O_O Mac kun skubany jestes(pewnego razu to nawet zrobiłem część rozgrywającą się daleko po DBGT)
Ciekawe jaki dasz blad organizatora w sprawie imienia KKRTaNastępna odsłona ma się skończyć się po 21 TB Saga
Moderator: Moderatorzy
O_O Mac kun skubany jestes(pewnego razu to nawet zrobiłem część rozgrywającą się daleko po DBGT)
Ciekawe jaki dasz blad organizatora w sprawie imienia KKRTaNastępna odsłona ma się skończyć się po 21 TB Saga
No no, WireX, odkryłeś właśnie buga do naprawy. Właściwie to zrobiłem już wcześniej poprawioną wersję tego skryptu ze sprawdzaniem statusu, ale nie zamieniłem ich przed wydaniem gry (skleroza?). W każdym razie już jest naprawione.WireX pisze:Sprawdzając staty tego niebieskiego niedźwiadka na pustyni, po ukradzeniu mi wszystkich rzeczy, wyskakuje błąd "Invalid Monster Chara". Nie wiem czy wszyscy to mają, ale zwróć na to uwagę.
[ Dodano: Sob Maj 02, 2009 3:16 pm ]
Sprawdziłem na innym przeciwniku na pustyni, zawsze wyskakuje tan sam błąd i wywala mnie do windy.
Fajnie by bylo gdyby dal postacie z DBGT np. Pan , ah Pan , mimo iz jestes nie doskonala wersja prawdziwej Pan z AT/DBZ i tak cie lubie , ah i antyfani Pan z DBGT (albo ci co uznawaja ze Pan z DBGT to TA sama Pan co Pan z DBZ , ydioci) powinni ZAMKNAC SWOJE RYJE!!! Bo inaczej KKRT sie pojawi i skopie im zalosne tylki jako SSJ4może dodasz po TB od razu (...)GT'owska versie a później wrócisz