Rav pisze:Witam
Parodia jest naprawdę rewelacyjna
1.Kope lat Rafał Sama jak tam życie?

2.No nie jest , nabijają sie z Raditza, Yamchy, w "trailerze" nienawidzą Pan bez dowodu (no wiem, że Toei Animation (cenzura) ją, ale jej wersja GT (i samo GT) nie jest kanoniczna) choć Bardock zamykający Kakarotta/"Goku" jest dobre

no i mi sie jeszcze nie podoba denerwujący bardziej Nappa (Jeśli zrobienie z postaci bardziej denerwującą sprawia że ktoś jest popuralniejszy, to nie wiem czemu wszyscy nienawidzą Pan z GT) i to że potem nawiedza Vegete (ciekawe jak planują zrobić jak Nappa będzie w GT hmm?), masowa popuralność "FrIezy" (szczególnie w pierwszym TV Specjale) i "Gaycuma", nabijanie się z Vegety, ech szkoda gadać, no ale ma to dobre strony jak np. Kuririn owned count, głos Kakarotta, przypomina mi Petera Kelamisa (sp?) i te motto z "przyciskiem babeczkowym" albo też dobre było też nawiązanie do dubbingu "Wielkiego Zielonego" nazywając Dende'ego "małym zielonym", więc ogółem parodia może być.
P.S. A mówiąc o Mr. Popo, to nie czemu czemu zmienili go w potwora, choć to może być dlatego że polacy nabijają sie z niego
P.S.2 Dziwi mnie że nie dali "What a Twist" kiedy Trunks nazwał Vegete I Bulme swoimi rodzicami (nom wiem, nazwał Bulme - swoją matką; a Vegete - swoim ojcem)
Offtopic
No ale i tak ten forum nie "żyje", nawet jak "żyje" to i tak już poszedł drogą SSJ Center (w złym sensie rzecz jasna)