Gracze Szukający Guru
Moderatorzy: Hellion, Moderatorzy
A więc... jako, że guru nam brakuje, a graczy pełno w graczach bez guru.
Zawiadomienie:
Ja guru Benorn imperator galaktyki MarSara... blablablablablablablabla, ogłaszam wszem i wobec, że przyjmę do swej krainy kilku (od 1 do 3) potworów(ewentualnie wszechmocnych), którzy będą w grupie z Breshnevem. Jednocześnie zgłaszam chęć stworzenia 3 grupy dla graczy początkujących, aby mogli tworzyć swoją własną bohaterską historię. Co do nowej grupy... była by ona na początku testowa, musiałbym sprawdzić czy starczy mi czasu na prowadzenie trzech grup graczy.
Do usłyszenia panowie
Guru Benorn.
Zawiadomienie:
Ja guru Benorn imperator galaktyki MarSara... blablablablablablablabla, ogłaszam wszem i wobec, że przyjmę do swej krainy kilku (od 1 do 3) potworów(ewentualnie wszechmocnych), którzy będą w grupie z Breshnevem. Jednocześnie zgłaszam chęć stworzenia 3 grupy dla graczy początkujących, aby mogli tworzyć swoją własną bohaterską historię. Co do nowej grupy... była by ona na początku testowa, musiałbym sprawdzić czy starczy mi czasu na prowadzenie trzech grup graczy.
Do usłyszenia panowie
Guru Benorn.
Jestem nowy!!!!
Mój nick: michal15
Rasa: Saiya-jin półkrwi
CZekam na propozycje od guru.
Rasa: Saiya-jin półkrwi
CZekam na propozycje od guru.
Noo jeśli chcecie przeżyć ciekawą historyjkę dla swej postaci to jak najbardziej zachęcam do zapisywania sie na planetę,która krzepi
MARSarę
I zapraszam też jakiegoś ciudika potworka,który będzie mi towarzyszył bo nie mam z kim się śmiać
...
"Wojna To Śmierć Młodych I Gadanie Starych" - Odyseusz, Wojna Trojańska
"O to Hektor, głupiec,który myślał,że zabił Achillesa..." - Achilles, Wojna Trojańska
"O to Hektor, głupiec,który myślał,że zabił Achillesa..." - Achilles, Wojna Trojańska
No być może i nie zaglądają w ogóle [ nie wspomnę o rejestracjiPitti pisze:Mam wrażenie, że 99% "nowicjuszy" nie ma pojęcia o istnieniu tego tematu ; /
"Wojna To Śmierć Młodych I Gadanie Starych" - Odyseusz, Wojna Trojańska
Arti przyjmiesz mnie http://www.ssjpower.net/index.php?id=karta&uid=2403
Człowieku Ty chyba w Boga Nie Wierzysz,Jak on nie ma czasu sesji mi zrobić i innym to co mówić i tobie Xdgregi22 pisze:Arti przyjmiesz mnie http://www.ssjpower.net/index.php?id=karta&uid=2403