z pierwszego dnia w szkole
Moderator: Moderatorzy
z pierwszego dnia w szkole
jest już 2006 rok pierwszy dzięń w szkole w nowym roku.Jak sie wam stawało a może ktoś już dostał ocene
A mnie zabrali do dyrektorki za strzelanie petardami 
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
- Dragon Fist
- A True Dragon
Nie my niejejesteśmy jednościąDidix pisze:A czy ty i Bart to nie jedno?Tacy qrde bele podobniDragon Fist pisze:A ja byłem na piwie w trakcie lekcji, żeby zdrowie oblać swoje...
A co do petard to dlaczego jestem prawdziwym DragonBallwcem
No ,bo już walka <szkoła>się zaczęła i już rozpierduche robi....Bart pisze:Nie my niejejesteśmy jednościąDidix pisze:A czy ty i Bart to nie jedno?Tacy qrde bele podobniDragon Fist pisze:A ja byłem na piwie w trakcie lekcji, żeby zdrowie oblać swoje...
No chyba że dacie nam kolczyki potara, albo nauczymy sie Fusion Dance
![]()
A co do petard to dlaczego jestem prawdziwym DragonBallwcembo jakoś niemoge skumać
![]()
Ej no trzeba postrzelać troche w końcu niedługo sylwester będzie 
To u mnie tak tragicznie nie było, normalnie, jak przed feriami(czyli hmmm... Tragicznie
). A qrcze, ja chce koniec roku
Nudno w szkole, wole się nudzić w domu, bo nie mam w domu wqurzających kolegów, a mam to czego mi potrzeba: Komputer, czisza, książki, "telefon do przyjaciela", drzwi wyjściowe i ubranie wyjściowe
BTW. Mój kolega, lekcja niemieckiego. Rozmawiamy o tym, że nasza klasa jest inna, bo się nie uczy a średni wynik klasy z próbnego egzaminu jest przedostatni ze szkoły. Kolega jak usłyszał o "inności" naszej klasy, to powiedział: "A ja jestem gejem". DOstał ndst, uwage, a nazajutrz rodzice w szkole. Do dziś uważamy, że to homo(z grec. lub łac. znaczy "inny")
BTW. Mój kolega, lekcja niemieckiego. Rozmawiamy o tym, że nasza klasa jest inna, bo się nie uczy a średni wynik klasy z próbnego egzaminu jest przedostatni ze szkoły. Kolega jak usłyszał o "inności" naszej klasy, to powiedział: "A ja jestem gejem". DOstał ndst, uwage, a nazajutrz rodzice w szkole. Do dziś uważamy, że to homo(z grec. lub łac. znaczy "inny")
- Dragon Fist
- A True Dragon
Hehe już widzę jak tańczycie...BUHAHA...Dragon Fist pisze:No to będziemy mieli trochę roboty, jak się spotkamy to będziemy ćwiczyć kroki, bo jak ostatnio widziałem Potara na ebay, to mnie cena zniechęciła...Bart pisze:Nie my niejejesteśmy jednością No chyba że dacie nam kolczyki potara, albo nauczymy sie Fusion Dance