Battle for Freedom(lub Saiyans Rage Approaching) fanfick

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Ale się jadka zrobiła, wystarczyły 2 dni mojej nieobecności... Ziomster ty się lepiej nie pluj, bo cię uduszę jak cię dorwę. Żeby nie było niedomówień- po prostu radzę się nie sadzić, bo subkultura to nie ratunek :P :] BTW. Na pewno wolę Didixa, mojego forumowego brata i zioma, niż jakiegoś śmiecia...

Odcinek 12

Pięć lat później....
"Hyaaah!!!"- BH uderzył pięścią w mur "Dawno nie byłem u Dragon Fist'a w zaświatach..." BH teleportował się i po chwili ujrzał twarz dragon Fist'a, właśnie trenował i niezauważywszy BH, prawie uderzył do niechcący w twarz. "BH! Jak miło cię widzieć!" dragon Fist przywitał gorąco przyjaciela i zaprosił do opowiadania "Co u was słychać, tam na dole?"- zaciekawiony wypytywał "Nic ciekwaego, od pięciu lat mamy spokój, bez ciebie już się tak dobrze nie trenuje..." Zaczęli wspólnie trenować i całkiem nieźle się bawili. "Muszę już wracać, nie wolno mi zbyt długo przebywać w zaświatach- może mnie spotkać za to kara." BH pożegnał się się z Dragon'em i teleportował się z powrotem. "Ziuuuum" BH potknął się o kogoś i przewrócił się na ziemię. Kiedy wstał, spojrzał na dziwną osobę i doznał szoku "Dragon Fist?!" wryty zapytał nieznajomego, który wyglądał zupełnie jak Dragon "Nie, ale właśnie jego szukam. Nie widziałeś go może? Jestem Didix, Dragon Fist to mój brat. Powiedziano mi, że mieszka w okolicy, więc chciałem go odwiedzić, gdy nie jestem w trasie." Chłopak uśmiechnął się dziwnie i spojrzał na BH, oczekując odpowiedzi "Ehmmm... Eeee... Przykro mi- dragon Fist został zabity pięć lat temu, bardzo mi przykro... Może pójdziesz ze mną do mojego przyjaciela Krisa i opowiemy ci o bohaterskich czynach brata?" Didix pobladł, był mocno zmieszany, ciężko było mu cokolwiek powiedzieć, skinieniem głowy udzielił odpowiedzi i poszedł za BH.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Hmmmmmmm ten limit odwiedzania w zaswiatach jest jak limit odwiedzania kogos chorego itp. wiec mozna ich odwiedzac codzienie ale , nie mozna ich odwiedzac dlugo!

In Conclusion? Very Good :)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

Ten odcinek wzbudza refleksje w czytelniku .Jest to jeden z najradośniejszych odcinków jakie napisałeś DF .Uważam również ,że nareszcie do odcinków wdarł się wątek fabularny w większej ilości ,że tak to nazwę .Ocena 7-/10 .Tylko tak dalej .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Muszę mieć motywację, więc im bardziej będziecie wymagać, tym szybciej będzie. Może na święta dam od razu dwa, jeżeli znajdę czas napisać.
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

fabuła może być każdy to lubi
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

No coś fajnego musiałem wymyślić braciszku :] A jak inaczej bym mógł cię wpleść? Tak nagle mi to wpadło do głowy, jak muślałem nad treścią:)
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

Post autor: Maciej »

No ,bo takie scenki wymyślone nagle są najlepsze :wink: .
Fight.
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

DF kun, chciałbym się zapisać do twojego FanFicka. Podaje więc xywe: Dae(dla ułomnych :P ). Charakter pragne mieć Neutralny-praworządny, bądź praworządny-zły. Pragne mieć też Instant Transmission, jeśli łaska. A dalej puszczam wodze twojej wyobraźni :twisted: I'm counting on You :!: (Licze na Ciebie)
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Dae pisze:I'm counting on You (Licze na Ciebie)
Na przyszłość możesz pamiętać, że pojęcia z angielskiego to dla mnie nie problem, zwłaszcza że jestem czołowym reprezentantem szkoły(niestety nikt mi nie dorównuje :evil: )
A więc ok, następny odcinek będzie już z Dae kunem 8)
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

DF kun, ten komentarz(przetłumaczenie) to nie dla Ciebie. DOmyśliłęm się, że znasz język, ale na forum są osoby nie znające, a chce, by wszystko zrozumiały

Ok, więc czekam na nast. odcinek(8))
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Kurczę, więc muszę się zmobilzować :!: :twisted: 3 część tej świetnej parodii DB mam już gotową, a fanfick leży odłogiem, chyba siądę przy biurku i zacznę pisać...
Ostatnio zmieniony ndz sty 01, 2006 1:20 pm przez Dragon Fist, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Dragon Fist pisze:3 część tej świetnej parodii BD
BD? czy DB :|

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Dzięki za zwrócenie uwagi BH, nie zauważyłem tego... Jakoś wcale mnie nie ciągnie teraz do pracy :(
Już się zabieram za grę chociaż, od teraz jak widać, fanfick nosi nazwę =]
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

(Ponoć) Długo wyczekiwany: Odcinek 13 (oby nie epchowy...):!: :!: :!:

Byli w drodze, kiedy nagle zza pobliskiego muru zaczął dochodzić dziwny chichot... Nasi bohaterowie zdziwieni zaczęli zbliżać się w kierunku muru i nagle, zza niego wyskoczył jakiś Saiyan, strasząc ich swoim wyglądem. "Ble, jeszcze nigdy nie widziałem tak pryszczatej mordy"- BH skrzywił się na widok obleśnego gościa... "Elo cieniaski, jestem ZIOMSTER, który pierwszy chce dostać w ryj :?: "- pewny siebie zapytał, jednak mając nadzieję, że nikt nie będzie chciał z nim zadzierać... Wyczekując na odpowiedź, Ziomster miał już mokrą pieluchę, ale wyjął lusterko spod ogona i zaczął się przegłądać, po chwilii na jego obmierzłych ustach zabrzmiała cicho piosenka "To ja, Ziomster się nazywam...(lol) :roll: Nim którykolwiek z trzech naszych przyjaciół zdąrzył mu przywalić, ten leżał już prawie martwy, ze swoim krzywym ryjem rozpłaszczonym na ulicy. "Dośc tego gadania od rzeczy!"- odezwał się jakiś bardzo silnie wyglądający Saiyan "Doczekał się bękart zawszony..."- wojownik uśmiechnął się "Powiem mamie :!: "- rozpłakał się konający Ziomster, ale jakoś wyraxnie nikt się tym nie przejął "A ja mojemu kotu... Mwa ha ha ha ha :!: "- odrzekł wyraźnie rozbawiony tajemniczy wojownik... "Wybaczcie że się nie przedstawiłem- jestem Dae, służyłem niegdyś u króla Vegety, teraz zajmuję się innymi sprawami..." Didix przetarł oczy "Ten Dae :?: " Całą trójkę wyraźnie wcięło na dźwięk jego imienia "A więc legenda sama w sobie..."- z dziwnie radosnym wyrazem twarzy dopowiedział BH... "Legenda...
o was to tu było dopiero głośno, szkoda że nigdy nie miałem okazji poznać Dragon Fist'a..." na dźwięk tego imienia, twarze naszych towarzyszów sponurały, wszyscy spuścili głowy "Nie zmienimy przeszłości... Tak, chciałbym go znów zobaczyć."- odpowiedział Kris

Jest to odcinek bardziej rozrywkowy, więc to cały przełom, ale następne nie będą już takie luźne...
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Dragon Fist pisze: "Ble, jeszcze nigdy nie widziałem tak pryszczatej mordy"- BH skrzywił się na widok obleśnego gościa
Hmmm fajny txt , ale chyba tak bym nie powiedzial nigdy (czytaj morde) tak mysle

Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ