Wszystkich punktów mam razem 189Bliz pisze:Kurde zapomnialem wczesniej napisac zebys Rav nic nie pisalaz prawie zawału dostalem
Shin mi mowil ze masz cos 98 ale ok 93 moze byc
o 10 wiecej od maximum mojej klasy
/ BTW ile masz z ocenami itp?
Wyniki z końcowych egzaminów
Moderator: Moderatorzy
Cóż ja moge powiedzieć, dopiero przystąpie do gimnazjalnego w 2006 roku, ale moge poweidzieć jak było na próbnym
Z części matymatyczno-przyrodniczej dostałęm 35 punktw, a z humanistyki mam mieć odpowiedź po świętach... A co do ocen, to są dobre, średnia powyżej 3.0, poniżej 4.0. A Średnia taka niska z sastępujących powodów:
NIe ucze się na sprawdziany
NIe pisze referatów, ani zadań domowych
Co Wy o tym myślicie? Ja wiem, że to głupota, ale zasypiam przy książkach... A oceny mam dobre, jak na moją klase to nawet bardzo. A z próbnego matematycznego 2 miejsce z klasy
No ale cóż, zobaczymy co z tego będzie, bo mam zamiar w przyszłym półroczu porządnie się uczyć(chociaż przez pół roku
)
Z części matymatyczno-przyrodniczej dostałęm 35 punktw, a z humanistyki mam mieć odpowiedź po świętach... A co do ocen, to są dobre, średnia powyżej 3.0, poniżej 4.0. A Średnia taka niska z sastępujących powodów:
Co Wy o tym myślicie? Ja wiem, że to głupota, ale zasypiam przy książkach... A oceny mam dobre, jak na moją klase to nawet bardzo. A z próbnego matematycznego 2 miejsce z klasy
- Dragon Fist
- A True Dragon
- Dragon Fist
- A True Dragon