Dlaczego Gohanowi nie zwiększył się poziom mocy?

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Szpaner
Zasłużony

Dlaczego Gohanowi nie zwiększył się poziom mocy?

Post autor: Szpaner »

ohan to Sayianin, tak? Tak. Walczy z Super Buu (ten z Gotenksem), tak? Tak. Mocno oberwał, tak? Tak. Został uleczony przez Dendiego podczas walki, tak? Tak. To dlaczego po regeneracji zdrowie, gdy był w bardzo złym stanie nie podniusł mu się poziom mocy?? Nawet Buu stwierdzł że nie jest silnieszy. Ale przeciesz w tym momencie powinna zadziałać Sayiańska umiejętność zwiększania siły. Ale tak się nie stało.

Tak wyglądał w mandze przed uleczeniem: http://img152.imageshack.us/img152/5002/4116079ct.gif
Awatar użytkownika
Vexeta
SSJ 2

Post autor: Vexeta »

To jest wlasnie jedno z niedociagniec DB masz racje rzeczywiscie tak bylo a w DB to wygląda tak że ta "moc" mial tylko Vegeta i to tylko w sayan i namek saga
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

W grach KAZDY sajan ma moc zwiekszania sily po tym jak jest blisko smierci , wiec nie wiem czemu Gohan nie stal sie silniejszy , czyzby Pan Akira o tym zapomnial? :|
Vexeta pisze:wygląda tak że ta "moc" mial tylko Vegeta i to tylko w sayan i namek saga
Watpie , w mandze gdy Vegeta mowi to do Zarbona , Krilan potwiedza ze Kakarotto tez stawal sie silniejszy po kazdej walce gdy byl blisko smierci (oczywiscie nie liczymy tu DB , bo w DB gdy Yajirobe dal mu Senzu jeszcze nie bylo wiadome , ze to Sajan!)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

Post autor: Maciej »

Gohan zdobył już wtedy szczyt swoich możliwości.W GT też już się nie wzmocił...
Reaven
Zasłużony

Post autor: Reaven »

może działało to tylko na Saiyanach "Czystej Krwi" ??
Jest to nawet prawdopodobne chodź Pół Krwiści powinni też trochę mieć po tym zwiększony poziom mocy :P
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

reaven12 pisze:może działało to tylko na Saiyanach "Czystej Krwi" ??
Jest to nawet prawdopodobne chodź Pół Krwiści powinni też trochę mieć po tym zwiększony poziom mocy :P
To już nieprawda.Podczas walki z Friezzą Gohan po wyleczeniu przez Dendiego baaaaaardzo się wzmocnił... :D
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Re: Dlaczego Gohanowi nie zwiększył się poziom mocy?

Post autor: Wolak »

Szpaner pisze:ohan to Sayianin, tak? Tak. Walczy z Super Buu (ten z Gotenksem), tak? Tak. Dostawał wpierdoł, tak? Tak. Został uleczony przez Dendiego podczas walki, tak? Tak. To dlaczego po regeneracji zdrowie, gdy był w bardzo złym stanie nie podniusł mu się poziom mocy?? Nawet Buu stwierdzł że nie jest silnieszy. Ale przeciesz w tym momencie powinna zadziałać Sayiańska umiejętność zwiększania siły. Ale tak się nie stało.

Tak wyglądał w mandze przed uleczeniem: http://img152.imageshack.us/img152/5002/4116079ct.gif
Bzdura !!! Gohan się wzmocnił ,ale nie na tyle żeby móc zagrozić Super Buu (Gotenks był bardzo potężny ,prawie jak Gohan mistic )zwłaszcza ,że zaabsorbował Gotenksa i Piccolo ,więc stał się niebywale potężny .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

No.Gdyby to Gohan ich połknął ,to Buu leżałby obity od razu...
Awatar użytkownika
adrian
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: adrian »

nie wiem tematy mi sie pomyliły
A co do tego tematu gohan mugł pokonaci buu poczuł sie zbyt pewnie.
gohan był tylko 2 razy taki potężny aby muc zniszczyci przeciwnika (cel i buu)A inni to często zaskakiwali Vegeta,songo przecież to powinna byci taka trujca
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

adrian91 pisze:nie wiem tematy mi sie pomyliły
A co do tego tematu gohan mugł pokonaci buu poczuł sie zbyt pewnie.
gohan był tylko 2 razy taki potężny aby muc zniszczyci przeciwnika (cel i buu)A inni to często zaskakiwali Vegeta,songo przecież to powinna byci taka trujca
KKRT -szczęście zawsze tylko mu pomogło
Vegeta-sam też by nic nie osiągnął
Gohan-za długo męczył przeciwnika.Pewnie też bym tak robił :twisted: ,ale przez to prawie Ziemia poszła się...ekhem...<Cell Game>..
Awatar użytkownika
adrian
SSJ 5
Kontakt:

ale i tak jest to jedna z mich ulubionych postaci
Awatar użytkownika
adrian
SSJ 5
Kontakt:

tak gohan napoczątku był lamuskowaty ale potem.W sadze z komurczkiem i dalej ale w gt to lepiej nie mówici
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

adrian91 pisze:tak gohan napoczątku był lamuskowaty ale potem.W sadze z komurczkiem i dalej ale w gt to lepiej nie mówici
Lamuskowaty był na początku ,bo miał niecałe 4 lata...mnie to nie dziwi.I tak się zdziwiłem ,że tak dobrze walczył z Vegetą ,gdy reszta nie miała już sił....
Awatar użytkownika
Szpaner
Zasłużony

Post autor: Szpaner »

Szpaner napisał:
ohan to Sayianin, tak? Tak. Walczy z Super Buu (ten z Gotenksem), tak? Tak. Dostawał wpierdoł, tak? Tak. Został uleczony przez Dendiego podczas walki, tak? Tak. To dlaczego po regeneracji zdrowie, gdy był w bardzo złym stanie nie podniusł mu się poziom mocy?? Nawet Buu stwierdzł że nie jest silnieszy. Ale przeciesz w tym momencie powinna zadziałać Sayiańska umiejętność zwiększania siły. Ale tak się nie stało.

Bzdura !!! Gohan się wzmocnił ,ale nie na tyle żeby móc zagrozić Super Buu (Gotenks był bardzo potężny ,prawie jak Gohan mistic )zwłaszcza ,że zaabsorbował Gotenksa i Piccolo ,więc stał się niebywale potężny .
Jak już wspomniałem sam Buu uznał, że poziom mocy Gohana ani trochę się nie zmniejszył. Pozwolę sobie zacytować Super Buu: "Jak to wrócił do formy...! Co to za dziwny szczeniak...?! [to o Dende] Ale co tam, siłę ma tę samą siłę co wczesniej... Gówniarz nie zwiększył jego poziomu...przedłużył tylko jego tortury"

Nie jestem pewien czy moc Mistic Gohana a Gotenksa SSJ3 jest aż tak bardzo zbliżona by uważać to za małą różnicę. Moim skromnym zdaniem dzieliła ich różnica poziomów, i to kilku. Przeciesz Gotenks który tak męczył się z Buu, Gohan przez pewien czas prowdził wyrównaną walkę z jego silniejszym wcieleniem.
Awatar użytkownika
Rav
;)
Kontakt:

Post autor: Rav »

Szpaner pisze:
Szpaner napisał:
ohan to Sayianin, tak? Tak. Walczy z Super Buu (ten z Gotenksem), tak? Tak. Dostawał wpierdoł, tak? Tak. Został uleczony przez Dendiego podczas walki, tak? Tak. To dlaczego po regeneracji zdrowie, gdy był w bardzo złym stanie nie podniusł mu się poziom mocy?? Nawet Buu stwierdzł że nie jest silnieszy. Ale przeciesz w tym momencie powinna zadziałać Sayiańska umiejętność zwiększania siły. Ale tak się nie stało.

Jak już wspomniałem sam Buu uznał, że poziom mocy Gohana ani trochę się nie zmniejszył. Pozwolę sobie zacytować Super Buu: "Jak to wrócił do formy...! Co to za dziwny szczeniak...?! [to o Dende] Ale co tam, siłę ma tę samą siłę co wczesniej... Gówniarz nie zwiększył jego poziomu...przedłużył tylko jego tortury"
To, że Buu tak powiedział, nie oznacza, że to prawda.
Buu po prostu zadrwił sobie z Gohana. Nie wszystko, co mówią bohaterowie, musi być prawdą.
Buu równie dobrze mógł powiedzieć: "Jesteś jeszcze słabszy niż ostatnio."...
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
ODPOWIEDZ