Byłbym zdania że pierwsze ale po tym /\ dostrzegłem w jakim błędzie byłem xD. 2 lepsze .Byku pisze:Dla mnie to pierwsze
Dragon Ball Another Story
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Zapewne ci chodzi o legendarna gre na SFC , ktora jest najlepsza DB RPG wszechczasow (poza tymi ciaglymi walkami) ktora sie nazywaKakarotto pisze:moim zdaniem 1 bo mi przypominają się czasy gdy grałem w pewną grę z takim stylem
Super Saiya Densetsu(pl. legenda o Super Saiyajinie)
Jesli tak to ja z tego samego powodu to wybralem
Anyway Mac , dobrze by byl ogdybyl dal wersje swojej gry na normalnej wersji rpg makera 2000 jak to robiles ze swoja pierwsza wersja , w ta druga nie mozna grac!
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Czyli standardowe menu rm2k? Tego raczej się już nie da, ale zrobiłem kilka poczynań żeby gra była mniej wymagająca względem procesora. Jest też możliwość wyłączenia paru opcji, żeby gra chodziła szybciej. Anyway, wrzucam parę screenów z wersji roboczej. Starałem się słuchać wszystkich sugestii.Anyway Mac , dobrze by byl ogdybyl dal wersje swojej gry na normalnej wersji rpg makera 2000 jak to robiles ze swoja pierwsza wersja , w ta druga nie mozna grac!

- BH Daimaouji
- SSJ 5
1a.Nie , chodzi mi nie ta ulepszona wersja tego , zeby klikalo sie jak bylo w 1 wersjimac402 pisze:Czyli standardowe menu rm2k? Tego raczej się już nie da, ale zrobiłem kilka poczynań żeby gra była mniej wymagająca względem procesora. Jest też możliwość wyłączenia paru opcji, żeby gra chodziła szybciej. Anyway, wrzucam parę screenów z wersji roboczej. Starałem się słuchać wszystkich sugestii.Anyway Mac , dobrze by byl ogdybyl dal wersje swojej gry na normalnej wersji rpg makera 2000 jak to robiles ze swoja pierwsza wersja , w ta druga nie mozna grac!
1b.Ale mi nie chodzi o procesor , chodzi mi o to ze nic nie da sie zrobic podczas grania
2.Calkiem dobre , ale szkoda ze nie bede mogl w nia zagrac
3.Hmmm na pierwszym screenie jest dziwny rodzaj walki , nie mow mi ze dodales ten (zalosny) tryb walki jaki jest w serii LoK
4.Hmm dziwne ze na 4 screenie Kuririn nosi stroj w jakim przybyl na wyspe zolwia
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
OK Mac , mozesz podac mi wszystkie What if sciezki w twojej grze i jak je zrobic?
Bo tylko dowiedzialem sie o tych
Zobaczenie Zolwia PO ucieczce Oolonga - zigrowac Zolwia o pomoc jak przyjdzie
Odnalezenie Chi Chi , bez otrzymania wachlarza - Znalesc Chi Chi i odrazu z nia pojsc do gory Fry Pan
Bo tylko dowiedzialem sie o tych
Zobaczenie Zolwia PO ucieczce Oolonga - zigrowac Zolwia o pomoc jak przyjdzie
Odnalezenie Chi Chi , bez otrzymania wachlarza - Znalesc Chi Chi i odrazu z nia pojsc do gory Fry Pan
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
No jest ich cholernie dużo, może nie tyle wydarzeń co by było gdyby, ale ścieżek. Z tego co pamiętam:
- uniknięcie walki z 1 pterodaktylem, zamiast tego jeżdżąc motocyklem
- olanie prośby żółwia
- zabranie żółwia do wioski Yanyan zamiast do morza
- pozwolenie Oolongowi uciec
- Oolong nie dostaje cuksa od Bulmy (trzeba olać żółwia, walczyć z Oolongiem, nie odnaleźć go przez 60 sek.)
- spotkanie Chi Chi w grupie zamiast solo (j.w.)
- odnalezienie Kamesennina bez Chi Chi
- różne kombinacje ucieczki w zamku Pilafa
- przegranie pojedynku z Kuririnem
itp.
w przyszłości też pewnie możliwość przegrania TB
- uniknięcie walki z 1 pterodaktylem, zamiast tego jeżdżąc motocyklem
- olanie prośby żółwia
- zabranie żółwia do wioski Yanyan zamiast do morza
- pozwolenie Oolongowi uciec
- Oolong nie dostaje cuksa od Bulmy (trzeba olać żółwia, walczyć z Oolongiem, nie odnaleźć go przez 60 sek.)
- spotkanie Chi Chi w grupie zamiast solo (j.w.)
- odnalezienie Kamesennina bez Chi Chi
- różne kombinacje ucieczki w zamku Pilafa
- przegranie pojedynku z Kuririnem
itp.
w przyszłości też pewnie możliwość przegrania TB
Taa... właśnie o tą grę chodzi BH i thx za przypomnienie nazwy muszę se znowu zagrać ^^ ja chyba z 3-4 lata temu grałem ostatni raz
Co do gry dodaj może odmienna historie np powiedzmy "gra dojdzie do Freezer saga" (co mam nadzieje że się stanie) to freezer wygra i jakoś to rozwinąć ze albo ktoś go pokona albo ze będzie podbijał inne planety i się będzie grało złymi xD skomplikowane do wykonania bo by trzeba było mieć pomysły 
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Dalem mu juz jeden pomysl - dolaczenie Kuririna i Gen. Zolwia do walki z Raditzem (czyli walka 4 vs 1) , lub walka jako #16 podczas Cell gameCo do gry dodaj może odmienna historie np powiedzmy "gra dojdzie do Freezer saga" (co mam nadzieje że się stanie) to freezer wygra i jakoś to rozwinąć ze albo ktoś go pokona albo ze będzie podbijał inne planety i się będzie grało złymi
2.I ta gra ma dojsc NIE tylko do Freeza saga , ale takze do DBGT (widzac zasoby)
3.Freeza to dupek , zreszta jak moglby wygrac skoro KKRT SSJ byl znaaaaaacznie silniejszy od niego? (o ile zabil go zanim tamten stal sie SSJ)
4.Wiesz Kakarotto technicznie jest zly , przez upadek mysli ze jest "dobry" (dziwie sie ze nie trafial do piekla)
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Naprzyklad Freeza by wlaczyl kolejny trans...BH Daimaouji pisze:3.Freeza to dupek , zreszta jak moglby wygrac skoro KKRT SSJ byl znaaaaaacznie silniejszy od niego? (o ile zabil go zanim tamten stal sie SSJ)
BH Daimaouji pisze:Wiesz Kakarotto technicznie jest zly , przez upadek mysli ze jest "dobry"
Chyba jestes technicznie kretynem
BH Daimaouji pisze:(dziwie sie ze nie trafial do piekla)
Bo byl dobry ?

- BH Daimaouji
- SSJ 5