSJ2 dostał po zgodzie 4 graczy, którzy byli na tamtej sesji, więc nie dał on sobie sam transformacji.
Czy ktoś na sali nie zgodził by się z szefem DBF? :)
Ronin pisze:Aha, grupa silniejszych... powiedzcie kiedy wam pasuje sesja za next tydzień :]
Najlepiej w godzinach wieczornych, czyli koło 18. Tylko przypadkiem nie rób sesji w Walentynki, bo niektórzy mają normalne życie i dziewczyny :P

Z tego co pamiętam to ja miałem wątpliwości do transa :) Nawet jeśli to jest szef, nie jestem typem człowieka,który ustępuje ludziom tylko dlatego,że jest on wyżej w tabeli na pbch ;)

Co do sesji...wtorek mi odpada. Ligowca gram w cs'a... ale reszta dni po 20 jakos spasuje :)
"Wojna To Śmierć Młodych I Gadanie Starych" - Odyseusz, Wojna Trojańska

"O to Hektor, głupiec,który myślał,że zabił Achillesa..." - Achilles, Wojna Trojańska
Awatar użytkownika
Hellion
Guru

Ja podobnie ;) wieczór
ODPOWIEDZ