A o kim mowisz? No ale NIKT nei mogl wytrzymac jego beczenia jako bachoraDidix pisze:Mógł w ogóle nie płakać.W końcu jest taki silny ...
Goku czy Vegeta
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
KKRT i silny? LOL jego moc byla rowna 2 , to byl robak , jak mowi sie w filmie Kakarotto mial silniejsza wole walki od BroliegoDidix pisze:Mówie o KKRT...
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Mowie PRZED tym jak zaczal trenowac , masz skleroze czy co?!Didix pisze:Przecież dobrze wiesz ,że był w jakimś stopniu silny
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Didix pisze:Może i mam ,bo nie widze ,żeby był tu jakiś post związany z tym ,co teraz napisałeś!
Masz juz rozumiesz?zamiast przeporosic Broli'ego za to ze beczal jak byl bachorem
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
KKRT vs. Warzywko, kto wygra? Warzywko, bo ma w sobie coś z marchewki
Śmiesznie przedstawiony spór o najlepszego
Warzywko jest mocniejszy, bo ma w sobie więcej warzyw
Dlaczego KKrt to marchewka a Vegeta to warzywko? Bo vegeta pochodzi od słowa warzywko po ang. chyba, a Kakarotto, to pozmianiane słowo karotten, czyli marchewka.
A wiecie dlaczego ludzie bardzie lubią kkrt
TO dlatego, że wolą zdrową żywność 
Dlaczego KKrt to marchewka a Vegeta to warzywko? Bo vegeta pochodzi od słowa warzywko po ang. chyba, a Kakarotto, to pozmianiane słowo karotten, czyli marchewka.
A wiecie dlaczego ludzie bardzie lubią kkrt
- Dragon Fist
- A True Dragon
Zależy co brać pod uwagę... W GT Goku zrobił się całkiem mądry- podobał mi się txt "Czas na nas, uzurpatorze..." zabrzmiało bardzo fajniei miał większe zasoby wiedzy i poniekąd zmądrzał... Nie poddjae się, a to dobra cecha, chociaż zły KKRt byłby lepszy, a Vegetę też lubię, chociaż mimo uprzedzeń do Goku, to jednak trzeba mu oddać szacunek... :]
- Dragon Fist
- A True Dragon
Nie pisz podwójnych postów .Zostawiając kwestię siły ,a przechodząc na kwestię kto był lepszym ojcem to znowu wygrywa Goku ,który okazywał swoje uczucia znacznie częściej niż Vegeta .Vegeta w przeciwieństwie do Goku trenował swojego dzieciaka od małego .Jeśli chodzi o poziom umysłowy to Vegeta ,był realistą i podchodził do niektórych rzeczy zbyt pesymistycznie co nie pozwalało mu pokazać pełni swojej mocy .Jego pewność siebie była też często jego zgubą .Goku nigdy się nie mądrzył i dobrze na tym wychodził .Zawsze wierzył w zwycięstwo i w to ,że mozna pokonać każdego wroga .
Uwertura...

- BH Daimaouji
- SSJ 5
ta ,zauwazylem blad i juz zmienilemDidix pisze:Coś chyba innego miałeś na myśli...BH Daimaouji pisze:Proste , najlepszym tata jest........Bardock , jego synowi trzeba duuuuuuuuuuzo zeby dorownac jego synowiadrian91 pisze:najlpszym ojcem był
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
To już było wspominane i to nawet często. Vejita-san był silniejszy i już wyjaśniam dlaczego. KKRT, nazywany przez niektórych SonGoku miał mniej stresów w życiu niż Vejita-san, który był dręczony psychicznie przez Freeza-same. KKRT do tego miał dobry trening, jakby Vegete uczył Kaio-sama to też by umiał Kaiokena, czy Genki Dame. Poprostu wpadł w nieodpowiednie miejsce w nieodpowiednim czasie...
A co do SIły i mocy to Vegeta zawsze był lepszy od KKRT, tylko ten "uciekał" forme ssj wyżej. Na tych samych formach ssj zawsze vegeta ma większą moc(z wyjątkiem ssj4, ale dbgt to wg. mnie walnięta saga, to się nie liczy... Akira do tego ręki nie przykłądał)
Co do uczuć to nie trzeba umieć je okazywać, sam w prawdziwym życiu okazuje je rzadko, szukam raczej zalet, niż wad, a jak ktoś zaczyna zadużo to poprostu zdeformuje mu twarz i na tym się kończy.
A co do SIły i mocy to Vegeta zawsze był lepszy od KKRT, tylko ten "uciekał" forme ssj wyżej. Na tych samych formach ssj zawsze vegeta ma większą moc(z wyjątkiem ssj4, ale dbgt to wg. mnie walnięta saga, to się nie liczy... Akira do tego ręki nie przykłądał)
Co do uczuć to nie trzeba umieć je okazywać, sam w prawdziwym życiu okazuje je rzadko, szukam raczej zalet, niż wad, a jak ktoś zaczyna zadużo to poprostu zdeformuje mu twarz i na tym się kończy.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Pisz POLSKIE opisy a nie "san" , "sama"
2.Pan Akira lub Pan Toriyama , NIGDY samo Akira , daj mu respekt!
3.Ehem potwierdzam , to ze Kakarotto przescignal Vegete to sprawa jego Treningu
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Przepraszam Panie ToriyamaBH Daimaouji pisze:1.Pisz POLSKIE opisy a nie "san" , "sama"
Co do opisów to pisze japońskie, bo się staram wkuć na pamięć, ucze się japońskiego dokładniej i powtarzam na każdym kroku