DBGT Final Bout OST
Vegetto theme - calkiem fajny temat muzyczny Wega , podoba mi sie bardzo
Kakarotto ssj4 theme - Remixowi temat Kakarotta ssj4 z gry , bardzo fajny
Kakarotto teen GT theme - Ciekawa muzyka ktora po 1:30 zmienia sie w zlowroga muzyke
Kakarotto kid GT theme - Hmmmmmmm chyba polaczenie tematow malego Kakarotta normalnego i ssj
Present Trunks theme - troszke remixowy temat jego z gry , zreszta nie pamietam tak dobrze
Pan theme - Balladowa wersja tematu , ale chyba ta z gry jest lepsza
Super Butoden 1 OST
Android 16 theme - Fajny remix tematu C 16 z tej gry
Freeza theme - Zabawna muzyka z glosami Freezy podczas sluchania
Piccolo jr theme - Tez fajny temat
SB theme - Remix intra , rzadko tego sluchalem
Vegeta theme - Fajna muzyka , poczatek jakby z tropikalnej wyspy , a pod koniec rockowa muzyka
No 20 theme - Remix Brzmi jakby piosenka byla z Mafii
No 18 theme - Piosenka godna Femme Fatal
Cell theme - Niczym sie nie rozni od oryginalu
Perfect Cell theme - Remix oryginalu , zawiera takze czyis smiech (Komorczak?!)
Final Battle Theme - 1.czas kontynuacji dobiega konca 2.przed ostania walka -> remix
??? theme - Temat muzyczny z ostaniej walki z tej gry
Super Butoden 2 OST
Trunks theme - poczatek jakby muzyka byla by ze sredniowicza reszta to remix z gry a koncowka to znowu muzyka z sredniowiecza
Gohan theme - Chyba jest czyms podobny do tematu jego z UB 22/27 gdyz temat Vegety z SB3 OST jest prawie podobny do tego z UB 22/27
Piccolo jr theme - Podobnie jak w temacie muzycznym Gohana , muzyka prawie niczym sie rozni od tej z UB 22/27 ale ta , jest lepsza od swojej wersji midi (jak w przypadku Vegeta theme)
Vegeta theme - Zdecydowanie lepszy od swojej wersji midi
Zangya theme - Poczatek (no wlasciwie na poczatku ale po paru sekundach) z Hikari no Tabi (pelnej wersji) , a reszta to taki balet , hmmmmm jak w grze i tu , ta "zlosliwa panna" ma calkiem ladne (i nie mroczne) muzyki
Bojack theme - Z poczatka muzyka nie przypomina z gry (brzmi nawet jakby byla z Sredniowiecza!) , a potem muzyka jest juz podobna , i bardziej straszniejsza niz z gry
Final Battle - Zmiksowane muzyki Tematu Broliego (ta wiedzialem ze to bedzie) , przed koncowka gry , i znowu tematu Broliego , pierwszej koncowki (tej gdzie nie znamy japonskiego , i nie zrobimi to co trzeba , ale ta muzyka wszak jest smutna , ale pasuje do koncowki) , i ostatecznej koncowki w formie muzyki z filmu faburalnego
SB2 theme - ???
(Perfect) Cell theme - Calkiem fajniejszy od oryginalu z gry i jak mowi Vegettoex ma podobna muzyke co z Pink Floyd'a
(nowosc!!!)
Super Butoden 3 OST
Overtune TB : ???
Opening theme III : ???
Son Goten , Trunks - Remixowa wersja tematu TB (Son Goten , (Present) Trunks , # 18 ) calkiem fajna
New Z Warrior - Fajny remix muzyki tematu Kaioshina i Gohana
Majin Buu , Evil Wizard - ???
Goku i Vegeta - temat Kakarotta z tej gry , niczym nie rozniacy sie od tego z UB 22/27 (dodatkowo dali kawalki tematu z Majin Vegeta)
Majin (demonska istota) Buu , Odrodzenia demoskiej istoty - to jest to samo co muzyka 2 z SB3 (aka temat muzyczny Dabli i Bu Bu) bardzo fajna
Young (Future) Trunks - he he fajny remiksowy temat Tronka z tej gry
Ending theme III - Dziwna muzyka nie pochodzaca z gry , calkiem wzruszajaca
Evil Warrior Vegeta - Temat muzyczny Majin Vegety , fajny takze , ale podkoniec piosenka jest nieco wesola (a wszak to temat Majin Vegety! Powinna byc zla!)
DBZ Hit Song 4
Solid State Scouter - he he "Temat pana Bardocka" fajna muzyka nie przypominajaca muzyki z DB , jest tak fajna ze dalem ja do mojego mugena z postaciami z filmow kinowych
Ore-tachi no Enajî - Duet Hironobu Kageyamy i Kakarotta nastolatka (Masako Nozawa) , wzruszajaca piosenka , choc czasami Kakarotto ma glos jakby to mowila jego siostra blizniaczka a nie on sam
DBZ Hit Song 13
Suite : The Sounds Of Battles To Come - Gwiazda Mugena Millenium muzyka jest taka fajna ze ucieszylo mnie tak kiedy moglem ja sciagnac nie sciagajac Mugena millenium
Unmei no Hi ~Tamashii vs Tamashii - he he muzyka grana podczas trasformacji Gohana w ssj2 po raz pierwszy
Aoi Kaze no HOPE - Koncowka DBZ TV Special 2 calkiem fajna i nie az taka smutna jak Hikari no Tabi (Koncowka DBZ TV Special 1)
A teraz o koncowkach filmow
DBZ
Film 1 - Takie samo jak koncowka w japonskiej wersji
Film 2 - Fajna muzyka
Film 3 - Fajna muzyka
Film 4 - (Koncowka byla ucieta w filmie ktorym mialem)
Film 5 - Fajna muzyka
Film 6 - Fajna muzyka (choc troche smutna) , ale z filmu 5 lepsza
Film 7 - Fajna rockowa muzyka , choc nie widzialem ja na koncu filmu (ktory i tak byl USA i pociety) polubilem ja z pelnej wersji tej muzyki
Film 8 - Fajna muzyka zakonczajaca film z Brolim
Film 9 - Wzruszajaca muzyka
Film 10 - Fajna muzyka
Film 11 - Bylo outro ale juz nie pamietam
Film 12 - Fajna muzyka ale ma blad w tytule (najpotezniejsza fuzja) , gdyz Wego to najpotezniejsza fuzja w DBZ a nie Gogeta
Film 13 - Poczatek smutny ale reszta fajna