Opinia o Vegecie
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
OMG Piszcie Pan Akira , pan Toriyama itp. ale nigdy Akira! Ten pan jest dla nas jak Pan! A nie jak jakis znajomy
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Masz racje to nie moj kolega , okreslenie po prostu Akira jest brakiem kultury z mojej strony ,wybacz Legendarny , Pan Akira bylby niezadowlony ,gdybym mowil do niego na ty .
A to czemu? To bardzo pogodny człowiek i raczej się nie obrazi, zresztąi wydaje mi się, że nie obchodzi go czy na takim magowym zadupiu jakim jest Polska, ktoś nie mówi o nim per "pan" - Szpaner
A to czemu? To bardzo pogodny człowiek i raczej się nie obrazi, zresztąi wydaje mi się, że nie obchodzi go czy na takim magowym zadupiu jakim jest Polska, ktoś nie mówi o nim per "pan" - Szpaner
Uwertura...

Heh gdyby ten temat pojawił sie odrazu potym jak dołączyłem do tego forum to bym zaznaczył głópek, ale jednak sie przekonałem do Vejity, polubiłem Go, ale niejest najlepszy po jest orazu za Brollym
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Vegeta jest z pewnością ciekawą postacią.
Ostatnio zmieniony pt maja 26, 2006 7:39 am przez pp3088, łącznie zmieniany 1 raz.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Vegeta ma bardzo silną wole, przecież potrafił nawet przecistawić się Babidiemi. Potrafił nawet zmusić się do treningu przy gigantycznej grawitacji, gdzie borykał się ze śmiercią.
W kwestji siły - to chyba każdy wie - KKRT byłby cienki, gdyby nie otrzymał treningu od kaio. A co by było, gdyby Vegeta go otrzymał?
Poza tym Vegeta potrafił bardzo często zaskoczyć swoim zachowaniem. Robił w anime rzeczy niespodziewane
W kwestji siły - to chyba każdy wie - KKRT byłby cienki, gdyby nie otrzymał treningu od kaio. A co by było, gdyby Vegeta go otrzymał?
No, ja nie wiem, czy ma słabą wole. Ja bym chyba nie wytrzymał pod rządami Freezy, gdyby groził mi zabiciem ojca(wszakże swojego i tak nie lubie)...Kakarotto pisze:Przyprawka Vegeta hmm jest silny, lecz jego wola jest słaba...
Poza tym Vegeta potrafił bardzo często zaskoczyć swoim zachowaniem. Robił w anime rzeczy niespodziewane
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Jemu chodzi pewnie ze on jest na poczatku zly a potem dobry , zreszta , to chyba mozna porownac do Yamchy a nie do Vegety , Vegete mozna porownac do Galaxii z Czarodziejki z ksiezyca czy Takeshi'ego Unimaru z Yaiby (tu pasuje , wszak osoba ktora go gra to sama osoba co gra Vegete)Robert pisze:Nie porównuj Księcia Vegety do takich cieniasów.Michal pisze:Vegeta. Koleś na początku zły, potem dobry. Podobny do postaci z innych anime [Len Tao(Król Szamanów), Choud (Megaman)]. To się mnie w nim podoba.
Ale ta , jak na "zlych" oni (co ich dal) sa slabi
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019